Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

«Survivor»: Ο Γιάννης απείλησε με «κάνα χαστούκι» τη Σταυρούλα, που τον αποκάλεσε...

Αδιανόητα πράγματα στο «Survivor». Ο Γιάννης Περπατάρης απείλησε «να...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Χρήστος επισκέπτεται τον Δονάτο στη φυλακή και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στα χέρια πιάστηκαν ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Βασίλης Γραμμένος...

«Της Κορέας» έγινε χθες το μεσημέρι στην ελληνική Βουλή....

Μηνύματα και μπηχτές από την Τζούλια

Η Τζούλια Αλεξανδράτου φοράει το σκουφάκι του Αϊ-Βασίλη και μοιράζει, μέσω της «Espresso», ευχές αλλά και… μπηχτές για τον καινούργιο χρόνο σε πρόσωπα της showbiz και της πολιτικής σκηνής του τόπου μας. weywtewery 3ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

«Εύχομαι υγεία, αγάπη και δύναμη σε όλον τον κόσμο. Να έχουμε μια καλή και δημιουργική χρονιά. Μια χρονιά με αγάπη μόνο, όπως θα έλεγε και ο συνεργάτης μου Anastazio, με τον οποίο κάνουμε live εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο Bella Vita, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας. Η επιτυχία μας είναι τόσο μεγάλη που θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια τον κόσμο γι’ αυτό» μας είπε η εκρηκτική weywtewery 4καλλιτέχνιδα.

Ξεκινώντας τις ευχές της με αποδέκτη τον Ελληνα πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, η Τζούλια τόνισε: «Εύχομαι το 2017 ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης να τα βρουν, επιτέλους. Να πάψουν να τσακώνονται για την εξουσία και να κοιτάξουν να λύσουν τα προβλήματα της χώρας, που είναι πολλά, και να βρουν λύσεις ώστε να μη χάνει ο κόσμος τα σπίτια του και οι ηλικιωμένοι τις συντάξεις τους». Η Ζωή Κωνσταντοπούλου λείπει από την πολιτική σκηνή και η Αλεξανδράτου ευχήθηκε «ο καινούργιος χρόνος να τη φέρει πίσω στη Βουλή των Ελλήνων για να συνεχίσει το έργο της». Οσο για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη; «Η ευχή μου είναι να βγει και στις επόμενες εκλογές».

Περνώντας στα πρόσωπα της showbiz, η Τζούλια… περιέλαβε πρώτα την Κατερίνα Καινούργιου. «Της εύχομαι το 2017 να ντυθεί νυφούλα, αν και δεν το βλέπω. Πιστεύω πως αυτή η εμμονή της να βρει γαμπρό στο τέλος θα την οδηγήσει στο… ράφι».

Για τον Μένιο Φουρθιώτη προτίμησε μια μπηχτή, αντί για ευχή. «Οφείλει όλη τη δημοσιότητα που έχει αποκλειστικά σ’ εμένα. Δυστυχώς, τα φαινόμενα απατούν πολλές φορές και πέφτουμε έξω στην εμπιστοσύνη που δείχνουμε σε ορισμένα άτομα. Ο,τι χειρότερο για μένα είναι η αχαριστία. Ομως, ρόδα είναι και γυρίζει… Εύχομαι να γυρίσει το 2017» είπε. Οσο για τη Ρία Αντωνίου; «Υπήρξε αντίζηλός μου τα πρώτα χρόνια της καριέρας της και προσπαθούσε να με αντιγράψει. Παρ’ όλα αυτά, πλέον κάνουμε και οι δύο καριέρα στην Ευρώπη.
Της εύχομαι να συνεχίσει στον σωστό δρόμο…» σημείωσε.

Μπηχτή, αντί για δώρο, έβγαλε από τον… σάκο της η sexy show woman και για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Πολλές φορές βρίσκονται σε θέσεις άνθρωποι που δεν το αξίζουν. Παρ’ όλα αυτά, οι γνωριμίες και οι δημόσιες σχέσεις μάς αναγκάζουν να τους βλέπουμε, θέλουμε – δεν θέλουμε. Εύχομαι το 2017 ο Γρηγόρης να αντιμετωπίζει με μεγαλύτερη διακριτικότητα τους καλεσμένους του» σχολίασε. Η Τζούλια, ωστόσο, ζήτησε από την Ελενα Παπαρίζου να κάνει ένα δώρο στην Ελλάδα το 2017, δηλαδή «να μας εκπροσωπήσει ξανά στη Eurovision».

Οσο για τον Σάκη Ρουβά; «Εύχομαι να βάλει επιτέλους στεφάνι στην Κάτια Ζυγούλη». Τέλος, η ευχή της καλλιτέχνιδας για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά δημιουργεί ερωτήματα. «Εδιναν την εντύπωση του πιο ευτυχισμένου ζευγαριού της showbiz και μας ξάφνιασαν όλους με το διαζύγιό τους. Εύχομαι και στους δύο να ευτυχήσουν με τα καινούργια τους πρόσωπα». Ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε;

weywtewery 2

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...