Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Σαββατοκύριακο 24-25 Δεκεμβρίου 2016

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεπεράστε τους προβληματισμούς σας και βρείτε αντίδοτο στη φυσική κούραση, προκειμένου να μην…

ΚΡΙΟΣ: Η ικανότητα να αξιοποιείτε τις συζητήσεις σας θα σας οδηγήσει σε ικανοποιητικά αποτελέσματα. Συγκρατηθείτε ως προς την υπερβάλλουσα και καταπιεστική συμπεριφορά σας. Χρειάζεται να δείξετε προσοχή όσον αφορά την υγεία τη δική σας και των πολύ αγαπημένων σας προσώπων.

ΤΑΥΡΟΣ: Κρατήστε ουδέτερη στάση σε συζητήσεις που θα γίνουν και θα αφορούν τρίτα πρόσωπα. Μη δώσετε αφορμή να γίνουν σχόλια και να ειπωθούν πικρά λόγια πίσω από την πλάτη σας. Ανανεωθείτε και φροντίστε να πλησιάσετε όσο μπορείτε τον σύντροφό σας, για να ομορφύνετε τη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην παρασυρθείτε σε μυστικές συμφωνίες ή επαφές που θα γίνουν στον επαγγελματικό χώρο. Για κανέναν λόγο μη θέσετε σε κίνδυνο το καλό όνομά σας, αλλά και το κύρος σας. Τα διλήμματα που θα έρθουν στο προσκήνιο θα αφορούν τη συναισθηματική ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η έμπνευση δεν θα σας λείπει αν οι προσπάθειες για ανάπτυξη της κοινωνικότητάς σας δεν είναι υπερβολικές. Βρείτε τον τρόπο να βγείτε κερδισμένοι παρά τις διαφωνίες. Αν συμβεί μια αναπόφευκτη ρήξη, θα είναι μοιραία, γιατί αναγκαστικά κλείνει ο κύκλος της σχέσης με κάποιους ανθρώπους.

ΛΕΩΝ: Βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας και κάντε τη μέρα αρκετά πιο ενδιαφέρουσα. Αφού δεν μπορείτε να αισθανθείτε ασφαλείς με τα οικονομικά σας και δεν είστε έτοιμοι να πάρετε αποφάσεις, αφήστε τα όλα στην τύχη τους, η οποία όμως σήμερα θα είναι με το μέρος σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι στόχοι που έχετε βάλει θα επιτευχθούν πιο εύκολα και η κοινωνική ζωή σας θα πάρει ευχάριστη τροπή. Ισως η κόπωση που έχετε υποστεί όλο τον χρόνο να βγαίνει τώρα και να νιώσετε κάποιες ενοχλήσεις στη μέση σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο θα είναι απότομες και εκρηκτικές, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί στις συνεργασίες. Οι συναλλαγές και τα εργασιακά θέματα θα μπουν προσωρινά σε δύσκολο δρόμο, αλλά η εμπειρία θα σας βοηθήσει να περάσετε ανώδυνα κάποιες υποχρεωτικές καθυστερήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποιες από τις επαφές που θα κάνετε θα δημιουργήσουν ευχάριστο κλίμα. Μια σχετική αμηχανία θα την έχετε καθώς θέλετε να αλλάξετε την κατάσταση που επικρατεί τόσο στις σχέσεις, όσο και στις συνθήκες εργασίας σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ισως οι αναθεωρήσεις σας να μετατρέψουν τον ενθουσιασμό σας σε σκεπτικισμό. Δημιουργούνται προστριβές με τα άτομα της οικογένειάς σας, με αφορμή τα σχέδια που έχετε κατά νου για το μέλλον, καθώς δεν είναι σύμφωνοι με τις απόψεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βγείτε από οικονομικά αδιέξοδα και προωθήστε τα οικονομικά σχέδιά σας. Μην αρνηθείτε τη συμπαράσταση σε δικούς σας ανθρώπους. Θα υπάρξουν προβλήματα στον οικονομικό τομέα, εάν δεν έχετε φροντίσει να τακτοποιήσετε εγκαίρως χρέη απέναντι σε τρίτους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεπεράστε τους προβληματισμούς σας και βρείτε αντίδοτο στη φυσική κούραση, προκειμένου να μην ανακόψετε την επαγγελματική πορεία σας. Εντείνονται οι συζητήσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σας και πολλές από αυτές δεν θα έχουν την έκβαση που θέλετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν, μη διστάσετε να βρείτε άκρη στις σημαντικές συνεργασίες σας. Στο χέρι σας θα είναι να αποφύγετε τυχόν ρήξη με τους συνεργάτες σας.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...