Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

«Χρυσά» x-mas parties σε επαύλεις Λιβανέζων

Η κοσμική Αθήνα αγαπά τα πάρτι και το απέδειξε ακόμα μία χρονιά με τα πριβέ εορταστικά δείπνα και τα X-mas parties, που οργανώθηκαν στις επαύλεις των βορείων προαστίων, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Η κοσμική Αθήνα αγαπά τα πάρτι και το απέδειξε ακόμα μία χρονιά με τα πριβέ εορταστικά δείπνα και τα X-mas parties, που οργανώθηκαν στις επαύλεις των βορείων προαστίων, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Ο Γιώργος και η Τατιάνα Κορωνιά στο ντιζαϊνάτο σπίτι τους στη Φιλοθέη υποδέχθηκαν αγαπημένους φίλους, ενώ στο dinner στην οικία της Μελίνας Τραυλού τραγούδησε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Τη διαφορά πάντως, όσον αφορά τη χλιδή του, έκανε το επίσημο δείπνο στη χολιγουντιανή έπαυλη του Λιβανέζου μεγαλοκατασκευαστή Toufic Khoury στην Πολιτεία, όπου κάθε σαλόνι της έπαυλης διέθετε χριστουγεννιάτικο δέντρο με διαφορετική διακόσμηση.

Ηταν εκεί σύσσωμη η επιχειρηματική ζωή του τόπου μας, αλλά και πολλοί γνωστοί πολιτικοί. Την παράσταση πάντως έκλεψε η εντυπωσιακή σύζυγός του Hala Khoury, με παγιέτα φόρεμα, την οποία βλέπετε στη φωτογραφία με τον δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη.

Η χρυσή νεολαία

Οσο για τη χρυσή νεολαία, έλαμψε στο πάρτι στην οικία του ανιψιού του ζεύγους Khoury, Saji Khoury. Στην αποκλειστική φωτογραφία της στήλης ο νεαρός Λιβανέζος ποζάρει με τους φίλους καλεσμένους του, μεταξύ των οποίων ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, ο Θάνος Φειδάκης, ο εφοπλιστής Αντώνης Ξυλάς, ο Σπύρος Κούβελος, ο Γιώργος Περούλιας, ο Γιάννης Προκοπίου, ο Βασίλης Μιχαήλ και ο δικηγόρος Μάριος Κωνσταντόπουλος. «Ευτυχώς που υπάρχουν και οι billionaires Λιβανέζοι και κινούν ακόμα το χρήμα» δήλωσε κοσμική κυρία σχολιάζοντας το χλιδάτο ρεβεγιόν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, που ετοιμάζει μετά τις διακοπές της στην Κουρσεβέλ η οικογένεια Ζέιν, στο Zonars. Σήμερα το βράδυ πάντως το glam χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν στο Zonars θα έχει οικοδεσπότες το ζεύγος Τζώρτζη και Μαρίζας Κουτσολιούτσου.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

t3w5tΟι ερωτευμένοι πέταξαν για το «Παρίσι των πάγων»

Στο δημοφιλέστερο και πανάκριβο αλπικό θέρετρο, στο «Παρίσι των πάγων», όπως χαρακτηριστικά αποκαλούν την Κουρσεβέλ, παίζουν ήδη χιονοπόλεμο πολλά γνωστά και ερωτευμένα ζευγάρια της αθηναϊκής society, όπως ο επιχειρηματίας Λεωνίδας wqerwerwerΦωτεινόπουλος με την billionaire Λιβανέζα σύζυγό του Ταμάρα Ζέιν, που φήμες τούς θέλουν να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Εκεί ήδη βρίσκεται και φωτογραφίζεται με στολή ski και αγκαλιά την κόρη της η Βερόνικα Πάστρα, σύζυγος του επιχειρηματία Ζαννή Φραντζέσκου, καθώς στην Κουρσεβέλ μόλις άνοιξε το μυκονιάτικο εστιατόριο «Nammos». Πάντως, τα χλιδάτα πάρτι «δίνουν και παίρνουν» στο Παρίσι των πάγων και συγκεκριμένα στο ανακαινισμένο resort «Aman Le Melezin», που άνοιξε στις 16 Δεκεμβρίου, καθώς η Κουρσεβέλ γιορτάζει φέτος τα 70 χρόνια της.



{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...