Ποινική δίωξη για τον θάνατο του 16χρονου

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Αλβανός, που συνελήφθη μετά τον χαμό του Χρήστου στον Βόλο

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε η Εισαγγελία Βόλου για τον μυστηριώδη θάνατο του 16χρονου, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση ανήμερα της γιορτής του και πέθανε την επομένη των Χριστουγέννων.

ΑΠΟ ΤΗ
ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Ο 22χρονος Αλβανός, που συνελήφθη στο Νοσοκομείο του Βόλου λίγα μόλις λεπτά αφότου «έσβησε» ο άτυχος Χρήστος, κατηγορείται για χορήγηση ναρκωτικών, από τα οποία προήλθε ο θάνατος του μαθητή!

Μετά την απολογία του ο Αλβανός αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Τον νεαρό αλλοδαπό είχαν υποδείξει ως υπεύθυνο για τον θάνατο του παιδιού τους οι γονείς του Χρήστου κι έτσι συνελήφθη από τις διωκτικές Αρχές και χθες οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή. Τελικά αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης δύο φορές τον μήνα (κάθε 1η και 15η) στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Ο Χρήστος, που φοιτούσε στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Φυτόκου, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ανήμερα της ονομαστικής εορτής του. Οι γιατροί κατάφεραν αρχικά να τον επαναφέρουν και του έκαναν εισαγωγή στην Εντατική, όπου διασωληνώθηκε.

Σακουλάκι με σκόνη

Ομως η καρδιά του δεν άντεξε και άφησε την τελευταία πνοή του λίγες ώρες μετά τη γιορτή του. Στα ρούχα του είχε βρεθεί ένα σακουλάκι με λευκή σκόνη, που έχει σταλεί για χημική ανάλυση στα εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας.

Από την πρώτη στιγμή ο πατέρας του Στέφανος κατήγγειλε ότι κάποιοι έδωσαν στο παιδί του ουσίες που το οδήγησαν στον θάνατο. Μάλιστα, μαζί με την αδελφή του Χρήστου επιτέθηκαν στον 22χρονο έξω από το νοσοκομείο, κατηγορώντας τον ότι αυτός του χορήγησε τις συγκεκριμένες ουσίες.

«Παραμονή των Χριστουγέννων είχε βγει βόλτα με τους φίλους του. Κάτι του έριξαν στο ποτό» έλεγαν και επαναλάμβαναν με μάτια δακρυσμένα συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές του Χρήστου, που τον συνόδευσαν την Τετάρτη στην τελευταία κατοικία του, μη μπορώντας να πιστέψουν ότι δεν θα είναι πια μαζί τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.