Το τελευταίο «αντίο» στον «Magic Alex»!

Συντετριμμένοι στην κηδεία του 75χρονου Ελληνα μπον βιβέρ Αλέξη Μάρδα η πρώην σύζυγός του Τάνια Τρύπη και η 22χρονη κόρη τους Μαρίνα!

Συντετριμμένοι στην κηδεία του 75χρονου Ελληνα μπον βιβέρ Αλέξη Μάρδα η πρώην σύζυγός του Τάνια Τρύπη και η 22χρονη κόρη τους Μαρίνα! 

Κρατώντας σφιχτά το χέρι της κόρης τους, της 22χρονης Μαρίνας, και με τα μάτια της κατακόκκινα από τα δάκρυα η Τάνια Τρύπη αποχαιρέτησε τον πρώην σύζυγό της Αλέξη Μάρδα.

Από τη Δήμητρα Δάρδα

Το κρύο πρωινό της Τρίτης στο Κοιμητήριο Παπάγου η ηθοποιός είπε το τελευταίο «αντίο» στον άνδρα που της χάρισε μοναδικές στιγμές ευτυχίας και ένα παιδί, που οι πυκνές μαύρες μπούκλες των μαλλιών του στεφάνωναν το γλυκό, δακρυσμένο προσωπάκι του.
Με τον θάνατο του 75χρονου «Magic Alex», του Ελληνα μπον βιβέρ που συνέδεσε το όνομά του με τα θρυλικά «Σκαθάρια» ως ο «πέμπτος από τους Beatles», έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο της σοουμπίζ στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Ο χαμός του σόκαρε τον καλλιτεχνικό κόσμο, αλλά ελάχιστοι ήταν εκείνοι από τους διάσημους συνεργάτες και φίλους του που έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν.

Απαρηγόρητη ήταν και η ανιψιά του Λουκία Αλαβάνου, την οποία κρατούσε συνεχώς από το χέρι ο κουνιάδος του (αδερφός της πρώτης συζύγου του), ο συγγραφέας Απόστολος Δοξιάδης. Η Βάνα Μπάρμπα ήταν από τις πρώτες που έφτασαν στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στου Παπάγου, ενώ ακολούθησαν ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αρβανίτης, ο εφοπλιστής Νίκος Βερνίκος και ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας.

Η αλλοδαπή οικιακή βοηθός, που φρόντιζε κάποιες ημέρες της εβδομάδας το σπίτι του καλλιτεχνικού ατζέντη αλλά και εφευρέτη, του ανθρώπου που υπήρξε, όπως λέγεται, σύντροφος της Τζόαν Κόλινς, αποκάλυψε σε πηγαδάκι κυριών ότι τα Χριστούγεννα ο Γιάννης – Αλέξης Μάρδας τα πέρασε ήρεμα στο διαμέρισμά του. «Ηταν χαρούμενος λόγω των εορτών και πολύ ήσυχος» είπε η γυναίκα.

Πληροφορίες της «Espresso» αναφέρουν επίσης ότι ο επιχειρηματίας είχε στενοχωρηθεί πολύ από τον θάνατο του Τζορτζ Μάικλ. Και τον πλήγωσε περισσότερο το γεγονός ότι δεν μπορούσε να παρευρεθεί στην κηδεία του λόγω των δικών του προβλημάτων υγείας. Σε κουβέντες με φίλους του είχε αποκαλύψει ότι θα ήθελε να πεθάνει στον ύπνο του. Παρά ταύτα, παρέμενε ενεργός καλλιτεχνικά και τους τελευταίους οκτώ μήνες ετοίμαζε ένα σημαντικό πρότζεκτ σε συνεργασία με την Τζούλι Μασίνο.

Ράκος και ο 42χρονος «άγνωστος» γιος του με την Ευφροσύνη Δοξιάδη! 

Συντετριμμένος εμφανίστηκε στην κηδεία του Αλέξη Μάρδα ο «άγνωστος» στο ευρύ κοινό γιος του Νικηφόρος Μάρδας. Ο 42χρονος γοητευτικός νεαρός, που απέφυγε εντέχνως τα φλας των φωτογράφων, σήκωσε στις πλάτες του το φέρετρο, συνοδεύοντας τον πατέρα του στην τελευταία κατοικία του.

Είναι το αγόρι που ήρθε στον κόσμο από τον πρώτο γάμο του μάνατζερ με τη εικαστικό Ευφροσύνη Δοξιάδη, κόρη του αρχιτέκτονα Κωνσταντίνου Δοξιάδη. Ο Νικηφόρος είναι το δεύτερο παιδί του Μάρδα. Είχε προηγηθεί ένα κορίτσι, η 47χρονη σήμερα Εμα, που ζει μόνιμα στις ΗΠΑ και δεν πρόλαβε να παρευρεθεί στην κηδεία. Μάρδας και Δοξιάδη είχαν παντρευτεί με κουμπάρο τον Τζον Λένον και παρούσα τη Γιόκο Ονο.

Ο Νικηφόρος, που στεκόταν στο πλευρό της Τάνιας Τρύπη και της ετεροθαλούς αδελφής του Μαρίνας, τις οποίες και θεωρεί οικογένειά του, ζει μεταξύ Αθήνας και Λονδίνου. Είναι απόφοιτος του Κέμπριτζ στις κλασικές σπουδές, έχει μεταπτυχιακό και από το London School of Economics και είναι συνιδρυτής εταιρίας συμβουλευτικών υπηρεσιών για το διαδίκτυο με έδρα το Λονδίνο, έχοντας συνεργασία ακόμη και με τη βρετανική κυβέρνηση. Μάλιστα έχει συνυπογράψει με το όνομα Νικηφόρος Μάρδας – Δοξιάδης το βιβλίο «Ερωτος Λόγοι από την αρχαία Μεσόγειο», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καστανιώτη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον