Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Χριστόφορο πως η Βικτώρια...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Στο σκαμνί σήμερα Κουρτάκης – Τζένος

Οι δύο δημοσιογράφοι στο εδώλιο μετά τη μήνυση του Πάνου Καμμένου για συκοφαντική δυσφήμηση

Η δίκη του εκδότη-διευθυντή της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Παραπολιτικά» Γιάννη Κουρτάκη και του διευθυντή σύνταξης Παναγιώτη Τζένου, μετά τη μήνυση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργού Αμυνας Πάνου Καμμένου για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης ενώπιον του Β’ Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας έχει προσδιοριστεί για σήμερα το μεσημέρι.

Ο υπουργός Αμυνας κατέθεσε σε βάρος και των δύο μήνυση την περασμένη Τρίτη, καθώς στη ραδιοφωνική εκπομπή τους «Πολιτικός καφές» αναφέρθηκαν στον ανήλικο γιο του κ. Καμμένου, υποστηρίζοντας ότι είναι αναρχικός, είναι «με τη Ρούπα» και πάει στα Εξάρχεια.

Σημειώνεται πως ο κ. Καμμένος έχει τρεις ανήλικους γιους, ωστόσο οι δημοσιογράφοι δεν διευκρίνισαν σε ποιον αναφέρονται, ενώ μετά τη σύλληψή τους υποστήριξαν ότι ο λόγος έγινε για τον 23χρoνο γιο του υπουργού Αμυνας, ο οποίος σπουδάζει στις ΗΠΑ.

Λόγω αυτού του ισχυρισμού τους, ο 23χρονος γιος του Πάνου Καμμένου, ο οποίος αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Ελλάδα, κατέθεσε μήνυση σε βάρος των δύο, επίσης για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης. Οι κ. Κουρτάκης και Τζένος μετά τη σύλληψή τους την Τρίτη οδηγήθηκαν ενώπιον του δικαστηρίου την επομένη, ωστόσο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να προετοιμάσουν την υπερασπιστική γραμμή τους και η δίκη τους αναβλήθηκε για σήμερα, ενώ το δικαστήριο ήρε την κράτηση που τους είχε επιβληθεί.

Απόπειρα εκβίασης

Παράλληλα, από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας Ηλία Ζαγοραίο διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το αδίκημα της απόπειρας εκβίασης, για την οποία επίσης κατέθεσε μήνυση ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέφερε στη μήνυσή του πως οι επιθέσεις σε βάρος του ίδιου αλλά και των ανήλικων παιδιών του ήρθαν μετά τις αποκαλύψεις που έχει κάνει σχετικά με τη λίστα του ΚΕΕΛΠΝΟ, με βάση την οποία ο Γιάννης Κουρτάκης φέρεται ότι έλαβε το ποσό των 843.000 ευρώ και ο Παναγιώτης Τζένος το ποσό των 629.000 ευρώ.

Μάλιστα, ο κ. Καμμένος ανέφερε στη μήνυσή του πως την ίδια ημέρα που κατέθεσε τη λίστα με τους δημοσιογράφους που έλαβαν χρήματα από το ΚΕΕΛΠΝΟ στην ΕΣΗΕΑ έλαβε απειλητικό τηλεφώνημα από τον Γιάννη Κουρτάκη. Στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας, την οποία θα διενεργήσει η εισαγγελέας Πρωτοδικών Αρετή Σκαφιδά, πρόκειται να γίνουν όλες οι ενδεδειγμένες ενέργειες, προκειμένου να διακριβώσει τη βασιμότητα των καταγγελλομένων εκ μέρους του κ. Καμμένου, όπως η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και η διενέργεια κατ’ οίκον ερευνών.

Επιπλέον, σε εξέλιξη βρίσκεται και η έρευνα της Δικαιοσύνης για τα «κονδύλια» του ΚΕΕΛΠΝΟ, ύψους χιλιάδων ευρώ, σε δημοσιογράφους και εάν για τη χορήγησή τους ακολουθήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες!

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....