Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

«Εσβησε» μαζί με την κόρη της

Μια ημέρα μετά την Κάρι Φίσερ «έφυγε» και η διάσημη μητέρα της Ντέμπι Ρέινολντς

Δεν άντεξε τον χαμό της κόρης της!

«Εφυγε» 84 χρονών από εγκεφαλικό, ενώ οργάνωνε την κηδεία της Κάρι Φίσερ

ghwteghser 8

«Θέλω να είμαι με την Κάρι». Δυνατή επιθυμία; Ευχή; Παράπονο για τον αποχωρισμό μητέρας και κόρης;

Ο,τι κι αν ήταν, σαν από ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας, το κορίτσι που τραγουδούσε το «Singing in the rain» μαζί με τον Τζιν Κέλι, η 84χρονη Ντέμπι Ρέινολντς, πέθανε μια ημέρα μετά τον θάνατο της κόρης της Κάρι Φίσερ, λέγοντας πως ήθελε να είναι κοντά στο παιδί της.

ghwteghser 3

Η σταρ-θρύλος του Χόλιγουντ υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο ενώ βρισκόταν στο σπίτι του γιου της Τοντ Φίσερ, το απόγευμα της Τετάρτης, οργανώνοντας την κηδεία της Κάρι, που είχε πεθάνει μόλις μια ημέρα πριν. Λίγες ώρες αργότερα υπέκυψε στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε.

Επιθυμία

Οπως αποκάλυψε ο Τοντ, ο θάνατος της αδελφής του ήταν «too much» για τη μητέρα τους. Τη διέλυσε ψυχολογικά και το μόνο που ήθελε ήταν να είναι και πάλι μαζί της. Και παρόλο που η Φίσερ δεν είχε μεριμνήσει, η Ρέινολντς είχε εκφράσει στον γιο της την επιθυμία να κηδευτεί στον οικογενειακό τάφο, που θα γίνει η τελευταία κοινή κατοικία μητέρας και κόρης.

ghwteghser 1

Η είδηση του θανάτου της σόκαρε ακόμη περισσότερο την παγκόσμια καλλιτεχνική κοινότητα και τα κοινωνικά δίκτυα κατακλύστηκαν από μηνύματα συμπαράστασης που έστειλαν στους οικείους των δύο γυναικών διάσημοι συνάδελφοί τους, φίλοι αλλά και απλοί θαυμαστές. Η Ελεν ντε Τζενέρις δεν μπορεί να πιστέψει πως η οικογένεια της Ντέμπι και της Κάρι περνά τέτοιον πόνο σε μια εβδομάδα, ο Ντουέιν Τζόνσον δηλώνει συντετριμμένος, ενώ πολλοί εκ των θαυμαστών τους επισημαίνουν ότι η τελευταία πράξη της ζωής των δύο διάσημων γυναικών έμελλε να είναι και η πιο τραγική. 

Τα φλας, οι έρωτες και η μεγάλη προδοσία για το λαμπερό αστέρι του «Singing in the Rain»

ghwteghser 7

Λαμπερή καριέρα, αστραφτερή ζωή, δυνατοί έρωτες και η χειρότερη προδοσία που μπορεί να γνωρίσει μια γυναίκα. Ο θάνατος της πανέμορφης, συνεσταλμένης Μέρι Φράνσις Ρέινολντς, ή Ντέμπι Ρέινολντς, έριξε αυλαία σε μια καριέρα πλούσια και σε μια προσωπική ζωή που συναγωνιζόταν τη δραματικότητα των ρόλων της. Η καριέρα της εκτοξεύτηκε από την ταινία «Singing in the Rain» και σηματοδοτήθηκε από το «Unsinkable Molly Brown», όπου έφτασε μια ανάσα από το Οσκαρ, το 1964, αλλά η προσωπική ζωή της σημαδεύτηκε από την προδοσία που της επέφερε η σχέση και, αργότερα, ο γάμος του πρώτου συζύγου της Εντι Φίσερ με την καλύτερη φίλη της Ελίζαμπεθ Τέιλορ.

ghwteghser 2

Η Ρέινολντς και η Τέιλορ γνωρίστηκαν όταν στα 17 τους προσλήφθηκαν από την εταιρία MGM ως διαθέτουσες τη στόφα της μεγάλης σταρ και εκπαιδεύονταν για να γίνουν τέτοιες. Παρά τον διαφορετικό χαρακτήρα τους έγιναν φίλες κολλητές και αργότερα, όταν η Ρέινολντς παντρεύτηκε τον στενό φίλο του τρίτου συζύγου τής Τέιλορ Μάικ Τοντ, Εντι Φίσερ, αποκτώντας την Κάρι και τον Τοντ, οι σχέσεις τους έγιναν και οικογενειακές. Ο θάνατος του Τοντ έφερε το τέλος της φιλίας των δύο γυναικών, αφού ο Φίσερ παρηγορώντας την Τέιλορ σύναψε σχέση μαζί της και παντρεύτηκε την «αντροχωρίστρα» ντίβα, μόλις τέσσερις ώρες αφότου βγήκε το διαζύγιό του.

ghwteghser 5

Η σχέση της με την Τέιλορ έφτιαξε πολλές δεκαετίες αργότερα, όταν συμπρωταγωνίστησαν σε τηλεταινία που έγραψε η κόρη της Κάρι Φίσερ. Μετά τον Φίσερ η Ρέινολντς παντρεύτηκε διαδοχικά τον Χάρι Καρλ και τον κτηματομεσίτη Ρίτσαρντ Χάμλετ, από τον οποίο χώρισε το 1996. Ωστόσο αυτό που τη συντάραξε περισσότερο στην ταραγμένη προσωπική ζωή της ήταν η σχέση της με τη κόρη της Κάρι. Μεγαλώνοντας στη σκιά των διάσημων γονιών της η Κάρι εθίστηκε στα ναρκωτικά και σε ηλικία 20 ετών έπαψε να μιλά με τη μητέρα της. Η Κάρι δεν ήθελε να είναι «η κόρη της Ντέμπι Ρέινολντς», αλλά η μητέρα της ήταν βαθιά περήφανη για τις επιτυχίες της Κάρι, που την έκαναν «μητέρα της πριγκίπισσας Λέια». Δέκα χρόνια κράτησε η αποξένωση μητέρας και κόρης αλλά, όταν ξεπεράστηκε, η σχέση τους έγινε πιο δυνατή οδηγώντας τις δύο γυναίκες μαζί στο τέλος της συγκλονιστικής ζωής τους. 

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...