Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε τα λάθη για να μη δημιουργηθούν απρόσμενες καταστάσεις. Η δυνατότητα να δείτε τις…

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε τα λάθη για να μη δημιουργηθούν απρόσμενες καταστάσεις. Η δυνατότητα να δείτε τις υποθέσεις σας μέσα από μια άλλη οπτική γωνία θα αλλάξει ακόμα και τις αξίες σας, ενώ θα λάβετε το πράσινο φως για τις κινήσεις που θα σας βγάλουν από τα αδιέξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η πιθανότητα να έχετε σημαντικές ευκαιρίες στα σχέδιά σας θα είναι μεγάλη. Ξέρετε καλά πως οι ανάγκες σας έχουν αυξηθεί σημαντικά και αυτό θα σας δυσκολέψει στα σχέδιά σας, αν και η οικονομική σας κατάσταση βρίσκεται σε καλά επίπεδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βοηθήστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να κάνετε αλλαγές σε προσωπικό και σε επαγγελματικό τομέα. Θα έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα νιώσετε την ανάγκη να περάσετε περισσότερο χρόνο με τον σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Περνώντας από διάφορα στάδια χωρίς να καθυστερείτε, θα βάλετε τα πράγματα σε τάξη και θα γίνετε πιο δημιουργικοί. Οι ρυθμοί στον εργασιακό τομέα αλλάζουν ταχύτατα και θα ενεργείτε με περισσότερο νεύρο και ισχυρότερη θέληση.

ΛΕΩΝ: Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες και να έχετε πάντα κατά νου τον νόμο της αιτίας και του αποτελέσματος. Τακτοποιήστε τις υποθέσεις σας, ειδικά αυτές που θα αφορούν περιουσιακά θέματα, ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε τα οφέλη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα φιλόδοξα σχέδιά σας θα ευνοούνται σε ικανοποιητικό βαθμό. Θα δοθούν αρκετές λαβές για σχόλια στον εργασιακό σας χώρο και οι συζητήσεις που θα γίνουν με τους συνεργάτες σας δεν θα έχουν την έκβαση που θέλετε.

ΖΥΓΟΣ: Το έδαφος για να προχωρήσετε κρίνετε πιο ασφαλές και έτσι θα πάρετε ορισμένα μαθήματα για να πάψετε να πετάτε στα σύννεφα. Ψάξτε να βρείτε την κάλυψη που αποζητάτε για να νιώσετε πιο ασφαλείς και σίγουροι για το μέλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είχατε αρκετές επιτυχίες σε αυτά που προσπαθήσατε να διορθώσετε, ενώ οι αποτυχίες που βιώσατε δεν αποδεικνύουν δικές σας λανθασμένες ενέργειες, αλλά υποδηλώνουν την άγνοια των βαθύτερων αιτιών του εκάστοτε προβλήματος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσπαθήστε να προχωρήσετε επί της ουσίας και σταδιακά θα οδηγηθείτε σε ανακαλύψεις, που θα κατευνάσουν την αλαζονική σας διάθεση αλλά θα αλλάξουν και την αίσθηση που έχετε για τα πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κινηθείτε έξυπνα, ώστε να ξεπεράσετε εύκολα τα εμπόδια που ίσως προκύψουν στη σχέση σας. Μάλλον δεν δίνεται την πρέπουσα σημασία σε κάποιο φόβο που έχει ο σύντροφός σας. Καινούργιες γνωριμίες θα κινήσουν το ενδιαφέρον σας και θα σας κάνουν να νιώσετε πιο δυναμικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προτιμήστε να ασχοληθείτε με τα θέματα και τις υποχρεώσεις του σπιτιού σας. Με ώριμη σκέψη και σωστή αντιμετώπιση πάρτε σοβαρές αποφάσεις, που θα καταλήξουν σε συμφωνίες. Μην έχετε συνέχεια παράπονα, γιατί η γκρίνια οδηγεί σε τριβές.

ΙΧΘΥΕΣ: Ως διά μαγείας, θα ανακαλύψετε τις βαθύτερες αξίες που έχετε και θα πάρετε τη μεγάλη απόφαση να καταπολεμήσετε το κακό από τη ρίζα του, ώστε να αποκτήσετε την ψυχική σας ηρεμία.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...