Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Μπισμπίκης στο Παρίσι για το πρώτο ευρωπαϊκό κύπελλο του Παναθηναϊκού

Στο «χρονοντούλαπό» του έψαξε ο Βασίλης Μπισμπίκης και ανέσυρε...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ρένος αρνείται να αποκαλύψει στον Σίμο που...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

«Σασμός»: Βασιλική και Μαθιός ζουν με την απειλή της αποκάλυψης της αλήθειας...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Εύα...

Ο Γερολυμάτος ξεσπά για τον γιο του!

Ο γνωστός τραγουδιστής μιλά στην «Espresso» για τη «σπείρα εκβιαστών»! «Ο Αλέξανδρος μεγάλωσε δίπλα μου, μακριά από μπράβους και ναρκωτικά! Είναι καθαρός! Και οικογενειάρχης»

Από την πρώτη στιγμή που έμαθε πως ο γιος του Αλέξανδρος κατηγορείται για συμμετοχή σε «σπείρα εκβιαστών», που έβαζε στο μάτι κυρίως μεσίτες και κατασκευαστές, ο Γιώργος Γερολυμάτος στέκεται στο πλευρό του και εμφανίζεται βέβαιος πως πρόκειται για παρεξήγηση και ότι ο 46χρονος δεν έχει καμία εμπλοκή. Μιλώντας στην «Εspresso», ο λαϊκός τραγουδιστής αναφέρεται στο ήθος του 46χρονου παιδιού του, από τον πρώτο γάμο του, λέγοντας πως η αλήθεια θα λάμψει.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

«Εχω 45 χρόνια στο τραγούδι και παλεύω όλα αυτά τα χρόνια για να κρατήσω το όνομά μου αμόλυντο. Η νύχτα είναι γεμάτη ναρκωτικά, μπράβους και βρομιά αλλά τίποτα δεν με ακούμπησε. Βγήκα αλώβητος. Επειδή λοιπόν γνωρίζω από όλα αυτά, θα είχα καταλάβει αν το παιδί μου είχε σχέση ή την παραμικρή εμπλοκή σε όσα το κατηγόρησαν. Γι’ αυτό βγαίνω και μιλάω. Είναι δυνατόν να μη γνωρίζω ότι το παιδί μου είναι αθώο;» λέει ο δημοφιλής καλλιτέχνης και συνεχίζει: «Το παιδί μου αντιμετωπίζει κάποια οικονομικά προβλήματα, όπως όλοι μας, και σε αυτά το βοηθάω κι εγώ όσο μπορώ. Αν έβγαζε βρόμικα χρήματα, θα είχε ανάγκη από τη δική μου βοήθεια; Είναι καθαρός και οικογενειάρχης! Ευχαριστώ τη Δικαιοσύνη που λειτούργησε σωστά και όλους τους δημοσιογράφους που στάθηκαν με σεβασμό στο θέμα».

Ο 46χρονος απολογήθηκε χθες και αφέθηκε ελεύθερος χωρίς εγγύηση, ενώ ο 69χρονος πεθερός του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και εγγύηση. «Ο συμπέθερός μου -ο οποίος, μάλιστα, έχει βάλει δύο φορές υποψήφιος για δήμαρχος στην περιοχή του Ιλίου- γυμνάζεται στο γυμναστήριο του γιου μου που βρίσκεται στη συγκεκριμένη περιοχή. Εκεί πηγαίνουν αστυνομικοί, πυροσβέστες, νεαρά άτομα αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας πελάτες, για τους οποίους δεν είναι δυνατό να γνωρίζει ο γιος μου αν έχουν καθαρό ποινικό μητρώο. Ο Αλέξης διδάσκει tae kwon do και καράτε σε παιδιά. Πιστεύω πως οφείλεται σε παρεξήγηση που ο γιος μου και ο πεθερός του ενεπλάκησαν στην υπόθεση» προσθέτει ο συμπαθής καλλιτέχνης.

Γυρίζοντας πίσω τον χρόνο, ο Γιώργος Γερολυμάτος περιγράφει για το παιδί του, καρπό του έρωτά του με μια Γερμανίδα μανεκέν: «Από τότε που ήταν πιτσιρίκι στεκόμουν στο πλάι του, προσπαθώντας να του διδάξω πώς να είναι κύριος με “Κ” κεφαλαίο και να κινείται πάντοτε με ήθος και αξιοπρέπεια. Του εμφύσησα με τον ίδιο τρόπο να μεγαλώνει και τα δύο παιδιά που έχει αποκτήσει, τα εγγονάκια μου. Μεγαλώνοντας γίναμε φίλοι, ήξερε τα προσωπικά μου και εγώ τα δικά του, είμαστε πολύ δεμένοι και λόγω της μικρής διαφοράς ηλικίας μας. Και για τον λόγο αυτόν επαναλαμβάνω, καθώς μπορώ να το γνωρίζω από πρώτο χέρι, ότι το παιδί μου είναι αθώο».

Προσωπική ζωή

Ο Γιώργος Γερολυμάτος, προτού καν κλείσει τα 18 του, παντρεύτηκε την (μεγαλύτερη σε ηλικία) Ελκε από τη Γερμανία. Απέκτησαν τον γιο τους, που τον φώναζαν Αλεσάντρο. Ο τραγουδιστής μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή του στην «Espresso» είχε αποκαλύψει για την προσωπική ζωή του και τη σχέση του με το παιδί του: «Μεγάλωσα τον γιο μου με πολύ ωραίο τρόπο. Μία ήμασταν μαζί με την πρώην σύζυγό μου, μία δεν ήμασταν. Ως γάμος κράτησε λίγο, ως σχέση αρκετά. Αργότερα κι άλλες κοπέλες πέρασαν από τη ζωή μου, ερωτεύτηκα πολλές φορές. Δεν έπαψα να τη βλέπω, να είμαστε μαζί με το παιδί, να πηγαίνω στη Γερμανία, να έρχεται εκείνη εδώ. Ημασταν αγαπημένοι. Τώρα δεν ζει. Πέθανε από καρκίνο αρκετά χρόνια πριν. Ο γιος μου είναι εδώ, στην Αθήνα. Εχει γυμναστήρια και έχω και δύο εγγονάκια, εννέα και επτά ετών. Και η κόρη μου από τον δεύτερο γάμο μου, η Ηλαϊάνα, είναι οκτώ ετών».

t54wy5y

Προφυλακιστέος μόνο ο 49χρονος «τηλεφωνητής»!

Μπορεί οι τρεις εμπλεκόμενοι στην υπόθεση σπείρας που φέρεται ότι εκβίαζε μεσίτες, εργολάβους και κατασκευαστές, μεταξύ των οποίων ο Αλέξανδρος Γερολυμάτος, να πέρασαν χθες το πρωί το κατώφλι του κτιρίου 9 των δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων με βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες, ωστόσο μόνο ένας κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Συγκεκριμένα, στη φυλακή οδηγήθηκε ο 49χρονος πελάτης του γυμναστηρίου που διατηρεί ο γιος του τραγουδιστή Γιώργου Γερολυμάτου.

Ο κατηγορούμενος εμφανίζεται ότι εμπλέκεται σε έκρηξη που έγινε στο αυτοκίνητο ενός εκ των θυμάτων, ενώ, κατά τις αστυνομικές Αρχές, του αποδίδεται ρόλος «τηλεφωνητή» στη συμμορία.

Αντίθετα, ο 46χρονος Αλέξανδρος Γερολυμάτος αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της υποχρεωτικής εμφάνισης μία φορά τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα και της καταβολής εγγυοδοσίας 3.000 ευρώ αφέθηκε και ο 69χρονος πεθερός του, στον οποίο η Αστυνομία αποδίδει αρχηγικό ρόλο στη σπείρα.

Εμπλοκή

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος του Γιώργου Γερολυμάτου αρνήθηκε στην απολογία του κάθε εμπλοκή στην υπόθεση και τόνισε ότι δεν γνώριζε το παραμικρό για εκβιάσεις.

Μάλιστα, δικαστικές πηγές τόνιζαν χθες ότι σε βάρος του δεν φαίνεται να προκύπτουν ισχυρά στοιχεία που να τον εμπλέκουν στην υπόθεση, εξ ου και αφέθηκε ελεύθερος μόνο με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Σημειώνεται πως οι τρεις κατηγορούμενοι που αντιμετωπίζουν κατά περίπτωση τις κατηγορίες της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, του εκβιασμού, των απειλών και των εκρήξεων οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και παραπέμφθηκαν σε ανακριτή. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, αν και κατά το κατηγορητήριο η υπόθεση αφορά εκβιάσεις και απειλές για ποσό ύψους 11.000 ευρώ, φέρεται ότι υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία μόνο για τα 4.000 ευρώ.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια: 

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

«Εκανες λαδιά! Θα υποστείς τις συνέπειες»

Οι απειλές που κατέγραψε ο υπερκοριός και η πυρπόληση αυτοκινήτου για εκφοβισμό

Και άλλα θύματα της «σπείρας εκβιαστών» στην οποία κατηγορείται ότι συμμετείχε ο γιος του γνωστού τραγουδιστή Γιώργου Γερολυμάτου, με φερόμενο ως «αρχηγό» τον πεθερό του, αναζητούν οι αστυνομικοί του τμήματος Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής που συνεχίζουν τις έρευνες. Ο 46χρονος Αλέξανδρος Γερολυμάτος, που μετά την απολογία του χθες αφέθηκε ελεύθερος, κατηγορείται ότι είχε ρόλο ενδιάμεσου στις εκβιάσεις. Από τις καταγραφές που έκανε ο υπερκοριός της ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται να δεχόταν τηλεφωνικά ενημέρωση για την πορεία των απειλών, τις οποίες κατηγορείται ότι έκανε ο 49χρονος φίλος και πελάτης του στο γυμναστήριο και στη σχολή πολεμικών τεχνών που διατηρεί.

Σε ένα από τα τηλεφωνήματα ο 49χρονος (κρίθηκε προφυλακιστέος) ακούγεται να απειλεί ανοιχτά έναν κατασκευαστή που συνεργαζόταν με τον 69χρονο πεθερό του Αλέξανδρου Γερολυμάτου, όμως είχε… τολμήσει να δώσει ακίνητα προς πώληση σε άλλους μεσίτες: «Εκανες λαδιά! Αθέτησες την υπόσχεσή σου, δίνεις αλλού τα σπίτια και αυτό δεν είναι καλό για σένα και την οικογένειά σου. Ζουν άνθρωποι από τις δουλειές που εσύ δίνεις σε άλλους και θα υποστείς τις συνέπειες».

Οι συνομιλίες

Σε άλλη συνομιλία ακούγεται ο ίδιος άνθρωπος να μιλά με τον αγοραστή ενός ακινήτου, ο οποίος είχε πληρώσει τον μεσίτη που του το είχε πουλήσει: «Το δικό μας μερτικό δεν το πλήρωσες. Στον άλλον ήξερες να δώσεις χρήματα. Τώρα ήρθε η ώρα να πάρουμε και εμείς το μερίδιό μας, ειδάλλως θα έχεις προβλήματα. Δεν θα περάσεις ήρεμη ζωή στο ρημάδι που αγόρασες».

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς του τμήματος Εκβιαστών, η συμμορία είχε φτάσει στο σημείο να πυρπολήσει το αυτοκίνητο ενός πρώην συνεργάτη του 69χρονου επειδή τον «πρόδωσε». Παράλληλα φέρεται ότι είχε τρομοκρατήσει τις οικογένειες τουλάχιστον δύο αγοραστών, οι οποίοι βρέθηκαν στη δίνη του κυκλώνα επειδή αγόρασαν ακίνητο από άλλον μεσίτη. Οσον αφορά τον 69χρονο φερόμενο ως «εγκέφαλο» της συμμορίας (αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και εγγύηση), στο παρελθόν ήταν συνδικαλιστής της ΔΕΗ και είχε δοκιμάσει πριν από περίπου μια δεκαετία την τύχη του και στον στίβο της πολιτικής, καθώς είχε διεκδικήσει τη δημαρχία σε περιοχή της Αττικής! Επειτα ασχολήθηκε με τις μεσιτείες ακινήτων και συνεργαζόταν με συγκεκριμένους εργολάβους και κατασκευαστές.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ


{{-PCOUNT-}}28{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...