Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ στον Βύρωνα με τη Μαρίνα Σάττι

Στους ρυθμούς του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού κινείται το Eurojackpot....

«Σεισμός» στο κίνημα Σώρρα

Απίστευτες καταγγελίες για τον πολιτικό φορέα Ελλήνων Συνέλευσις και τον 39χρονο που έσφαξε τη 45χρονη παιδοψυχίατρο

Αναταράξεις στον πολιτικό φορέα Ελλήνων Συνέλευσις του Αρτέμη Σώρρα προκαλούν τα «απόνερα» της δολοφονίας της 45χρονης παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα στη Λαμία. Οι απίστευτες καταγγελίες του δημοσιογράφου Λευτέρη Ρήνου για τον καθ’ ομολογία δράστη Χρήστο Μπαλαντίνα προκαλούν αίσθηση και περιπλέκουν ακόμη περισσότερο το θρίλερ.

ΑΠΟ ΤΗ
ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Το δημοσίευμα του Λευτέρη Ρήνου στην ιστοσελίδα του Μιχάλη Ιγνατίου (mignatiou.com) ανάβει φωτιές από τον τίτλο κιόλας («Αν η Δικαιοσύνη είχε σταματήσει τον Σώρρα, η παιδοψυχίατρος από τη Λαμία θα ήταν ζωντανή»). Ο δημοσιογράφος χαρακτηρίζει την άτυχη Θώμη Κουμπούρα «το τελευταίο θύμα αυτής της ανόητης απάτης» και κάνει λόγο για την «εγκληματική οργάνωση Σώρρα»!

Οπως υποστηρίζει ο δημοσιογράφος, έχει δεχτεί απειλές από τον 39χρονο, που ήταν επικεφαλής του φορέα του Αρτέμη Σώρρα στην κεντρική Ελλάδα, επειδή είχε γράψει κάποια άρθρα: «Ο Χρήστος Μπαλαντίνας, πρωτεργάτης και ισχυρό στέλεχος της εγκληματικής οργάνωσης Σώρρα, είχε τη φήμη του σκληρού και έκανε τη βρόμικη δουλειά της οργάνωσης με ύβρεις και απειλές».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δημοσίευμα ερευνάται από τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., που εξετάζουν τον ρόλο άλλων στελεχών του κινήματος Σώρρα στο πλαίσιο της έρευνας για τον φόνο της παιδοψυχιάτρου.

Παγίδα

«Είναι δυστυχές να επιβεβαιώνεσαι για τα δυσάρεστα, αλλά ακόμη πιο άσχημο είναι να γνωρίζεις πως θα υπάρξουν χειρότερα» αναφέρει ο Λευτέρης Ρήνος και συνεχίζει: «Κι όμως, η Θώμη Κουμπούρα φέρεται ότι χρηματοδοτούσε την επέκταση της οργάνωσης Σώρρα στη Θεσσαλία, πέφτοντας στην ίδια παγίδα, όπως χιλιάδες συμπολίτες μας. Η συγκεκριμένη, όμως, απ’ ό,τι φαίνεται, το πλήρωσε με τη ζωή της».

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος παραθέτει στοιχεία που προκαλούν έντονο προβληματισμό: «Ο Χρήστος Μπαλαντίνας λίγο πριν από τη σύλληψή του κατηγορούσε τον Ι. Κ., στενό συνεργάτη του στην οργάνωση, ότι αυτός τον κυνηγούσε τον τελευταίο καιρό, ενώ παράλληλα διακήρυττε την πίστη του προς τον αρχηγό του Αρτέμιο Σώρρα, προς τον οποίο ο ίδιος λέει πως έστειλε σημαντικά στοιχεία πριν από τη σύλληψή του. Μέχρι το βράδυ της 27ης Δεκεμβρίου 2016 ο Χρήστος Μπαλαντίνας ήταν στενός συνεργάτης του Αρτέμιου Σώρρα. Για πρώτη φορά στις 27 Δεκεμβρίου και ώρα 11.48 μ.μ. (ώρα facebook), ο Ι. Κ. γράφει στο facebook κατά του Χρήστου Μπαλαντίνα, τον οποίο κατηγορεί για εμπορία “ματζουνιών”, κάτι που το γνώριζε για μήνες, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν και ο ίδιος αποδέκτης των σκευασμάτων του Μπαλαντίνα. Κάτι συνέβη που ανάγκασε τον Κ. το βράδυ της 27ης Δεκεμβρίου να ψάχνει αφορμές για να διαχωρίσει τη θέση της οργάνωσης από τον Μπαλαντίνα».

Το μήνυμα

Και προσθέτει: «Το τελευταίο μήνυμα Μπαλαντίνα ανέβηκε στις 9.37 το πρωί και ήταν μια παράγραφος στην οποία ανέφερε: “Προσπάθησαν οι βρομιάρηδες να μου κλείσουν το στόμα, ξέραν ότι θα τους αποκαλύψω, παρακολουθούσαν το κινητό μου”». Το περίεργο, τονίζει ο κ. Ρήνος, είναι ότι «το μεσημέρι της 30ής Δεκεμβρίου, ως απάντηση στα γραφόμενα του Μπαλαντίνα, κυκλοφόρησε απάντηση που φέρεται ότι έγραψε ο Αρτέμης Σώρρας, σύμφωνα με την οποία ο φερόμενος ως δολοφόνος είχε σχέση με την Κουμπούρα, βρισκόταν μαζί της την ώρα του φόνου, η Αστυνομία τοποθετεί τον θάνατό της στις πρώτες πρωινές ώρες (“1.30 έως 2.23 το πρωί”), ενώ ο Χρήστος Μπαλαντίνας χρησιμοποίησε το κινητό τηλέφωνο της ιατρού για να καλέσει τρεις ή περισσότερους φίλους του μετά την ώρα του φόνου. Το ερώτημα είναι σαφέστατο: Πώς γνώριζε ο Σώρρας ότι ο Μπαλαντίνας χρησιμοποίησε το τηλέφωνο της δολοφονημένης Θώμης μετά τον θάνατό της και όχι λίγο πριν; Μήπως είπε σε κάποιους ότι τη δολοφόνησε και το γνώριζαν;».

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια: 

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί σήμερα ο Χρ. Μπαλαντίνας

Το κατώφλι του ανακριτή Λαμίας αναμένεται να περάσει σήμερα το μεσημέρι (στις 13.00) για να απολογηθεί ο Χρήστος Μπαλαντίνας, με την ελπίδα ότι ο καθ’ ομολογίαν δράστης θα αποκαλύψει το κίνητρο που τον έσπρωξε να κατακρεουργήσει με 15 μαχαιριές την παιδοψυχίατρο Θώμη Κουμπούρα. Την ίδια ώρα, παρά τις έρευνες των αστυνομικών που βρίσκονταν σε εξέλιξη, ως αργά χθες το βράδυ δεν είχε εντοπιστεί το μαχαίρι με το οποίο διέπραξε τη στυγερή δολοφονία.

Ο 39χρονος, που ήταν ηγετικό μέλος του κινήματος του Αρτέμη Σώρρα, θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στον δικαστικό λειτουργό για το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ της 27ης Δεκεμβρίου μέσα στο σπίτι της 45χρονης στα Γαλανέικα Λαμίας και τον οδήγησε στο να αρπάξει το μαχαίρι και να της κόψει το νήμα της ζωής. Ο Μπαλαντίνας παραμένει υπό κράτηση και εξακολουθεί να λέει ασυναρτησίες, υποστηρίζοντας ότι δεν θυμάται τίποτα, ωστόσο το DNA που βρέθηκε στα νύχια της γυναίκας ταυτοποιήθηκε με το δικό του, όπως και τα αποτυπώματα που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος. Ο ίδιος είχε προσαχθεί και το μεσημέρι του Σαββάτου στα Δικαστήρια Λαμίας κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και μετά την άσκηση δίωξης από τον εισαγγελέα παρουσιάστηκε στον ανακριτή μαζί με τον δικηγόρο του Λεωνίδα Κουμπούρα και πήραν προθεσμία. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι ο συνήγορος του 39χρονου έχει το ίδιο επώνυμο με το θύμα, αλλά πρόκειται για συνωνυμία.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...