«Ντου» του εισαγγελέα σε «VIP» κελιά των φυλακών του Κορυδαλλού

Πλήθος κινητών τηλεφώνων τελευταίας γενιάς κατάσχεσε ελεγκτικό κλιμάκιο, με επικεφαλής έναν εισαγγελικό λειτουργό, κατά την έφοδο που πραγματοποίησε στη ΣΤ’ -γνωστή και ως «VIP»- πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού!

Πλήθος κινητών τηλεφώνων τελευταίας γενιάς κατάσχεσε ελεγκτικό κλιμάκιο, με επικεφαλής έναν εισαγγελικό λειτουργό, κατά την έφοδο που πραγματοποίησε στη ΣΤ’ -γνωστή και ως «VIP»- πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού!

Ο εκτεταμένος έλεγχος στα κελιά της ΣΤ’ πτέρυγας πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα, υπό την καθοδήγηση εισαγγελέα, και συμμετείχαν τόσο αστυνομικοί όσο και σωφρονιστικοί. Κατά το «χτένισμα» των κελιών εντοπίστηκαν -και κατασχέθηκαν- στην κατοχή κρατουμένων τουλάχιστον 11 «έξυπνα» κινητά. Κατά τις ίδιες πηγές, τα περισσότερα εξ αυτών ήταν iPhone, και μάλιστα εκ των τελευταίων μοντέλων, που κοστίζουν πολλές εκατοντάδες ευρώ.

Τα εν λόγω κινητά προσφέρουν, μάλιστα, πολλές δυνατότητες που είναι… ακατάλληλες για σωφρονιστικά καταστήματα, καθώς οι κάτοχοί τους μπορούν να τραβούν φωτογραφίες, να περιηγούνται στο διαδίκτυο και, προφανώς, να επικοινωνούν ελεύθερα με άτομα εκτός φυλακής (αλλά και με… εγκλείστους, όπως αποδεικνύεται)!

Κινητό τηλέφωνο

Στη ΣΤ’ πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού κρατούνται, ως επί το πλείστον, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες και άτομα από τον χώρο της πολιτικής, όπως, επί παραδείγματι, ο Ακης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος, μάλιστα, σε παρόμοιο έλεγχο κατά το παρελθόν, είχε βρεθεί να έχει κινητό τηλέφωνο στην κατοχή του. Από τους ίδιους θαλάμους είχαν περάσει ο Μάκης Ψωμιάδης, ο Λάκης Γαβαλάς και πολλά ακόμη επιφανή πρόσωπα.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι, παρότι η ΣΤ’ έχει χαρακτηριστεί ως η πτέρυγα των… προνομιούχων, κινητά τηλέφωνα βρίσκονται σε τακτά διαστήματα σε πολλά ακόμη σημεία των Φυλακών Κορυδαλλού. Ενδεικτικά, σε πρόσφατο έλεγχο κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα (και ολίγα… αυτοσχέδια μαχαίρια) από κελιά της Α’ και της Δ’ πτέρυγας, όπου κρατούνται ποινικοί κρατούμενοι και αντιεξουσιαστές.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ