Βραδινή βόλτα για χάρη του «Αμλετ»

Η «σιδηρά κυρία» της δημοσιογραφίας και ο εφοπλιστής συμπλήρωσαν έναν χρόνο σχέσης

Στάη και Μουνδρέας παρακολούθησαν (ιδιαίτερα ευδιάθετοι) από την πρώτη σειρά το έργο του Σαίξπηρ στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Εναν χρόνο μαζί συμπλήρωσαν η Ελλη Στάη και ο Νίκος Μουνδρέας. Ηταν λίγο πριν από τα περσινά Χριστούγεννα, όταν έγινε γνωστό ότι η «σιδηρά κυρία» της δημοσιογραφίας βρίσκεται σε σχέση με τον low profile εφοπλιστή.

Από τον ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Τον πρώτο καιρό, βέβαια, οι ίδιοι απέφευγαν να κάνουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις, επιλέγοντας να… θολώνουν τα νερά, βγαίνοντας συνήθως με κοινές παρέες φίλων. Σήμερα τα δεδομένα στην καθημερινότητα του ζευγαριού έχουν αλλάξει.

Ο εφοπλιστής και η δημοσιογράφος κυκλοφορούν πλέον μαζί σε κοσμικά στέκια της πόλης, χωρίς να κρύβονται. Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός της «Espresso» κατέγραψε μια κοινή έξοδό τους στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Εκεί η Ελλη και ο Νίκος παρακολούθησαν το θεατρικό έργο του Σαίξπηρ «Αμλετ», με πρωταγωνιστές τον Κωνσταντίνο Ασπιώτη και την Ευγενία Δημητροπούλου.

Το ζευγάρι απόλαυσε την παράσταση από την πρώτη σειρά και στο διάλειμμα η δημοσιογράφος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για λίγη ώρα στο φουαγιέ με τον σκηνοθέτη του έργου Γιάννη Κακλέα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο θέατρο η Στάη και ο Μουνδρέας φαίνονταν πολύ ευδιάθετοι. Ωστόσο, μόλις τα φλας άστραψαν πάνω τους, εκείνος φάνηκε να δυσανασχετεί λιγάκι, αφού δεν του αρέσει καθόλου η έκθεση της προσωπικής ζωής του στα φώτα της δημοσιότητας. Η Ελλη, από την άλλη μεριά, χάρισε στους φωτογράφους το πιο γοητευτικό χαμόγελό της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.