Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Τα δώρα του Κυριάκου Μητσοτάκη στα (ασυνόδευτα) προσφυγόπουλα

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. στο Κέντρο Φιλοξενίας «Ελαία» στην Παιανία! Η επισήμανσή του για τα παιδιά που η τύχη τους αγνοείται

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. στο Κέντρο Φιλοξενίας «Ελαία» στην Παιανία! Η επισήμανσή του για τα παιδιά που η τύχη τους αγνοείται

Πλαισιωμένος από τα «τυχερά ασυνόδευτα» που βρήκαν ζεστή στέγη φωτογραφήθηκε χθες ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πήγε στο Κέντρο Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων «Ελαία» στην Παιανία και ευχήθηκε στα προσφυγόπουλα μια καλύτερη χρονιά.

«Εδώ, γύρω στα 70 ασυνόδευτα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν εξαιρετικά ποιοτικές υπηρεσίες» είπε ο Κυριάκος, που μίλησε κι έπαιξε με τα μικρά παιδιά και τους εφήβους. «Για κάθε ένα παιδί, το οποίο βρίσκεται σε αυτήν τη δομή, υπάρχουν πολλά άλλα παιδιά, τα οποία βρίσκονται σε άλλες δομές που δεν έχουν αυτή την ποιότητα. Οπως υπάρχουν και πολλά ασυνόδευτα παιδιά, των οποίων η τύχη αγνοείται. Και αυτή είναι μια από τις μεγάλες τραγωδίες του προσφυγικού – μεταναστευτικού προβλήματος» δήλωσε ο πρόεδρος, μοιράζοντας γλυκά στα παιδιά, που τον κοιτούσαν αποσβολωμένα.

Οι… Γουρουνοχαρές  της Μαρίας Αντωνίουantonioy voyleytis2

 Γουρουνοχαρές για τη βουλευτή. Τρέχουν και δεν φτάνουν οι βουλευτές, από χωριό σε χωριό. Υπέρ το δέον δραστήρια, όμως, είναι η βουλευτής της Ν.Δ. Μαρία Αντωνίου, που έχει και «γήπεδο» να παίξει, καθώς ο νομός της έχει εκδηλώσεις που «σπάνε κόκαλα»!

Μια τέτοια είναι το έθιμο της Γουρουνοχαράς…, όπου το γουρούνι μαγειρεύεται με όλους τους τρόπους και τιμάται η παρουσία του στην περιοχή της Καστοριάς.

«Γουρουνοχαρά με νόστιμες τσιγαρίδες, άφθονο κρασί, παραδοσιακή μουσική και χοροί. Σύλλογοι και κάτοικοι κρατούν ζωντανές τις παραδόσεις του τόπου μας» λέει η Μαρία Αντωνίου, που τη βλέπουμε να… τσιγαρίζει το γουρουνάκι!

Μαζί με τις ευχές τσάκισαν και τα… γλυκά

glyka

Την πίκρα από την ανάλυση των «πόθεν έσχες», που προϋποθέτουν δουλειά για τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, είπε να γλυκάνει ο πρόεδρος Νίκος Βούτσης, με κουραμπιέδες και μελομακάρονα.
Ετσι, λοιπόν, στο παρασκήνιο, μαζί με τις ευχές, οι δημοσιογράφοι… τσάκισαν και τα γλυκάκια.

Πρώτος και καλύτερος, όπως φαίνεται, ο συνάδελφος Γιάννης Αντύπας, που βολιδοσκόπησε την πιατέλα πρώτος.

Από την άλλη, διαβάζοντας για τα εκατομμύρια των πλουσίων της πρώτης αριστερής κυβέρνησης, χρειάζεται το γλυκό, για να πάει κάτω το φαρμάκι…
Αλλωστε, πώς να συγκριθούν αυτά τα εισοδήματα με τους πενιχρούς δημοσιογραφικούς μισθούς; Βουλή με «πόθεν έσχες» και μελομακάρονα, λοιπόν, λίγο πριν από την Πρωτοχρονιά!

Η αγαπημένη ταβέρνα του Ν. Βούτση

 boutsis 0

Το Κουτούκι της Νέας Ερυθραίας είναι το αγαπημένο ταβερνάκι του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση (φωτό). Κοινώς, το αγαπημένο του στέκι.
Κάποια από τα ελεύθερα βράδια του τα περνάει εκεί με φίλους και καλό κόκκινο κρασί. Αυτή η παλιά ταβέρνα, άλλωστε, είναι πολύ κοντά στο σπίτι του και γι’ αυτό, ακόμη κι όταν δεν έχει μαγειρέψει η σύζυγός του, ο ίδιος περνάει και παίρνει το πακετάκι του. Αυτό έκανε και την προπαραμονή των Χριστουγέννων, όταν μετά τη Βουλή πήγε στο Κουτούκι για λίγο φαγητό. Ηταν μόνος του, χωρίς ασφάλειες και παρατρεχάμενους, κι αυτό σχολιάστηκε πολύ θετικά από τους θαμώνες.

(!)

Ποιος νεότευκτος βουλευτής, που λύνει και δένει στο κόμμα του, συμμετέχοντας, όπως λένε οι φίλοι του, στην «ιερή τριάδα» που κρατά τα ηνία αυτού του κόμματος, εισερχόμενος στη Βουλή είχε μία επιχείρηση και τώρα απέκτησε και δεύτερη; Το βουλευτιλίκι, όπως λένε οι κακές γλώσσες, άνοιξε τους επαγγελματικούς ορίζοντές του. Ο εν λόγω εκλέγεται στην περιφέρεια και οι επιχειρήσεις του ανήκουν στον χώρο της παιδείας. 

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...