Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Οι «γάτες» του Χόλιγουντ έβγαλαν νύχια στον Τραμπ

Τρανταχτά ονόματα της showbiz, μπροστάρηδες στις διαδηλώσεις κατά του νέου προέδρου των ΗΠΑ

Τσεκουράτη ήταν η απάντηση του νέου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στις εκατοντάδες χιλιάδες γυναικών που αρνούνται να υποκύψουν στη γοητεία του και βγήκαν στους δρόμους διαδηλώνοντας εναντίον του μετά την ορκωμοσία του. h6hrh768«Δεν είχαμε εκλογές; Αυτοί οι άνθρωποι δεν ψήφισαν;» έγραψε στο twitter, με ευθείες βολές κυρίως κατά των διάσημων γυναικών, όπως η Μαντόνα, που πρωτοστάτησαν στις πορείες «Women’s March of the pussyhats».

H Μαντόνα, που εμφανίστηκε με μαύρο σκουφάκι με γατίσια αυτιά -το σύμβολο καταγγελίας της διαβόητης φράσης του Τραμπ «grab her by the pussy» (άρπαξέ την από το μ…)- έκλεψε την παράσταση με τα «γαλλικά» που εξαπέλυσε εναντίον του. Οταν μάλιστα είπε πως είναι τόσο θυμωμένη που θέλει να τινάξει στον αέρα τον Λευκό Οίκο, τα πράγματα σοβάρεψαν και οι μυστικές υπηρεσίες εκκινούν έρευνα εναντίον της.

Μικρόφωνο

Υπήρξε όμως και μια γατούλα που ένιωσε ότι φιμώθηκε από την ίδια τη διοργάνωση. Η Σκάρλετ Γιόχανσον τα πήρε στο κρανίο, όταν διαπίστωσε πως της έκλεισαν το μικρόφωνο στα επτά λεπτά της ομιλίας της. Μαζί τους διαμαρτυρήθηκαν οι Σερ, Τζούλια Ρόμπερτς, Εϊμι Σούμαν, Κέιτι Πέρι, Εμα Γουότσον, Ασλεϊ Τζαντ, Πάντμα Λάκσμι, Αμέρικα Φερέρα, Αλίσια Κιζ, Γούπι Γκόλντμπεργκ, Σίνθια Νίξον, Γιόκο Ονο, Ελεν Μίρεν και η Κρίστεν Στιούαρτ, η οποία ενθυμούμενη τα «παλαβά» tweets που έστειλε εις βάρος της ο Τραμπ, αποκάλυψε πως είχε ψύχωση μαζί της. Και η νέα γενιά του Χόλιγουντ, όπως οι Ζεντάγια, Αϊρλαντ Μπάλντουιν, Μάιλι Σάιρους, Βανέσα Χάτσενς, Νικόλ Ρίτσι και Αριάνα Γκράντε, διαδήλωσε δυναμικά στο Λος Αντζελες, όπως και οι Μάικλ Μουρ, Τζον Λέτζεντ, Τζέικ Τζίλενχαλ και εκπρόσωποι του χώρου από το ετήσιο Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου στη Γιούτα (Sundance Film Festival), όπως η Σαρλίζ Θερόν. Με 2.500.000 διαμαρτυρόμενους σε Ουάσινγκτον αλλά και σε 600 πορείες σε ολόκληρη την υφήλιο, οι διαδηλώσεις χαρακτηρίζονται οι μεγαλύτερες στην ιστορία ορκωμοσίας Αμερικανού προέδρου. Πρωτοφανή ήταν και τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην Ουάσινγκτον την ώρα της ορκωμοσίας, στα οποία έγιναν 230 συλλήψεις.

24rtrer«ΠΟΛΕΜΟΣ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ

Συνεχίζει και ως πρόεδρος τον «πόλεμο» με τα ΜΜΕ ο Ντόναλντ Τραμπ, με αφορμή τον αριθμό των θεατών της τελετής ορκωμοσίας του. Για εκείνον 1.500.000 άτομα την παρακολούθησαν, αντίθετα με τους 250.000 που κατέγραψε τηλεοπτικός σταθμός, κάνοντάς τον έξαλλο.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του Λευκού Οίκου, «ήταν το μεγαλύτερο κοινό» που είχε ποτέ πρόεδρος κατά την ορκωμοσία του, με 1.500.000 θεατές να παρακολουθούν έξω από το Καπιτώλιο την ορκωμοσία του ως 45ου προέδρου. Και ενώ ο Τραμπ έκανε λόγο για «ανέντιμα» ΜΜΕ, ο γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου Σον Σπάισερ στηλίτευσε τις «ψεύτικες αναφορές» για τον «ανακριβή» αριθμό των 250.000 θεατών. Ωστόσο, εναέριες φωτογραφίες συνέκριναν τον κόσμο που είχε ο Τραμπ το 2017 με την ορκωμοσία Ομπάμα το 2009, αποκαλύπτοντας ότι η προσέλευση στην ορκωμοσία Τραμπ τώρα ήταν σαφώς μικρότερη.

Με βάση τα στοιχεία της διεθνούς εταιρίας μετρήσεων τηλεθέασης Nielsen, δε, η ορκωμοσία Τραμπ από άποψη τηλεθέασης ήταν μικρότερη, αφού συνολικά 30.900.000 την παρακολούθησαν gw5egwytή 7.000.000 λιγότεροι από εκείνους που παρακολούθησαν την ορκωμοσία Ομπάμα. Αντίθετα, σε tweet του ο νέος πλανητάρχης κάνει λόγο για 11.000.000 περισσότερους από τη δεύτερη ορκωμοσία Ομπάμα, το 2013.

Οι γκάφες των πρώην

Διά των παθημάτων τους έλαμψαν στην ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ οι πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους τζούνιορ και Μπιλ Κλίντον. Με τον καιρό να θέλει να πείσει τους… δύσπιστους ότι το μαλλί του Ντόναλντ Τραμπ είναι δικό gw5egwyt copyτου και «δεν ξεβάφει» στη βροχή, όπως είχε αστειευτεί ο ίδιος, ο Τζορτζ Μπους (φωτό δεξιά) αποφάσισε να κάνει χρήση του αδιάβροχου πόντσο που τού δόθηκε. Μόνο που του δόθηκε χωρίς… οδηγίες προς ναυτιλλομένους, με αποτέλεσμα να παιδευτεί αρκετά πριν βρει την τρύπα για το κεφάλι του. Οσο για τον Μπιλ Κλίντον (φωτό αριστερά), την προσοχή του τράβηξε η όμορφη Ιβάνκα Τραμπ, την οποία «κάρφωσε» με το βλέμμα του, προκαλώντας τη σύζυγό του Χίλαρι να «καρφώσει» τον ίδιο δολοφονικά, προμηνύοντας μάλλον κρεβατομουρμούρα κατά την επιστροφή τους σπίτι.

Ο κληρονόμος της J&J (Τζόνσον), πρεσβευτής στη Βρετανία

Πιστός στην τακτική του να διορίζει ζάπλουτους σε καίριες θέσεις, ο Ντόναλντ Τραμπ διόρισε ως νέο πρεσβευτή των ΗΠΑ στη Βρετανία τον bwhywyδισεκατομμυριούχο Ρόμπερτ «Γούντι» Τζόνσον τον 4ο (φωτό αριστερά κάτω), κληρονόμο του κολοσσού Johnson & Johnson και ιδιοκτήτη της ποδοσφαιρικής ομάδας των New York Jets. Μαζί με τον διορισμό του, στη δημοσιότητα επανέρχεται και η τραγική ιστορία που έχει στιγματίσει σαν κατάρα την οικογένειά του, θαμπώνοντας τη λαμπερή ζωή του. Η μεγάλη κόρη του Γούντι Τζόνσον, Κέισι (φωτό αριστερά επάνω) βρέθηκε νεκρή το 2010, στα 30 χρόνια της, από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Το σώμα, μάλιστα, της κοσμικής Κέισι άργησε να εντοπιστεί, δεδομένης της απομόνωσης την οποία είχε επιλέξει και της αποξένωσής της από τον πατέρα της. Ο Τζόνσον, σε μια επίδειξη της «σκληρής αγάπης» που έτρεφε για την κόρη του και για να την «τιμωρήσει» pwrsthweyπου δεν ζητούσε βοήθεια ώστε να αποκοπεί από τα ναρκωτικά, λίγο πριν πεθάνει την είχε αποκληρώσει από την οικογενειακή περιουσία. Τον θάνατό της δεν τον ξεπέρασε ποτέ.

Καζούρα με το παλτό

Στο επίκεντρο μεγάλης διαδικτυακής καζούρας βρέθηκε η σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ Κελιάν Κόνγουεϊ με την επιλογή της να φορέσει παλτό που την έκανε να μοιάζει λες και ξεπήδησε από τις σελίδες της ιστορίας του πολέμου Βορείων – Νοτίων. Και μπορεί μεν το παλτό να έφερε τη διάσημη υπογραφή του οίκου Gucci και να ήταν αξίας σχεδόν 3.500 ευρώ, αυτό όμως ποσώς εκτιμήθηκε. Η ίδια, πάντως, όταν της ζητήθηκε από δημοσιογράφο να περιγράψει την ενδυματολογική επιλογή της, τη χαρακτήρισε το «επαναστατικό ένδυμα Τραμπ», αφήνοντάς τον άφωνο!

«Δεν ίδρωσε το αυτάκι τους» ή προσπαθούσαν να διασκεδάσουν την αναμονή τους; Την ώρα που έξω από τον Λευκό Οίκο βρίσκονταν σε εξέλιξη οι πρωτοφανείς διαμαρτυρίες, η πρώτη οικογένεια εντός έπαιζε μπόουλινγκ. Το «κάρφωμα» ήρθε εκ των έσω, από βίντεο που ανάρτησε στο Instagram ο μεγάλος υιός Τραμπ, Ντόναλντ Τραμπ ο νεότερος. Στο βίντεο φαίνεται η σύζυγός του Βανέσα να πανηγυρίζει για τη βολή που πέτυχε, παρότι φορά τακούνια, σ’ ένα παιχνίδι με την κόρη τους Κάι Μάντισον.

Η αβρή χειρονομία της νυν έφερε σε δύσκολη θέση την πρώην. Η νέα πρώτη κυρία Μελάνια προκάλεσε την αμηχανία της πρώην Μισέλ Ομπάμα προσφέροντάς της ένα δώρο κατά την επίσκεψη των Τραμπ στον Λευκό Οίκο για το καθιερωμένο τσάι πριν από την ορκωμοσία. H απορία «τι έκρυβε το κουτί» θα παραμείνει, αφού ούτε οι οικογένειες Ομπάμα και Τραμπ αποκάλυψαν ούτε ο οίκος Τίφανι, από όπου αγοράστηκε το δώρο. Ωστόσο εκτιμάται ότι είναι κορνίζα. 

Από την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ δεν γινόταν να λείπουν οι πρώην σύζυγοι και μητέρες των μεγαλύτερων παιδιών του Ιβάνα Τραμπ και Μάρλα Μέιπλς, γι’ αυτό και προσκλήθηκαν αμφότερες. Η Μάρλα Μέιπλς μάλιστα μετέδωσε ζωντανά στιγμιότυπα στο Instagram την ώρα που περίμενε την κόρη της να τη συναντήσει στα καθίσματα των επισήμων, κάνοντας γνωστή την παρουσία της στο γεγονός. Αντίθετα, η πρώτη σύζυγος Ιβάνα δεν προέβη σε καμία ανάλογη κίνηση, οπότε δεν υπάρχουν φωτογραφικά τεκμήρια περί της παρουσίας της.

Μάλλον θα αναθεωρήσουν οι οίκοι που αρνήθηκαν να την «ντύσουν», καθώς η ενδυματολογική επιλογή της απαστράπτουσας Μελάνια Τραμπ στην ορκωμοσία μόνο καλό έκανε στον Οίκο Ralph Lauren. Τι κι αν σε πολλούς θύμιζε την Τζάκι Κένεντι, όσον αφορά το πρωτότυπο design και το γαλάζιο χρώμα που επέλεξε, η νέα πρώτη κυρία ξεχώρισε, ενώ ο οίκος είδε τη μετοχή του να ανεβαίνει στα 88,90 δολάρια και τις παραγγελίες του να εκτοξεύονται.

Ακόμη και οι πρώτες κυρίες ως μαμάδες έρχονται σε δύσκολη θέση από τα καμώματα των τέκνων τους. Μετά το χασμουρητό του λίγο πριν αρχίσει η ορκωμοσία του μπαμπά του, ο μικρός υιός Τραμπ, Μπάρον, κατά την παρέλαση προς τον Λευκό Οίκο δεν ήθελε να κρατήσει από το χεράκι τη μαμά Μελάνια. Είχε τσατιστεί; Ηθελε να δείξει ότι δεν είναι μικρός; Η σκηνή δεν πέρασε απαρατήρητη από τα μέσα, όπως και το κόκκινο χρώμα στα μάγουλά του νεαρού.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...