Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διάφορα εξωτερικά γεγονότα σάς κάνουν, από τη μία, να είστε δυνατοί και, από την άλλη, να φέρεστε εριστικά. Δεν αποκλείεται να…

ΚΡΙΟΣ: Είστε αρκετά έξυπνοι για να μαθαίνετε από τα λάθη σας και να μην τα επαναλαμβάνετε. Οι υποχρεώσεις του επαγγελματικού τομέα έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις αντοχές σας. Αφήστε πρωτοβουλίες στους συνεργάτες σας, για να επανακτήσετε τις δυνάμεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Καμιά φορά μέσα από λόγια μπορεί να βρείτε έξυπνες και σωτήριες λύσεις για την πορεία σας. Δημιουργική και αρκετά ερωτική θα είναι η σημερινή ημέρα, παρότι κάποιες δυσκολίες θα σας φέρουν προ εκπλήξεων. Εκμεταλλευτείτε την επικοινωνία σας για να διαφυλάξετε τις σχέσεις σας από καλοθελητές που δρουν παρασκηνιακά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα επαγγελματικά σχέδιά σας δεν θα προσκρούσουν σε εμπόδια, αλλά θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται. Οι συζητήσεις που θα γίνουν στον επαγγελματικό χώρο θα σας φέρουν αντιμέτωπους με πολλά θέματα. Μη μεταφέρετε προβλήματα στο σπίτι σας, γιατί θα καταστρέψετε μια όμορφη μέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διάφορα εξωτερικά γεγονότα σάς κάνουν, από τη μία, να είστε δυνατοί και, από την άλλη, να φέρεστε εριστικά. Δεν αποκλείεται να αναθεωρήσετε κάποιες κινήσεις ή αποφάσεις και να ακολουθήσετε κάτι νέο. Μια οικογενειακή αναταραχή ίσως ανατρέψει τα σχέδιά σας, αλλά θα ομορφύνει το κλίμα μεταξύ σας.

ΛΕΩΝ: Κοινωνικά θα είστε αρκετά δραστήριοι, ώστε να ωφεληθείτε από γνωριμίες και να αναπτύξετε τα ενδιαφέροντά σας. Προτιμήστε να αλλάξετε συμφέροντα, αν οι αξίες σας αντιτίθενται σε αυτά. Οι εντάσεις που θα κυριαρχούν στο σπίτι σας είναι ικανές να σας αποσυντονίσουν, αλλά και να σας εκνευρίσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι στα λεγόμενά σας, γιατί ο σύντροφός σας δεν αντιλαμβάνεται πλήρως το νόημά τους. Προτείνετε στο ταίρι σας συγκεκριμένα σχέδια και στόχους που μπορεί να βρουν πρακτική εφαρμογή. Μέσα από επαγγελματικές σχέσεις αναζητήστε την υποστήριξη.

ΖΥΓΟΣ: Η ανάγκη να προχωρήσετε σε νέα οικονομικά ανοίγματα ίσως δεν είναι η καλύτερη ιδέα για σήμερα. Οι αλλαγές που θα αφορούν τον επαγγελματικό τομέα θα είναι πολλές και απρόσμενες. Ψυχραιμία και μεγάλες αντοχές απαιτεί η σημερινή μέρα από εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μετριάστε την ενέργειά σας, καθώς τα υπερβολικά αποθέματα θα σας ωθήσουν σε λάθη και θα ανατρέψουν σχέδια που είχαν δρομολογηθεί. Μην παρασυρθείτε από τις ευκαιρίες, γιατί θα πέσετε από τα σύννεφα. Προσπαθήστε να ενισχύσετε την καλή σας τύχη, για να ζήσετε το όνειρό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείτε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά, για να μην εξιδανικεύετε ή ισοπεδώνετε τα πάντα. Οι ευχάριστες ειδήσεις θα επισκιαστούν από εξαπατήσεις ατόμων που δεν υποψιάζεστε. Μην μπείτε στο παιχνίδι της κόντρας και των συγκρούσεων που δεν θα οδηγήσει πουθενά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσέξτε τον τρόπο με τον οποίο θα χειριστείτε τον λόγο και μην αφήσετε τους άλλους να εισπράξουν ότι σας νίκησαν. Κάποιοι θα αποδειχθούν ανάξιοι της εμπιστοσύνης σας και σίγουρα δεν θέλετε να βρεθείτε εκτεθειμένοι. Αποτραβηχτείτε όσο μπορείτε, όταν βλέπετε ότι η ένταση στον χώρο είναι διάχυτη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προτιμήστε να μείνετε με τον σύντροφό σας, καθώς αυτός έχει τρόπο να σας ηρεμήσει. Θα υπάρξουν οικονομικές ευκαιρίες, αλλά τα νέα έξοδα που θα προκύψουν αιφνίδια θα έχουν άμεση επιρροή στον προϋπολογισμό σας, που είναι ήδη εύθραυστος.

ΙΧΘΥΕΣ: Συζητήστε και διαπραγματευτείτε ό,τι έχει σχέση με τα τρέχοντα οικονομικά σας. Προφυλαχθείτε από εκπλήξεις δυσάρεστες και αποφύγετε ευθύνες που πάνε να σας επιρρίψουν. Ακούστε αγαπημένα πρόσωπα τι έχουν να σας πουν και μην παίρνετε αψήφιστα τις συμβουλές τους.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...