Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Οι τύψεις οδηγούν τον Στράτο στον τάφο του...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Το...

Σαν τρελό… λεωφορείο

Συναγερμός σήμανε χθες το πρωί στα Λιόσια, όταν ένα...

Οικογενειακές στιγμές στα Νότια για τον Σόμμερ και τη σύζυγό του Βαλεντίνη

Οικογενειακές στιγμές στη Γλυφάδα μοιράστηκαν ο Κώστας Σόμμερ και...

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό και δείξτε στους άλλους τι μπορείτε να πετύχετε. Βρείτε τρόπους να απεγκλωβιστείτε από…

ΚΡΙΟΣ: Ορισμένες καταστάσεις θα προκαλέσουν ανατροπές στα σχέδιά σας, αλλά παράλληλα θα σας δυναμώσουν. Συνεργαστείτε με ανοιχτά χαρτιά και να είστε σίγουροι ότι δεν θα βγείτε χαμένοι. Η κοινωνικότητά σας θα παίξει τον πρώτο ρόλο, ακόμα και αν απλώς θέλετε να φλερτάρετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι αναγκαίο να κάνετε μερικά βήματα προόδου στην επικοινωνία σας. Η ακλόνητη στάση σας είναι που δημιουργεί προβλήματα με τον σύντροφό σας. Κάντε υπομονή και οι αλλαγές που θα γίνουν έχουν να σας προσφέρουν μόνο καλό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό και δείξτε στους άλλους τι μπορείτε να πετύχετε. Βρείτε τρόπους να απεγκλωβιστείτε από παλιές τακτικές και λανθασμένες συμπεριφορές. Μην αφήσετε οι απορίες ή οι αντιφάσεις σας να δημιουργήσουν ρήξη στη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καινούργιοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σας και η έξυπνη στρατηγική σας θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Προσέξτε προτού πάρετε οριστικές αποφάσεις ή προχωρήσετε σε οικονομικές συναλλαγές. Μην πιστεύετε όποια υπόσχεση σας δίνουν, ενώ ξέρετε ότι δεν έχει αντίκρισμα.

ΛΕΩΝ: Δείτε την πραγματικότητα ως έχει και σταματήστε να ζείτε μέσα σε ουτοπίες. Μερικές σχέσεις σας χρειάζονται αλλαγές για να προχωρήσουν και να έχουν διάρκεια. Θα γίνει μια αναμόρφωση στη ζωή σας και οι διαδικασίες ανανέωσης δεν θα είναι τόσο εύκολες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ολα έχουν τον τρόπο τους για να γίνουν, όπως επίσης και το αντίστοιχο τίμημα. Οι αιφνίδιες αλλαγές σε σχέδια θα σας προκαλέσουν άγχος και αστάθεια στις σχέσεις σας. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και ελέγξτε προσεκτικά τι συμβαίνει γύρω σας.

ΖΥΓΟΣ: Μην επιμένετε στις απόψεις σας όταν βλέπετε πως κανείς δεν έχει τη διάθεση να σας καταλάβει. Καταστρώστε έξυπνα το πρόγραμμά σας, μεθοδεύστε τις κινήσεις σας και υιοθετήστε καινούργιες για εσάς πρακτικές και σε άλλους νευραλγικούς τομείς της ζωής σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ειδήσεις που θα λάβετε δεν θα είναι όλες απαραίτητα καλές για εσάς και θα σας δυσκολέψουν. Δεν πρέπει να βιαστείτε ή να κινηθείτε με υπερβολή, μια που θα έρθουν στην επιφάνεια τα τρωτά σας σημεία, αλλά να ακολουθήσετε έξυπνες στρατηγικές και πρακτικές μεθόδους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει πάση θυσία να συγκεντρωθείτε και να δουλέψετε εντατικά για να γίνουν όλα όπως πρώτα. Δρομολογήστε τις εξελίξεις όπως σας αρέσει και κάντε μια ουσιαστική ανασυγκρότηση για να ανακτήσετε τον έλεγχο όλων των καταστάσεων που διαμορφώνουν την καθημερινότητά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μερικά εμπόδια από αγαπημένα πρόσωπα θα σας απομακρύνουν προσωρινά από κοντά τους. Η επαγγελματική σας ζωή θα είναι αρκετά απαιτητική και πιεστική, σε σημείο που να θέλετε να τα αφήσετε όλα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε μια προσπάθεια να ενισχύσετε την τύχη σας, που δεν σας έχει εγκαταλείψει. Οι συναλλαγές και οι συμφωνίες του επαγγελματικού σας τομέα θα σας φέρουν σε αντίθεση με οικεία σας πρόσωπα και θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές που θα είναι σκόπιμες.

ΙΧΘΥΕΣ: Η ανανέωσή σας θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε πιο εύκολα τους στόχους σας. Εχετε αντοχές για να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να κάνετε διαλείμματα για να αναπληρώσετε την ενέργεια που καταναλώνετε.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...