Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Το 2017 τα αλλάζει όλα

► ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ (ΑΝΑ ΜΗΝΑ) ΓΙΑ ΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ 
► Μεγάλες δυσκολίες για Τσίπρα, εύνοια για Μητσοτάκη! Αναταραχή στην ευρωζώνη 
► Οι εκλείψεις, οι κινήσεις των πλανητών και ποιοι επηρεάζονται Από την αστρολόγο
Βιργινία Λεούση

Η Ελλάδα μπαίνει αργά σε καλύτερη τροχιά!

Αρκετές αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό αλλά και περίοδοι με ένταση και οικονομικά αδιέξοδα σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις της Βιργινίας Λεούση

Ενας καινούργιος κύκλος ζωής ξεκινάει το 2017, όπου όλα θα είναι πιθανά. Ο καθένας μας θα έχει την ευκαιρία να προσπαθήσει να πετύχει ό,τι επιθυμεί έχοντας στη διάθεσή του 12 μήνες.

Στόχοι, γάμοι, παιδιά, αλλαγή καριέρας, απόκτηση σπιτιού είναι μερικά από αυτά που μπορούμε να κάνουμε και η λίστα είναι πραγματικά μεγάλη.

35626w5Η νέα χρονιά δίνει την εκκίνηση για οτιδήποτε καινούργιο, ζητώντας από εμάς ένα πράγμα: Να κατασταλάξουμε στις πραγματικές ανάγκες μας και όχι να μοιραζόμαστε σε ανούσιες καταστάσεις. Το πλούσιο πλανητικό σκηνικό του 2017, με χαρακτηριστικό του την αργή κίνηση βασικών πλανητών, θα φέρει έντονες επιρροές σχεδόν σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

Ανά τον κόσμο

Γνωρίζοντας την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας και με δεδομένη, όπως είπαμε, την αργή κίνηση των πλανητών, θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό κατά τη διάρκεια του 2017, ενώ θα συνεχιστούν τα προβλήματα στις οικονομικές συμφωνίες, με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε όλοι σε ένα κλίμα ανησυχίας.

Ο Φεβρουάριος και ο Αύγουστος δίνουν από μία σεληνιακή έκλειψη, προκαλώντας ατυχήματα, σεισμούς, δολοφονίες, τρομοκρατικά χτυπήματα, ακραία καιρικά φαινόμενα και ίσως μάθουμε για τον θάνατο κάποιου σημαντικού πολιτικού προσώπου.

Το πρώτο τρίμηνο της χρονιάς και τον Σεπτέμβριο με τις όψεις Ηλιου – Ποσειδώνα και Δία – Ουρανού αλλά και τον Πλούτωνα να παραμένει στον Αιγόκερω ως το τέλος του 2017, θα σημειωθούν έντονη σεισμική δραστηριότητα στον πλανήτη και ξαφνικές καιρικές μεταβολές. Προβλέπεται να περάσουμε ιδιαίτερα κρύες μέρες και νύχτες ως τον Μάρτιο.

Η χώρα μας αλλά και άλλα κράτη θα δεχθούν πιέσεις τον Απρίλιο, οπότε Κρόνος, Πλούτωνας και Ερμής θα διανύουν ανάδρομη πορεία. Οι συζητήσεις που θα πρέπει να γίνουν θα είναι άφθονες, κάνοντας τους κυβερνώντες να βρίσκονται αρκετές φορές σε δύσκολη θέση και τον λαό γεμάτο ανησυχία και ανασφάλεια ακόμη μια φορά. Κι ενώ ο Αλέξης Τσίπρας θα δυσκολεύεται να κερδίσει πόντους, αντίθετα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δέχεται μεγάλη εύνοια. Με αυτά τα δεδομένα αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό.

Τα προβλήματα στην εξωτερική πολιτική θα είναι έντονα και θα γίνουν αποκαλύψεις το καλοκαίρι, όταν Ποσειδώνας και Ουρανός θα κινούνται ανάδρομοι, κάνοντας την Ευρώπη να νιώθει τα θεμέλιά της να τρίζουν για άλλη μια φορά και με τις εξελίξεις να τρέχουν. Δεν θα μας κάνει έκπληξη αν λίγο πριν από την εκπνοή του καλοκαιριού γίνει συζήτηση για εκλογές.

Από τον Σεπτέμβριο και μετά, οπότε ο Κρόνος και ο Πλούτωνας θα επιστρέψουν σε ορθή πορεία, πολλά θα γίνονται ανά τον κόσμο. Οι εξελίξεις σε πολιτικό επίπεδο θα συνεχίσουν να «τρέχουν» σε γοργούς ρυθμούς και θα ακούσουμε για αρκετούς θανάτους και αυτοκτονίες. Τον Οκτώβριο, που ο Δίας περνάει στον σκοτεινό Σκορπιό, συνεχίζονται ο πολιτικός αναβρασμός και οι έντονες διαφωνίες μεταξύ των κρατών της Ευρώπης. Για άλλη μια φορά θα είναι έντονο το φαινόμενο της διάλυσής της. Τον Νοέμβριο νέα πρόσωπα θα εμφανιστούν φέρνοντας αλλαγές στον πολιτικό κόσμο καθώς και μετακινήσεις προσώπων από υψηλές θέσεις.

Η χρονιά αστρολογικά φαίνεται να κλείνει σχετικά ήρεμα, καθώς το πλανητικό σκηνικό μαρτυρεί ότι τουλάχιστον η χώρα μας περνάει σε καλύτερη τροχιά και ο ασκός του Αιόλου ανοίγει για άλλα κράτη.

Τηλεοπτικά τίποτα ακόμα δεν έχει κατασταλάξει και το τοπίο θα είναι αρκετά θολό. Ανακατατάξεις και ξεκαθαρίσματα θεωρούνται επιβεβλημένα και το 2017 θα δούμε πολλά να αλλάζουν. Νέα ζευγάρια γνωστών στο ευρύ κοινό προσώπων θα κάνουν την εμφάνισή τους αφήνοντας άφωνους τους πάντες στο άκουσμα ότι είναι μαζί, ενώ εντύπωση θα προκαλέσουν και τα διαζύγια ζευγαριών που θα δώσουν τέλος στη σχέση τους με θυελλώδη τρόπο.

Οι τέσσερις εκλείψεις 

Στις 11 Φεβρουαρίου:
Παρασκιάς σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνος στον Λέοντα.
Αποφύγετε κινδύνους και παγίδες σε οικονομικό επίπεδο. Κρατήστε όσο το δυνατόν τις ισορροπίες σε επαγγελματικό επίπεδο και μην αποφύγετε ακραίες αλλαγές. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) του 3ου δεκαημέρου.

Στις 26 Φεβρουαρίου:
Δακτυλιοειδής ηλιακή έκλειψη και Νέα Σελήνη στους Ιχθύς.
Νέα ξεκινήματα ή διορθώσεις θα γίνονται με άνεση, ενώ τα «θέλω» θα προωθούνται με ευκολότερο τρόπο. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες) του 1ου δεκαημέρου.

Στις 7 Αυγούστου:
Μερική σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνος στον Υδροχόο. Απροσδόκητες εξελίξεις και εκπλήξεις έρχονται σε σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές. Διαχειριστείτε με σύνεση νομικές και οικονομικές εκκρεμότητες προτού καταλήξετε σε αποφάσεις. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) του 2ου δεκαημέρου.

Στις 21 Αυγούστου:
Ολική ηλιακή έκλειψη και Νέα Σελήνη στον Λέοντα.
Πρωτοβουλίες και σταθερότητα στις αλλαγές θα προωθήσουν νέα σχέδια. Αποφύγετε ουτοπικές καταστάσεις που θα σας απομακρύνουν από τους στόχους σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) του 3ου δεκαημέρου.

35626w5 copy

Ποιοι θα επηρεαστούν και πώς από τις «κινήσεις» των πλανητών

Ο Δίας ως τον Οκτώβριο θα κινείται στον Ζυγό και στη συνέχεια θα περάσει στον Σκορπιό. Ο προσωπικός, κοινωνικός και επαγγελματικός τομέας θα δεχθούν σημαντικές αλλαγές, που οι περισσότερες θα φέρουν οικονομική ευχέρεια και νέα επιχειρηματικά σχέδια. Ο Κρόνος σχεδόν όλη τη χρονιά θα κινείται στον Τοξότη και τον Δεκέμβριο περνάει στον Αιγόκερω. Η λογική μπαίνει σε πρώτο πλάνο, οπότε θα υπάρξουν αναθεωρήσεις σχεδίων προκειμένου να μειωθούν ή ακόμα και να εξαλειφθούν λάθη. Από 5/7 έως 24/8, παρόλο που θα κινείται ανάδρομος, θα σας βοηθήσει να δείτε από άλλη σκοπιά την καθημερινότητά σας και να αλλάξετε ό,τι σας ενοχλεί. Ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος τέσσερις φορές (19/12/2016 έως 7/1/17, 9/4 έως 2/5, 12/8 έως 4/9 και 3/12 έως 21/12). Αυτά τα διαστήματα θα υπάρξουν προβλήματα στην επικοινωνία και θα ήταν σκόπιμο να μην ξεκινήσετε τίποτα καινούργιο, ειδικά στον επαγγελματικό τομέα.

Βλέποντας και πώς θα κινηθούν οι υπόλοιποι πλανήτες το 2017, όπως ο Αρης, που θα είναι ορθόδρομος όλη τη χρονιά, η Αφροδίτη, η οποία θα βρεθεί ανάδρομη από 4/3 έως 14/4, και σταθερούς στη θέση τους τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς (ανάδρομος 16/6 έως 21/11), τον Ουρανό στον Κριό (ανάδρομος 2/8 έως το τέλος της χρονιάς) και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, τα πάντα θα είναι στα άκρα. Νέοι δυνατοί έρωτες και ηχηρά διαζύγια.

Καρμικές αγάπες γίνονται πραγματικότητα και επιστροφές από πρόσωπα του παρελθόντος φέρνουν επανένωση ή σύγκρουση στην οικογένεια. Ανθρωποι έρχονται και κάποιοι άλλοι φεύγουν. Διαστήματα με απόλυτη εσωτερική ηρεμία αλλά και μέρες με αναβρασμό ψυχής. Επαγγελματικά και οικονομικά σχέδια, που με έξυπνες κινήσεις μπορούν να πολλαπλασιαστούν ή να ναυαγήσουν από βιαστικές αποφάσεις.

Τέλος, είναι σκόπιμο να τονίσουμε ότι διατηρώντας καθαρό μυαλό μόνο εσείς κρατάτε το κλειδί της επιτυχίας σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Αν το θυμάστε αυτό σε όλη τη διάρκεια της νέας χρονιάς, μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα πάντα.

Αστρολογικά μιλώντας πάντα, σε σειρά κατάταξης περισσότερη εύνοια έχουν ο Ζυγός, ο Υδροχόος, ο Λέων και οι Δίδυμοι και ακολουθούν ο Τοξότης, ο Παρθένος και ο Σκορπιός. Λιγότερο ευνοημένοι είναι ο Ταύρος, οι Ιχθύες και ο Καρκίνος, ενώ λόγους για παράπονα θα έχουν ο Αιγόκερως και ο Κριός.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια:

offer

Τι περιμένει κάθε ζώδιο (ανά μήνα) τη νέα χρονιά

4rf4tyewh

ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΣΤΟΧΩΝ
ΚΡΙΟΣ: Υποδεχθείτε τη νέα χρονιά με χαμηλούς τόνους, καθώς ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στον τομέα της καριέρας σας. Θέστε στόχους και η ηλιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου θα σας βοηθήσει να πετύχετε τα όνειρά σας, ενώ η σεληνιακή έκλειψη φέρνει κίνδυνο σε προσωπικές σχέσεις.

Η ανάδρομη Αφροδίτη τον Μάρτιο σας κάνει απότομους απέναντι σε άτομα που αγαπάτε και θα είναι δύσκολο να κρατήσετε μαζεμένη τη γλώσσα σας, ενώ ο Αρης το μεγαλύτερο μέρος του Μαρτίου και του Απριλίου θα σας ωθεί να ασχοληθείτε με τον οικονομικό τομέα και να αυξήσετε τα εισοδήματά σας.

Από τον Μάιο θα εκφράζετε καλύτερα τον εαυτό σας, ενώ ο Κρόνος θα σας κάνει πιο ρεαλιστές. Λύστε τα οικογενειακά σας θέματα τους δύο πρώτους μήνες του καλοκαιριού, ενώ το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, φερθείτε έξυπνα για να μην υπάρξουν προβλήματα με συνεργάτες ή άτομα κύρους.

Από τον Σεπτέμβριο ως τον Νοέμβριο συγκεντρώστε την προσοχή σας στα εργασιακά θέματα και προχωρήστε σε πράξεις. Η χρονιά κλείνει με τον Ερμή να κινείται πάλι ανάδρομα χαλώντας λίγο τη διάθεσή σας, αλλά πολύ γρήγορα όλα θα φτιάξουν.

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΥΤΟΠΙΕΣ

ΤΑΥΡΟΣ: Ξεκαθαρίστε τι γίνεται γύρω σας για να αποφύγετε ουτοπίες. Η σεληνιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου φέρνει αλλαγές στον οικογενειακό χώρο που απαιτούν ψυχραιμία.

Ο Αρης τον Μάρτιο στο ζώδιό σας δίνει την εκκίνηση σε κάτι νέο, ενώ η ανάδρομη Αφροδίτη έως τα μέσα Απριλίου φέρνει στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος.

Από τον Μάιο και μετά όλα γίνονται ευκολότερα και θα σας δοθούν ευκαιρίες να πάτε ένα βήμα πιο μπροστά. Από τον Ιούλιο ασχοληθείτε εντατικά με την προσωπική και τη συναισθηματική σας ζωή, ώστε να βρείτε οι ελεύθεροι τον σύντροφο που ψάχνετε και οι δεσμευμένοι να ομορφύνετε τη σχέση σας.

Η ηλιακή έκλειψη του Αυγούστου επιβάλλει να βάλετε τάξη οικογενειακές εκκρεμότητες που συνέχεια αναβάλλετε, ενώ η σεληνιακή σάς ωθεί να ασχοληθείτε με τα εργασιακά σας θέματα.

Από το Οκτώβριο και μετά θα έχετε τη δυνατότητα να προβείτε σε αλλαγές του επαγγελματικού χώρου σας αλλά και να βάλετε μπροστά νέα σχέδια και ιδέες.

ΣΤΑΘΕΡΑ ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξεκινήστε δυναμικά τη χρονιά για να προχωρήσετε με αυξημένη διάθεση και κέφι προς τους στόχους σας. Η ηλιακή έκλειψη που έρχεται τον Φεβρουάριο θα σας ωφελήσει επαγγελματικά για να ανοίξετε τα φτερά σας. Η αρχή του Απριλίου σάς βρίσκει άκρως βαριεστημένους και η ανάδρομη Αφροδίτη ενισχύει το αίσθημα αυτό, σε σημείο να φέρεστε αντιδραστικά απέναντι σε φίλους ή συνεργάτες.

Από τον Μάιο, που θα περάσει και ο Αρης στο ζώδιό σας, τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο ώστε να επικεντρωθείτε στα «θέλω» σας.

Τον Ιούνιο βελτιώστε τα έσοδά σας και τον Ιούλιο κινηθείτε στους ρυθμούς της αγοράς. Ο κυβερνήτης σας Ερμής τον Αύγουστο κινείται ανάδρομα, γι’ αυτό θυμηθείτε να κρατήσετε ήπιους τόνους απέναντι σε άτομα του οικογενειακού σας χώρου.

Τον Οκτώβριο ο Δίας μπαίνει στον Σκορπιό κάνοντας την εργασία σας πιο ευχάριστη, ενώ ο Νοέμβριος σας χαμογελάει σε συναίσθημα και ρομαντισμό.

Απολαύστε τη συντροφιά φίλων και αγαπημένων προσώπων ως το κλείσιμο της χρονιάς διατηρώντας χαμηλούς τόνους, καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής θα κινηθεί πάλι ανάδρομα.

ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: «Είναι κάτι νύχτες μοναξιάς» θα τραγουδάτε, κάτι που θα νιώθετε εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή με την αλλαγή της χρονιάς.

Επειδή θα είναι παροδικό και το σίγουρο είναι ότι δεν θα σας φταίει κανείς, αποφύγετε ξεσπάσματα που δεν θα βοηθήσουν. Η σεληνιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου περιμένει από εσάς να κινηθείτε έξυπνα σε οικονομικό επίπεδο και να αποφύγετε σπατάλες και ανούσιες αγορές.

Τον Μάρτιο, οπότε η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα, αλλά και τον Απρίλιο, οπότε θα κινούνται σταδιακά ανάδρομα Κρόνος, Ερμής και Πλούτωνας, θα είναι μειωμένες οι άμυνές σας, όπως και η ενέργειά σας. Ο Αρης φέρνει καλυτέρευση στα οικονομικά σας από τον Ιούνιο που εισέρχεται στο ζώδιό σας ως τον Ιούλιο, δημιουργώντας νέες πηγές εισοδήματος.

Νέες ευκαιρίες και προοπτικές φέρνει και η ηλιακή έκλειψη του Αυγούστου, ενώ η σεληνιακή κάνει ξεκαθαρίσματα σε προσωπικό επίπεδο.

Η επικοινωνία καλυτερεύει από τον Σεπτέμβριο και οι σχέσεις σας ομορφαίνουν τον Οκτώβριο. Η χρονιά κλείνει με οφέλη στην εργασία και στα μελλοντικά σχέδιά σας.

ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

ΛΕΩΝ: Δώστε τέλος σε προβλήματα που φέρνετε μαζί σας από τη χρονιά που αφήνετε πίσω για να προχωρήσετε με άνεση στο 2017.

Η σεληνιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου αλλάζει πράγματα που θεωρούσατε δεδομένα στη ζωή σας, και πρέπει να πορευτείτε πλέον με διαφορετικό τρόπο. Τον Μάρτιο ως τα μισά του Απριλίου, που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομη, θα υπάρξουν επιστροφές του παρελθόντος από άτομα από τα οποία δεν θα είναι εύκολο να ξεκόψετε.

Η σεληνιακή έκλειψη του Αυγούστου τραβάει την προσοχή σας σε συγκεκριμένα πρόσωπα, ενώ η ηλιακή ανοίγει νέα κεφάλαια στη ζωή σας. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου θα προκύψουν ορισμένες δυσκολίες με την ανάδρομη κίνηση του Ερμή σε οικονομικό επίπεδο.

Ο Σεπτέμβριος θα είναι γενικά ήρεμος μήνας και θα νιώσετε ασφαλείς. Βελτιώστε τις σχέσεις με τους γύρω σας τον Οκτώβριο και ό,τι δεν σας αρέσει σε επαγγελματικό επίπεδο τον Δεκέμβριο αλλάξτε το, αφού πρώτα έχετε συγκεντρώσει τις απαιτούμενες πληροφορίες.

ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε την πρέπουσα σημασία σε πρόσωπα της οικογένειας, καθώς η επικοινωνία σας μαζί τους θα είναι λίγο ταραγμένη εξαιτίας του Ερμή, που ξεκινά τη χρονιά ανάδρομος και κάποιοι χρειάζονται τη βοήθειά σας.

Προσπαθήστε να κόψετε κακές συνήθειες πριν η σεληνιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου σάς φέρει αντιμέτωπους με αυτές. Από τον Μάρτιο και ως το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου, που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα, αλλά και ως τον Μάιο μην προβείτε σε αλλαγές και μην πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Θα είστε απρόθυμοι να συμβιβαστείτε ή να υποκύψετε σε αποφάσεις άλλων. Προσπαθήστε να φανείτε υπομονετικοί και να μην προβείτε σε μεγάλες αλλαγές ή να πάρετε παρορμητικές αποφάσεις.

Από τον Ιούλιο ως τον Αύγουστο δείξτε σοβαρότητα απέναντι στις καταστάσεις. Η σεληνιακή έκλειψη του Αυγούστου φέρνει στην επιφάνεια θέματα που έμειναν μισά και ζητούν ολοκλήρωση. Τον Οκτώβριο με τον Δία στο Σκορπιό εκφραστείτε απέναντι σε συνεργάτες διατηρώντας τις ισορροπίες και παρακολουθώντας τις οικονομικές ευκαιρίες που θα εμφανιστούν. Τον Νοέμβριο κάντε περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, καθώς ο Δεκέμβριος έρχεται να σας θυμίσει τις υποχρεώσεις σας.

ΤΑΛΕΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ

ΖΥΓΟΣ: Μπορεί τις πρώτες ημέρες ο Ερμής να κινείται ανάδρομα, θα έχετε, όμως, την ευκαιρία να εργαστείτε σε ό,τι έχει μείνει στάσιμο.

Τον Φεβρουάριο επικεντρωθείτε στις σχέσεις σας, ξεκαθαρίζοντας ποιους θα κρατήσετε κοντά σας και ποιους όχι. Η ηλιακή έκλειψη κρύβει επαγγελματικές και προσωπικές ευκαιρίες για να αναδείξετε τα ταλέντα σας.

Τον Μάρτιο που ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, ξεκινά την ανάδρομη πορεία της, μειώνεται η διακριτικότητά σας και αυξάνεται το πείσμα σας. Αποφύγετε κόντρες και εντάσεις με συνεργάτες ή άτομα κύρους. Τον Ιούνιο και ως τα μισά του Ιουλίου, οπότε ο Αρης θα βρίσκεται στον Καρκίνο, θα νιώσετε αρκετά ασφαλείς για να ασχοληθείτε με στόχους και σχέδια.

Η σεληνιακή έκλειψη του Αυγούστου περιμένει από εσάς να κλείσετε πληγές του παρελθόντος. Ο οικονομικός τομέας αρχίζει να καλυτερεύει τον Οκτώβριο, που ο Δίας θα περάσει στον Σκορπιό, ενώ τον Δεκέμβριο θα πρέπει να δώσετε βαρύτητα στον οικογενειακό και τον επαγγελματικό τομέα αφήνοντας στην άκρη ουτοπίες.

ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεκινήστε τη χρονιά ενισχύοντας τους προσωπικούς δεσμούς σας και δείχνοντας τα συναισθήματα που κρύβετε μέσα σας.

Η ηλιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου φέρνει κοντά σας νέα πρόσωπα και αυξάνει τον κοινωνικό σας κύκλο, ενώ η σεληνιακή δημιουργεί προβλήματα στα σχέδιά σας. Τον Μάρτιο τακτοποιήστε εκκρεμότητες σε κάθε τομέα της ζωής σας για να μην προσκρούσετε σε εμπόδια. Ο Απρίλιος ξεκινάει με την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομα και τον Ερμή να την ακολουθεί επίσης ανάδρομος, οπότε εκρηκτικές και εγωκεντρικές συμπεριφορές δεν πρόκειται να εκτιμηθούν, παρά μόνο να σας δημιουργήσουν νέα προβλήματα. Η ηλιακή έκλειψη του Αυγούστου φέρνει ευκαιρίες και πρόοδο, ενώ η σεληνιακή σάς αφυπνίζει να κλείσετε οικογενειακά θέματα.

Ο Σεπτέμβριος σας ωθεί να κάνετε σωστούς προγραμματισμούς και να εκμεταλλευτείτε κάθε πληροφορία που θα πάρετε. Από τις 10 Οκτωβρίου, οπότε ο Δίας περνάει στο ζώδιό σας, ευκαιρίες, δυνατότητες και εμπειρίες θα αυξήσουν την αισιοδοξία σας αλλά και τη διάθεσή σας να επεκταθείτε. Τον Δεκέμβριο αλλάξτε το σκηνικό που επικρατεί στον εργασιακό σας χώρο και προσεγγίστε τους συνεργάτες σας δείχνοντας τον καλύτερό εαυτό σας.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ PLAN B

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οργανώστε σωστά την καθημερινότητά σας με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς και ετοιμαστείτε να κάνετε αλλαγές οπότε χρειαστεί, για να διευκολύνετε τη ζωή σας.

Τον Μάρτιο, όπου η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα, αντιμετωπίστε έγκαιρα ζητήματα επικοινωνίας ή έλλειψη σύνδεσης. Επαγγελματικά προσπαθήστε να είστε παραγωγικοί, καθώς τον Απρίλιο, που θα κινούνται ανάδρομα ο Ερμής και ο Κρόνος, θα πρέπει να δράσετε με διαφορετικό τρόπο για να μη χάσετε προθεσμίες.

Η Πανσέληνος του Ιουνίου στο ζώδιό σας προκαλεί δυσκολίες και θα πρέπει να έχετε έτοιμες εναλλακτικές λύσεις. Η σεληνιακή έκλειψη του Αυγούστου φέρνει ξεκαθαρίσματα προσωπικού κι επαγγελματικού τομέα, ενώ ο οικονομικός τομέας γίνεται πιο πιεστικός.

Τον Οκτώβριο αποβάλλετε ακραίες συμπεριφορές, που θα σας εκθέσουν στα μάτια των άλλων και θα μειώσουν το γόητρό σας.

Τον Δεκέμβριο, οπότε η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιό σας, προχωρήστε στη λήψη θετικών αποφάσεων. Αλλαγές σε οικονομικά σχέδια επιβάλλεται να γίνουν με αργές κινήσεις.

ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μικρές αλλαγές στον προσωπικό χώρο κρίνονται απαραίτητες για να φτιάξει η προσωπική σας διάθεση αλλά και των αγαπημένων σας προσώπων.

Ο Μάρτιος είναι κατάλληλος για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να χαρείτε την ερωτική ζωή σας. Οσο κυλάει ο μήνας και περνώντας στον Απρίλιο, οπότε αρκετοί πλανήτες θα κινούνται ανάδρομα, λύστε προβλήματα που προβληματίζουν την επικοινωνία σας προτού σας μπερδέψουν σε λόγια και παρασκήνιο. Η ενέργειά σας αυξάνεται από τον Ιούνιο και ως τα μέσα Ιουλίου θα μπορείτε να κάνετε την καθημερινότητά σας πιο όμορφη και την προσωπική ζωή σας υγιή.

Τον Αύγουστο με τη σεληνιακή έκλειψη αποφύγετε επενδύσεις ή αγορές που θα φέρουν προβλήματα στον οικονομικό σας τομέα. Μετά την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, που ο Ερμής θα βρίσκεται σε ορθή πορεία, η επικοινωνία σας καλυτερεύει και αυξάνεται ο κοινωνικός κύκλος σας.

Στη συνέχεια ασχοληθείτε εντατικά με τους στόχους σας και σκεφτείτε έξυπνα πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις, καθώς φαίνεται να κρίνεται το μέλλον σας. Λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το 2017 ο Κρόνος περνάει στο ζώδιό σας βοηθώντας να πειθαρχήσετε ευκολότερα.

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επιδιώξτε οικονομική σταθερότητα και αξιοποιήστε τους πόρους που διαθέτετε. Μαζέψτε πληροφορίες που θα σας προσφέρουν σταθερότητα, χωρίς να αμελήσετε να σταθείτε σωστοί απέναντι σε φίλους, συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα.

Τον Μάρτιο αυξάνεται η ενέργειά σας, αλλά λόγω της ανάδρομης Αφροδίτης θα φέρεστε αρκετά απότομα σε όσους βρίσκονται γύρω σας. Από τον Απρίλιο και μετά δεχθείτε κοινωνικά καλέσματα για να αναπτύξετε τον κύκλο σας με νέες γνωριμίες. Από τον Ιούλιο ως τον Αύγουστο τακτοποιήστε εκκρεμότητες και εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες. Η οργάνωση και η παραγωγικότητα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις επόμενες κινήσεις σας.

Από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου ως τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου, που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, θα προκληθεί αναστάτωση στην επικοινωνία σας, ενώ θα μπερδευτείτε συναισθηματικά από επιστροφές του παρελθόντος.

Τον Οκτώβριο ο Δίας στον Σκορπιό θα σας κάνει αισιόδοξους, ενώ τον Δεκέμβριο, με τον Κρόνο να περνάει στον Αιγόκερω, θα μπορείτε να εργαστείτε και να απομακρύνετε από κοντά σας ό,τι σας κρατάει πίσω.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

ΙΧΘΥΕΣ: Με το ξεκίνημα της χρονιάς κρατήστε τον έλεγχο των οικονομικών σας και διατηρήστε σταθερά τα έσοδα και τα έξοδα.

Η ηλιακή έκλειψη του Φεβρουαρίου πραγματοποιείται στο ζώδιό σας αυξάνοντας τη διαίσθησή σας και φέρνοντας ευκαιρίες στον επαγγελματικό σας τομέα.

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομη στο ζώδιό σας και είναι ακατάλληλη περίοδος για αποφάσεις συναισθηματικού χαρακτήρα. Ο Ποσειδώνας κινείται στο ζώδιό σας όλη τη χρονιά, αλλά από το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου και ως το τέλος του Νοεμβρίου, που θα κινείται ανάδρομα, προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και αφήστε τους ονειρικούς κόσμους απέξω.

Η σεληνιακή έκλειψη του Αυγούστου ξυπνάει μνήμες που θα πρέπει να διώξετε και να προχωρήσετε παρακάτω. Τον Οκτώβριο επεκτείνετε τη ζωή σας με ποικίλους τρόπους. Να είστε ανοιχτοί σε ταξίδια, εξόδους και καλέσματα.

Οι πιέσεις του εργασιακού χώρου θα αυξηθούν τον Δεκέμβριο και ίσως χρειαστεί να αλλάξετε ορισμένα από τα σχέδιά σας. Αφιερώστε χρόνο και στα άτομα της οικογένειάς σας που έχουν ανάγκη την παρουσία και τη στήριξή σας.

{{-PCOUNT-}}94{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...