Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την...

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος χειροθέτησε τον ευεργέτη Νικόλαο Πατέρα σε Αρχοντα...

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος τελέστηκε σήμερα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού...

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΕίστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις...

Ο Μπότσαρης στο Χόλιγουντ

Η Επανάσταση του ’21, το story της μεγάλης παραγωγής σε σκηνοθεσία Βαν Λινγκ! Στον ρόλο του Σουλιώτη ήρωα ο Σάιμον Κασσιανίδης

Τζέιμς Κάμερον καλεί… Μάρκο Μπότσαρη! Η Ελληνική Επανάσταση και η αποτίναξη του τουρκικού ζυγού είναι το θέμα μιας μεγάλης χολιγουντιανής παραγωγής, που θα έχει ως γενικό επόπτη τον βραβευμένο με Οσκαρ σκηνοθέτη και προϋπολογισμό περίπου 25.000.000 δολάρια.

Το φιλμ «Cliffs of freedom» είναι ένα μεγαλεπήβολο εγχείρημα που καταπιάνεται με το θέμα της Επανάστασης του ’21 και ετοιμάζεται πυρετωδώς για την προβολή του στους κινηματογράφους. Το ενδιαφέρον είναι δε ότι στο καστ φιγουράρουν γνωστοί ηθοποιοί ελληνικής καταγωγής όπως ο Σάιμον Κασσιανίδης, tgw54yte5 4ο οποίος ενσαρκώνει τον Μάρκο Μπότσαρη, ο Μπίλι Ζέιν, αλλά και ο Κώστας tgw54yte5 1Μάντιλορ, ενώ στους πρωταγωνιστές περιλαμβάνονται ο διακεκριμένος Κρίστοφερ Πλάμερ αλλά και η Τάνια Ρέιμοντ.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Βαν Λινγκ, ένας δημιουργός το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί με φιλμ όπως «Τιτανικός» και «Terminator 2», ενώ και το σενάριο έχει ελληνική υπογραφή, μιας και η σεναριογράφος είναι η Μαριάν Μητρόπουλος. Πρόκειται για τη σύζυγο του Ντιν Μητρόπουλος, ενός ισχυρού επιχειρηματία που συγκαταλέγεται στους 20 πλουσιότερους Ελληνες της Αμερικής. Ο σκηνοθέτης των ταινιών «Τιτανικός» και «Avatar» Τζέιμς Κάμερον έχει αναλάβει την υψηλή εποπτεία της ταινίας.

Τα γυρίσματα έγιναν σε έναν μήνα (Νοέμβριος – Δεκέμβριος 2016) στη Σάντα Φε του Μεξικού με τη συμμετοχή πολλών κομπάρσων και βοηθητικών ηθοποιών. Το φιλμ μιλάει για μια δυνατή ιστορία αγάπης ανάμεσα σε μια Ελληνίδα χωριατοπούλα και έναν Τούρκο αξιωματικό, με φόντο την Επανάσταση του ’21 και τον αγώνα των Ελλήνων για την αποτίναξη του τουρκικού ζυγού. Η νεαρή θα μπει στον ένοπλο αγώνα και θα ορκιστεί αιώνιο μίσος για τον εχθρό, όταν οι Τούρκοι σκοτώσουν την οικογένειά της και ξεκληρίσουν το χωριό της.

Ιδιαίτερα χαρούμενος

Ο Ελληνοβρετανός Σάιμον Κασσιανίδης δε, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στην Αθήνα, συμμετέχει στο μεγαλεπήβολο tgw54yte5 2κινηματογραφικό εγχείρημα ενσαρκώνοντας ένα εμβληματικό πρόσωπο του ελληνικού αγώνα, τον Μάρκο Μπότσαρη.

Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος για την εμπλοκή του σε μια ταινία που θα κάνει υπερήφανους όλους τους συμπατριώτες του, αφού το θέμα της συγκινεί και αγγίζει όλους τους Ελληνες.

Βέβαια, αυτή η ταινία είναι μόνο ένας «σταθμός» στην ήδη εξαιρετική κινηματογραφική πορεία του Κασσιανίδη, ο οποίος μέχρι σήμερα έχει παίξει στο πλευρό της Κίρα Νάιτλι στην ταινία «The edge of love» αλλά και στο «Quantum of Solace» με τον Ντάνιελ Κρεγκ.

Την περίοδο αυτή ο γοητευτικός ηθοποιός εμφανίζεται στη δημοφιλή σειρά «Criminal minds», ενώ παίζει και στο φιλμ «Unforgettable» με την Κάθριν Χέιγκλ, που θα βγει σε λίγους μήνες στους κινηματογράφους. Επιπλέον έχει γράψει και το σενάριο για μια νέα ταινία με θέμα την ταραχώδη ζωή ενός Πορτογάλου μετανάστη.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...