Πολυτελείς κατοικίες στο (νέο) «Hilton»

Τα σχέδια των ιδιοκτητών του ξενοδοχείου της Αθήνας, που απευθύνονται σε πολύ υψηλά βαλάντια και προβλέπουν πώληση ή μακροχρόνια μίσθωση υπερλούξ δωματίων

Τα σχέδια των ιδιοκτητών του ξενοδοχείου της Αθήνας, που απευθύνονται σε πολύ υψηλά βαλάντια και προβλέπουν πώληση ή μακροχρόνια μίσθωση υπερλούξ δωματίων

Τη δημιουργία και την πώληση ιδιωτικών κατοικιών εντός του ξενοδοχείου «Hilton» περιλαμβάνουν τα σχέδια των νέων ιδιοκτητών του εμβληματικού ξενοδοχείου της Αθήνας.

Οι πολυτελείς κατοικίες θα εξυπηρετούνται από το προσωπικό του ξενοδοχείου και θα απευθύνονται, προφανώς, σε πολύ υψηλά βαλάντια.

paketo prosforon 26x16 copy

Ουσιαστικά το «Hilton» θα μετατραπεί σε ξενοδοχείο συνιδιοκτησίας, το λεγόμενο condo hotel, που είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο στο εξωτερικό. Με την πώληση ή τη μακροχρόνια μίσθωση (τουλάχιστον 10 ετών) δωματίων εντός του ξενοδοχείου οι νέοι ιδιοκτήτες του «Hilton» λανσάρουν ένα νέο τουριστικό προϊόν στην ξενοδοχειακή αγορά της Αθήνας.

Η ξενοδοχειακή κατοικία είναι δημοφιλής στο εξωτερικό ως κύρια ή εξοχική κατοικία τόσο σε παραθεριστικές περιοχές όσο και σε ξενοδοχεία πόλεων, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιθυμούν να αποκτήσουν μια κατοικία στην οποία θα μπορούσαν να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα των υπηρεσιών ξενοδοχειακού τύπου. Με βάση την ελληνική νομοθεσία, ξενοδοχεία 3, 4 και 5 αστέρων εντός σχεδίου μπορούν να πουλήσουν ή να μισθώσουν έως το 50% της συνολικής επιφάνειας των χώρων διαμονής τους. Οι κατοικίες συνεχίζουν να λειτουργούν ως ξενοδοχείο με όλες τις παροχές υπηρεσιών προς αυτές.

Αναβαθμίσεις

Στο νέο «Hilton» θα δημιουργηθούν χώροι ψυχαγωγίας και πολιτισμού, χώροι εστίασης και άλλα εμπορικά καταστήματα, ενώ θα αναβαθμιστούν οι υφιστάμενοι χώροι.
To ιστορικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας πέρασε πριν από λίγες ημέρες και τυπικά στα χέρια της Home Holdings Συμμετοχών Α.Ε. Η εταιρία, που έχει ως μετόχους τις ΤΕΜΕΣ Α.Ε. (του «Costa Navarino») και D-Marine Investments Holding B.V. (της τουρκικής Dogus), ολοκλήρωσε την αγορά του πλειοψηφικού ποσοστού (περίπου 97,3%) που κατείχε η Alpha Bank. Εντός των επόμενων μηνών η Home Holdings θα οριστικοποιήσει σχέδιο αναβάθμισης του ακινήτου ως προς τις υπάρχουσες υποδομές, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα νέα προϊόντα και υπηρεσίες.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ