Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Σας ανοίγονται καινούργιοι δρόμοι, γι’ αυτό φροντίστε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Θα αρχίσετε να διανύετε μια όμορφη περίοδο κι ίσως υπάρξουν και οι προϋποθέσεις για να προχωρήσετε σε μια δέσμευση.

ΚΡΙΟΣ: Σας ανοίγονται καινούργιοι δρόμοι, γι’ αυτό φροντίστε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Θα αρχίσετε να διανύετε μια όμορφη περίοδο κι ίσως υπάρξουν και οι προϋποθέσεις για να προχωρήσετε σε μια δέσμευση.

ΤΑΥΡΟΣ: Πραγματοποιήσετε τις επαγγελματικές σας συναντήσεις ή κλείστε συμφωνίες. Συναισθηματικά δεν θα μείνετε παραπονεμένοι, αν και οι συζητήσεις με τον σύντροφό σας δεν θα είναι όλες ήρεμες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Από εσάς εξαρτάται οι εντάσεις στο περιβάλλον σας να μην πάρουν μεγάλες διαστάσεις. Ανοίξτε τα μάτια σας για να δείτε ποιοι προσπαθούν να σας εξαπατήσουν, ρίχνοντάς σας ευθύνες που δεν σας αναλογούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βελτιώστε το κλίμα στη δουλειά με ριζικές αλλαγές και αναμοχλεύοντας υποθέσεις που είχαν μείνει στο συρτάρι αχρησιμοποίητες. Ενισχύστε τον δυναμισμό σας και καθίστε με τον σύντροφό σας να λύσετε τα κοινά προβλήματά σας.

ΛΕΩΝ: Ο ρομαντισμός και ο έρωτας αρχίζουν να ανθίζουν, αναπτερώνοντας το ηθικό σας, ενώ και τα επαγγελματικά σας σχέδια θα βρίσκονται ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωσή τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε για τίποτα και για κανέναν να μην ξεφεύγετε από τους βασικούς σας στόχους. Δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να προχωρήσετε στις αλλαγές που θέλετε.

ΖΥΓΟΣ: Οι μετακινήσεις που θα απαιτηθούν από εσάς θα σας κρατούν σε εγρήγορση και σε συνεχή ένταση. Τα ευχάριστα δεν θα λείπουν, όπως και το ενδεχόμενο να αλλάξει η ζωή σας μέσα σε λίγα λεπτά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρπάξτε τις σημαντικές ευκαιρίες που θα σας δοθούν επαγγελματικά και μην επαναπαυτείτε μέχρι να ολοκληρώσετε ό,τι αρχίσατε. Θα ασχοληθείτε με τα οικογενειακά σας προβλήματα και αυτό θα σας αγχώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείτε την προσωπική σας σχέση πιο σοβαρά για να κατασταλάξετε, επιτέλους, εάν θα ακολουθείτε τα «θέλω» ή τα «πρέπει». Δεν γίνεται να αλλάζετε ανάλογα με τι σας συμφέρει, γιατί έτσι δεν πείθετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι καθυστερήσεις στις υποθέσεις σας γίνονται εξαιτίας προσώπων του επαγγελματικού σας χώρου, που προσπαθούν να σας παραπλανήσουν. Ξεχωρίστε αυτά τα άτομα από τα υπόλοιπα που συμφωνούν με τα σχέδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεπεράστε τα διλήμματα που ανακόπτουν την ανοδική σας πορεία. Παράλληλα αλλάξτε τα δεδομένα στην καθημερινή σας ζωή και προβείτε στις κατάλληλες επαφές.

ΙΧΘΥΕΣ: Χαρείτε τον έρωτά σας και αποφασίστε από κοινού με τον σύντροφό σας να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή και να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Βάλτε χρώμα στη ζωή σας και ελάτε ο ένας πιο κοντά στον άλλο.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...