Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Παιχνίδι της μοίρας για 35χρονο πατέρα!

Σκοτώθηκε σε τροχαίο πηγαίνοντας να δει τον νεογέννητο «αντράκο» του στο μαιευτήριο

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε έναν 35χρονο από την Ηλεία, ο οποίος άφησε ορφανό το νεογέννητο παιδί του, πριν καλά καλά προλάβει να το σφίξει στην αγκαλιά του! Ο Λευτέρης Στασινόπουλος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, την ώρα που κατευθυνόταν προς το μαιευτήριο, όπου λίγες ώρες νωρίτερα η γυναίκα του είχε φέρει στον κόσμο τον γιο τους!

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Η ευτυχία κράτησε μόλις λίγες ώρες για τον άτυχο άνδρα, ο οποίος έσβησε στην άσφαλτο πέντε μέρες αφότου έκλεισε τα 35 του χρόνια και 11 μέρες μετά τον γάμο του με την αγαπημένη του Μαρία. Γύρω στις 10.30 το πρωί της Τρίτης το κίτρινο Hyundai που οδηγούσε καρφώθηκε κάτω από μια νταλίκα στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος των φαναριών της Κάτω Αχαγιάς, τη στιγμή που πήγαινε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου, για να δει το παιδί του.

Πέρασε στο αντίθετο ρεύμα

Ομως ένας λάθος χειρισμός τού κόστισε τη ζωή. Το όχημά του, που κατευθυνόταν προς την Πάτρα, βγήκε από την πορεία του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και fqwerfqwef 0συγκρούστηκε μετωπικά με την νταλίκα που οδηγούσε άλλος 35χρονος με κατεύθυνση προς τον Πύργο. Στο τροχαίο ενεπλάκη και το αυτοκίνητο ενός 27χρονου, που έπεσε επάνω στο όχημα του 35χρονου και αναποδογύρισε, αλλά ο οδηγός γλίτωσε με επιπόλαια τραύματα.

Ομως το αυτοκίνητο του Λευτέρη Στασινόπουλου μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών και ο τραγικός πατέρας έχασε ακαριαία τη ζωή του, αφήνοντας τη γυναίκα και τον γιο του να περιμένουν μάταια να τους σφίξει στην αγκαλιά του! Οι πυροσβέστες, που έκοψαν τις λαμαρίνες για να τον απεγκλωβίσουν, διαπίστωσαν ότι δεν είχε τις αισθήσεις του και στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαγιάς όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Την προηγούμενη μέρα ο άνδρας, που καταγόταν από την Αχαΐα, είχε μεταφέρει την αγαπημένη του στη μαιευτική κλινική και, αφού γέννησε, είδε για λίγο μητέρα και γιο και επέστρεψε στα Λεχαινά όπου ζούσαν μόνιμα, καθώς εργαζόταν σε εταιρία συσκευασίας και τυποποίησης αγροτικών προϊόντων της περιοχής. Στις 17.10 το απόγευμα της Δευτέρας, ο ευτυχισμένος πατέρας είχε κάνει μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο facebook, γράφοντας: «Σήμερα το πρωί ήρθε ο αντράκος μου. Μεγάλη ευτυχία. Μου το λέγανε και δεν το πίστευα»!

Την Τρίτη πήρε άδεια για να μείνει με το μωρό και τη γυναίκα του, με την οποία είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο Λεχαινών στις 13 Ιανουαρίου. Εκείνο το πρωί, η Μαρία ανυπομονούσε να δει τον άνδρα της, αλλά οι ώρες περνούσαν κι εκείνος δεν έλεγε να φανεί. Στο κινητό δεν απαντούσε και κακές σκέψεις μπήκαν στο μυαλό των συγγενών, ώσπου ώρες μετά χτύπησε το τηλέφωνο ενός εξ αυτών και τα μαντάτα διαδόθηκαν αστραπιαία, σκορπίζοντας θλίψη σε ολόκληρο το νοσοκομείο. Στο θάλαμο όπου βρισκόταν η γυναίκα του διαδραματίστηκαν σκηνές από αρχαία τραγωδία, με την απερίγραπτη ευτυχία από τη γέννηση του γιου της να δίνει τη θέση της στον θρήνο για τον θάνατο του αγαπημένου της! Σύμφωνα με πληροφορίες, στο νοσοκομείο για να αναγνωρίσει τη σορό του άτυχου Λευτέρη πήγε ο πεθερός του. Η Τροχαία Πατρών εξετάζει τους λόγους που το Hyundai του Λευτέρη βρέθηκε κάτω από την νταλίκα.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...