Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τώρα που όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους προσέξτε μη χαλάσετε την ευνοϊκή πορεία σας. Επειδή πολλά μπορεί να αλλάξουν στην προσωπική ζωή, φροντίστε να μη βάλετε και εσείς το χεράκι σας

ΚΡΙΟΣ: Θα δικαιωθείτε γι’ αυτά που πιστεύετε και γι’ αυτά που ελπίζετε. Μπορεί οι εποχές να είναι δύσκολες, όμως εσείς μη σταματήσετε να προσπαθείτε και να εργάζεστε για ένα καλύτερο αύριο. Να είστε προσεκτικοί στις αποφάσεις σας, ειδικά σε όσες το κίνητρο είναι ο εγωισμός.

ΤΑΥΡΟΣ: Μέσα από αναπόφευκτες δυσκολίες και αναγκαστικές μάχες που καλείστε να δώσετε στον εργασιακό χώρο, εκμεταλλευτείτε τις καλές στιγμές, που δεν θα λείψουν. Ερωτικά, υπάρχει ενδιαφέρον και αρκετή τύχη, αλλά θα υπάρχει ρευστότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διευρύνετε τις επαγγελματικές και κοινωνικές επιδιώξεις σας, αδιοαφορώντας για κάποια άτομα που με τη συμπεριφορά τους πολύ συχνά σας προκαλούν. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν διαφωνίες, γι’ αυτό δεν πρέπει να κάνετε λάθη τακτικής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αναστάτωση που θα υπάρχει θα δημιουργήσει έντονα φορτισμένο κλίμα. Οι συζητήσεις και οι επαφές που θα κάνετε στον εργασιακό χώρο θα είναι πάρα πολλές. Εξωτερικά γεγονότα θα επηρεάσουν εργασία, καριέρα και προσωπικές σχέσεις.

ΛΕΩΝ: Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις μόνο και μόνο για να μην αφήσετε καμία συνεργασία να πάει χαμένη. Οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για εσάς. Τα διλήμματα που κυριαρχούν στη ζωή σας δεν βοηθούν ώστε να αποφύγετε μια στενοχώρια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν θα μείνετε παραπονεμένοι συναισθηματικά. Φροντίστε να μην είστε απόλυτοι με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί θα υποδαυλίσετε αντιπάθειες και αντιζηλίες. Η προσωπική ζωή και το σπίτι θα εμφανίσουν καινούργια έξοδα και απρόβλεπτες ανάγκες.

ΖΥΓΟΣ: Σίγουρα δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε έδαφος για δυσάρεστα σχόλια. Μην εκτεθείτε σε κινδύνους, γιατί κάποιες μέρες θα είναι άκρως ανατρεπτικές και εκρηκτικές. Προνοήστε για τις παγίδες που στήνουν κάποιοι εις βάρος σας, για να μην τους δώσετε τη χαρά της νίκης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην προκαλέσετε τους συνεργάτες σας με ανόητα σχόλια, γιατί θα θέσετε σε κίνδυνο τα οικονομικά σας. Να θυμάστε ότι ναι μεν η τύχη είναι τυφλή, αλλά δεν είναι πάντα παρούσα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καταπολεμήστε την ανυπομονησία σας και κρατηθείτε μακριά από εντάσεις που θα προκαλέσουν απρόσεκτες κινήσεις και θα καταλήξουν σε λάθη. Είναι κρίμα να βγείτε χαμένοι. Μη δώσετε συνέχεια σε ό,τι ακούσετε, γιατί κινδυνεύετε να παρεξηγηθείτε και να παρερμηνευτούν τα λόγια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τώρα που όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους προσέξτε μη χαλάσετε την ευνοϊκή πορεία σας. Επειδή πολλά μπορεί να αλλάξουν στην προσωπική ζωή, φροντίστε να μη βάλετε και εσείς το χεράκι σας

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Είναι απολύτως βέβαιο ότι δεν σας χρειάζονται επενδύσεις χωρίς εγγυήσεις. Καλή η διαίσθησή σας, αλλά δεν αρκεί, αν δεν συνοδεύεται από τη λογική. Τώρα δεν είστε σε θέση να κρίνετε, αλλά αργότερα, που οι δυσκολίες θα είναι λιγότερες, θα σας είναι πιο εύκολο.

ΙΧΘΥΕΣ: Η ευαισθησία σας θα χτυπήσει κόκκινο και τα συναισθήματά σας θα είναι πιο έντονα. Απρόοπτα και ανατροπές τόσο στις σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας. Προστατέψτε την υγεία και τον οργανισμό σας από την ένταση και τον εκνευρισμό.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ