Εικονικό sex με «spicy» αίσθηση

Ο χρήστης της συσκευής που μοιάζει με μάσκα αερίων μπορεί να επιλέξει virtual παρτενέρ και ρεαλιστικά ερωτικά αρώματα

Ο χρήστης της συσκευής που μοιάζει με μάσκα αερίων μπορεί να επιλέξει virtual παρτενέρ και ρεαλιστικά ερωτικά αρώματα

Μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία εικονικού σεξ υπόσχεται νέα μάσκα, η οποία διαθέτει μεγάλη γκάμα οσφρητικών… ερεθισμάτων.

Το OhRoma, όπως ονομάζεται η συσκευή της εταιρίας CamSoda -αποτέλεσμα της ένωσης των λέξεων «άρωμα» και «οχ», που παραπέμπει σε ερωτικό βογκητό-, μοιάζει με μάσκα αερίων και συνοδεύει ένα σετ γυαλιών εικονικής πραγματικότητας.
Το σετ προβάλλει πορνό εικονικής πραγματικότητας, κατά το οποίο ένας επιλεγμένος άνδρας ή μια γυναίκα εμφανίζονται να κάνουν διάφορες σεξουαλικές πράξεις στον χρήστη.

Ο χρήστης με το OhRoma μπορεί πια, εκτός από τον παρτενέρ και τις πράξεις του, να επιλέγει και αυτό που μυρίζει την επίμαχη στιγμή, μεταξύ επιλογών όπως «απόκρυφα», «σωματική μυρωδιά», «αρώματα», «εσώρουχα», «αφροδισιακά» ή «περιβάλλοντα». Οταν το φιαλίδιο που περιέχει το άρωμα θερμανθεί, αυτό διαχέεται μέσα στη μάσκα, με αποτέλεσμα να κάνει τον χρήστη να εισέρχεται με μία επιπλέον αίσθηση μέσα στην εμπειρία. «Η όσφρηση παρέχει αυτήν την επόμενη διάσταση, που ανεβάζει τα επίπεδα της πολύ προσωπικής στιγμής και κάνει την εμπειρία εικονικής πραγματικότητα να φτάνει στο πιο αληθοφανές σημείο της μέχρι σήμερα» σχολιάζει ο Ντάρον Λαντίν, πρόεδρος της εταιρίας CamSoda.

«Οι χρήστες θέλουν μια εμπειρία όσο πιο στενή και προσωπική γίνεται με τους αγαπημένους τους παρτενέρ. Και ενώ η παρακολούθηση της πλοκής με την εικονική πραγματικότητα μπορεί να είναι καλύτερη από το να την παρακολουθείς από λάπτοπ, εξακολουθεί να είναι ελλειμματική σε κάποιες αισθήσεις, όπως η όσφρηση, η γεύση και η αφή» εξηγεί.

Η εφαρμογή

Η εταιρία του, λοιπόν, για να καλύψει το κενό της όσφρησης συνεργάστηκε με εταιρίες αρωμάτων, που ανέλαβαν να δημιουργήσουν ρεαλιστικές μυρωδιές κατά παραγγελία. Πώς, όμως, επιλέγεται η μυρωδιά; Η μάσκα και το σετ της εικονικής πραγματικότητας συνεργάζονται με μια εφαρμογή, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να συνδυάσουν μυρωδιές ή να επιλέξουν πόσο βαριές θέλουν να είναι. «Μυρίζεις εσώρουχα, στήθος, ακόμα και δέρμα» δηλώνει εντυπωσιασμένος στην «Daily Mail» ο Τζέιμς Μπ., που δοκίμασε τη μάσκα, η οποία θα πωλείται αντί 69,99 δολαρίων, ενώ τα φιαλίδια με τις μυρωδιές από 5,99 έως 9,99 δολάρια το ένα.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ