Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το...

Νέος και ωραίος

Ο 18χρονος Νικολάου της ομάδας K20 είναι η επιλογή του Μπέντο στο κέντρο της άμυνας

Από τον
Χάρη Δάντση

Ασο από το μανίκι του για την ενίσχυση της «ερυθρόλευκης» άμυνας βγάζει ο Πάουλο Μπέντο. Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού θεωρεί ότι ο 18χρονος στόπερ Δημήτρης Νικολάου βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό επίπεδο και ότι μπορεί να εξελιχθεί σε μια μόνιμη λύση, όπως δήλωσε, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταγραφής.

«Ο Νικολάου είναι ένας παίκτης ο οποίος είναι εδώ για να βοηθήσει και να αποτελέσει πλέον μόνιμη λύση για την άμυνα του Ολυμπιακού. Από τα Χριστούγεννα και μετά την αποχώρηση του Σιόβα και την απουσία του Ντα Κόστα, λόγω των υποχρεώσεών του στο Κύπελλο Αφρικής, έχει πλέον μόνιμη θέση στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Αν και είναι πολύ νέος, έχει πάρα πολύ καλό επίπεδο. Είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικός. Είναι ένας παίκτης με ποιότητα. Θα αποτελεί μόνιμη λύση στις επιλογές μας για το κέντρο της άμυνας» τόνισε ο Μπέντο στη Nova και πρόσθεσε: «Ο Νικολάου, ο Ρέτσος και ο Βιάνα, αν και είναι πολύ νέοι, έχουν όλες τις προϋποθέσεις για να στηρίξουν την άμυνα του Ολυμπιακού. Αυτό θα φανεί σύντομα».

Για το ενδεχόμενο μεταγραφής τον Ιανουάριο, υποστήριξε ότι «βασική μας προτεραιότητα ήταν η μείωση του αριθμού των ποδοσφαιριστών. Αν υπάρξει κάποια ανάγκη, είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να το συζητήσουμε».

Από εκεί και πέρα, παραδέχτηκε ότι αυτός ο μήνας θα είναι ιδιαίτερα δύσκολος και ότι ο αυριανός αντίπαλος, ο Αστέρας Τρίπολης, χρειάζεται προσοχή. Στο Καραϊσκάκη για να παρακολουθήσει το ματς με τους Αρκάδες θα βρεθεί -πέμπτη φορά- άνθρωπος της Τραμπζονσπόρ (πιθανότατα, για τον Πάρντο). Παράλληλα, ο Καρντόσο βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Λιμπερτάδ, σύμφωνα με ΜΜΕ της Παραγουάης.

Στο μεταξύ ο Μιλιβόγεβιτς, σε συνέντευξή του σε ΜΜΕ της πατρίδας του, υποστήριξε ότι η Λέστερ κινήθηκε επίσημα για την απόκτησή του, αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση από τον πειραϊκό σύλλογο. «Αν φύγω, τότε αυτό θα είναι για κάποιο από τα πιο δυνατά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Η Λέστερ με ήθελε, αλλά η απόφαση ήταν να μη γίνει αποδεκτή η πρόταση. Δεν το μετανιώνω. Είμαι καλά στον Ολυμπιακό, έχω ένα καλό στάτους, με σέβονται και μου αρέσουν» είπε ακόμη ο Σέρβος μέσος, που κοστολογείται από τους πρωταθλητές Ελλάδας 12.000.000 ευρώ (τα μισά φημολογούνται ότι πρόσφεραν οι «αλεπούδες» του Ρανιέρι).

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...