Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Η Χριστίνα Βραχάλη μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνης της

Στις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της και στο πρόβλημα υγείας...

Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεμένει σιγά σιγά και από υποστηρικτές καλλιτέχνες

Μετά τη Χαρούλα Αλεξίου, Γιώργος Κιμούλης και Σταμάτης Κραουνάκης κατέβηκαν από το «τρένο»

Ο ένας μετά τον άλλον, οι καλλιτέχνες εγκαταλείπουν το «τρένο» του ΣΥΡΙΖΑ. Χαρούλα Αλεξίου, Σταμάτης Κραουνάκης, Στάθης Δρογώσης και Γιώργος Κιμούλης παίρνουν τα κουβαδάκια τους αναζητώντας άλλη «αριστερή» παραλία!

Μετά την αυτοκριτική της δημοφιλούς τραγουδίστριας Χαρούλας Αλεξίου ότι ήταν αφέλεια από μέρους της να ταχθεί υπέρ του αγώνα των καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών, κίνηση την οποία οικειοποιήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη ένας μεγάλος της τέχνης, ο Γιώργος Κιμούλης, τα «πήρε στο κρανίο»!

Πρώτη πράξη αποστασιοποίησης είναι η παραίτησή του από την Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος. Δεύτερο βήμα είναι η πρόσφατη δήλωσή του «για κάποιους που υιοθετούν νεοφιλελεύθερες πολιτικές και άλλους που παλεύουν να τις αποτρέψουν». Και ο Σταμάτης Κραουνάκης, από την πλευρά του, παραπέμπει σε τραγούδι που έγραψε για την κωλοτούμπα το 2005 και υποστηρίζει ότι «η κωλοτούμπα έγινε μόδα πριν τον ΣΥΡΙΖΑ, απλά ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε μόδα επί κωλοτούμπας»!

Χωρίς μικρόφωνο για τις πρωτοχρονιάτικες ευχές

4rfsdarg 1

Για τον φόβο των Ιουδαίων και επειδή καθένας από αυτούς είναι ανεξέλεγκτος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επέλεξε φέτος να μην έχει μικρόφωνο στη συνάντησή του με τους πολιτικούς αρχηγούς και τους υπουργούς για τις καθιερωμένες πρωτοχρονιάτικες ευχές. Παρουσιάστηκαν καμιά εικοσαριά υπουργοί και βουλευτές, αλλά ξεχώρισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά με το ντύσιμό της. Παραήταν θερινό! Φορούσε λευκό ημιδιάφανο παντελόνι και πουκαμίσα! Φαίνεται η Φώφη συμβολικά επέλεξε αυτό το λουκ, για να σηματοδοτήσει το καλοκαίρι της Κεντροαριστεράς που θα έρθει μέσα στο 2017.

Για καφεδάκι πριν πάει στο Προεδρικό

4rfsdarg 4

«Πρώτος καφές του χρόνου. Προλάβαμε πριν αυξηθεί ο φόρος. Καλή χρονιά σε όλες και όλους» ευχήθηκε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης από το «ιστορικό» Da Capo. Πήγε για καφεδάκι λίγο πριν μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο και εκεί ο έμπειρος φωτογράφος τού… έκλεψε μια πολύ ωραία πόζα. Οι θαμώνες τού ευχήθηκαν όλοι καλή χρονιά. Κούκλος ήταν ο Μητσοτάκης (μεταξύ μας).

Η μακάβρια  σύμπτωση!

Το ίδιο σοκ που υπέστη ο Βαγγέλης Βενιζέλος μαθαίνοντας για τη στυγνή δολοφονία του φίλου του πρέσβη στη Βραζιλία έπαθε και ο τομεάρχης Εξωτερικών της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος.

Την ώρα που διάβαζε τη χριστουγεννιάτικη κάρτα που του είχε στείλει ο Κυριάκος Αμοιρίδης, ταυτόχρονα άκουγε στην τηλεόραση για τη δολοφονία του. Τραγική ειρωνεία και κακή σύμπτωση που τον έκανε να αργήσει να συνέλθει από αυτά που άκουσε. Οι δυο τους συνεργάζονταν και ήταν φίλοι από την εποχή που ο Γιώργος Κουμουτσάκος ήταν διπλωμάτης, ενώ ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ο άτυχος πρέσβης υπήρξαν συμφοιτητές στη Νομική Θεσσαλονίκης.

«Τα ‘σπασε» πάλι ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. Μπήκε θεαματικά πάνω στο βάθρο που στήθηκε για την υποδοχή του νέου χρόνου, μετά την αναγγελία του από τον Θοδωρή Αθερίδη και τη Σμαράγδα Καρύδη, και δεν χειροκροτήθηκε από κανέναν!

4rfsdarg 3

Στη συνέχεια στάθηκε μπρος από το βήμα που τον κάλυπτε μέχρι το σαγόνι -λίγο έλειψε να μη φαίνεται- και με τη βοήθεια των δύο ηθοποιών μέτρησε αντίστροφα έως το 0! Για να είναι σίγουρος ότι θα μετρήσει σωστά φέτος, ζήτησε τη συνδρομή του διδύμου Αθερίδη – Καρύδη, που μετρούσαν μαζί του για να ακούει ο Καμίνης. Τα κατάφερε και έτσι μπήκε το 2017. Ευτυχώς!

! Με τα παιδιά της κάθισε στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι η βουλευτής της Ν.Δ. Αννα Καραμανλή και ανέβασε φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα με τον γιο και την κόρη, αλλά και τους φίλους που παρακάθισαν στο γιορτινό δείπνο.

4rfsdarg 2 

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...