Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

«Με τα βιβλία μου μιλώ στις καρδιές»

Είναι νέος, όμορφος και ο αγαπημένος συγγραφέας των γυναικών! Ο Θεσσαλονικιός Χρήστος Τούβε αποκαλύπτει στην «Espresso» τη συνταγή της επιτυχίας του

Θεωρείται ο αγαπημένος συγγραφέας των γυναικών, και όχι άδικα, αφού σε κάθε παρουσίαση του βιβλίου «Της ζωής τα παράξενα παιχνίδια» του Χρήστου Τούβε, εκτός από το ότι επικρατεί το αδιαχώρητο, το γυναικείο ακροατήριο κρέμεται από τα χείλη του.

Από τον
Θάνο Μακρογαμβράκη
Φωτό: Χρήστος Ζήνας

Ο επικοινωνιακός τρόπος προσέγγισης του συγγραφέα, τα από καρδιάς μηνύματα που στέλνει μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του, οι διαδραστικές παρουσιάσεις του σε συνδυασμό με το γοητευτικό παρουσιαστικό του έχουν ενθουσιάσει τόσο πολύ το αναγνωστικό κοινό (κυρίως το γυναικείο), ώστε το πρώτο συγγραφικό εγχείρημα του Χρήστου να βρίσκεται ήδη στην τέταρτη έκδοση.

rfwseg 2«Περισσότερο με ενδιαφέρει τα βιβλία μου να μιλούν στις καρδιές του κοινού, παρά να χαρακτηριστώ κάποια στιγμή εμπορικός συγγραφέας. Τον τίτλο αυτόν τον αφήνω σε άλλους» αναφέρει ο γοητευτικός Θεσσαλονικιός, που μίλησε στην «Espresso» κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στην Αθήνα.

Εμφάνιση μοντέλου

Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο του 1983, ο συγγραφέας με την εμφάνιση μοντέλου εξηγεί πώς κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα που είχε βάλει με τον εαυτό του, όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μεγάλη του αγάπη, τη συγγραφή. «Η αλήθεια είναι πως, όταν άρχισα να γράφω, δεν περίμενα με τίποτα την τόσο μεγάλη αποδοχή από τον κόσμο. Το μόνο που ήθελα ήταν να ζήσω όλη αυτή τη διαδρομή από την αρχή της, γι’ αυτό και αποφάσισα να χρηματοδοτήσω εγώ την έκδοση του βιβλίου, χωρίς τη βοήθεια εκδοτικών οίκων, και να αναλάβω προσωπικά το λανσάρισμά του» αναφέρει και προσθέτει: «Για τον λόγο αυτόν δημιούργησα και μια σελίδα στο facebook με όνομα Xristos Touve όπου εκεί, πέρα από την επικοινωνία με τον κόσμο, δέχομαι και τις παραγγελίες. Για μένα αυτή η προσωπική σχέση λειτουργεί ως κινητήριος δύναμη για την επόμενη προσπάθειά μου, ενώ, από την άλλη, έχει ενδιαφέρον γιατί μπορεί να ανεβάσω ένα μήνυμα, π.χ. “Να θυμάσαι ότι ξεκινώντας μια περιπέτεια δεν επιστρέφεις ποτέ ο ίδιος” και να συγκεντρώσω χιλιάδες likes και σχόλια. Μέσα από τα social media κατάφερα να κλείσω και τις πρώτες παρουσιάσεις μου σε πολλά σημεία της χώρας, με αποτέλεσμα να έχω ταξιδέψει σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Ακόμα κι αν δεν έχω πάει σε κάποια μέρη όπως η Κρήτη, έχω ήδη κλείσει ημερομηνία εμφάνισης μέσα στο 2017».

Οπως αποκαλύπτει ο Χρήστος Τούβε, σημαντικό ρόλο στην επιτυχία του έχει παίξει και η συνεργασία του με τον σπουδαίο Γιάννη Γαβαλά. «Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά που από το πρώτο μου βιβλίο έχω κοντά έναν άνθρωπο όπως ο Γιάννης Γαβαλάς, ο οποίος έχει ασχοληθεί με τον χώρο των εκδόσεων σαράντα χρόνια ως σύμβουλος βιβλίου, επικοινωνιολόγος και εκδότης. Εχει καταγράψει συνεργασίες με τον Γιάννη Ρίτσο και τον Νίκο Καββαδία, ενώ όταν μου είπε το “ναι” για να με καθοδηγήσει και ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του με τη δική μου γραφή, με έκανε να χαρώ σαν παιδί. Είναι άνθρωπος καρδιάς για μένα» καταλήγει ο γοητευτικός συγγραφέας, που αυτό το διάστημα βρίσκεται λίγο πριν από την ολοκλήρωση και του δεύτερου βιβλίου του.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...