Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

«Ψινάκη, βρες μου δουλειά»!

Κραυγή αγωνίας από 47χρονη, που σκοπεύει να πουλήσει το νεφρό της για να ζήσει τα παιδιά της

Σπαρακτική έκκληση βοήθειας, με αποδέκτη τον Ηλία Ψινάκη. «Σε ικετεύω. Βοήθησέ με. Είσαι η τελευταία μου ελπίδα». Με αυτά τα λόγια απόγνωσης απευθύνθηκε στον δήμαρχο Μαραθώνα μια απελπισμένη γυναίκα από την Αγιά της Λάρισας.

Από τη
Δήμητρα Δάρδα

Η 47χρονη Αγλαΐα Βλάχου, στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της, σε μια ύστατη πράξη απόγνωσης, ζητάει από τον πρώην μάνατζερ και νυν δήμαρχο Μαραθώνα να της βρει μια δουλειά.

«Χρωστάω δέκα ενοίκια και στο σπίτι μας δεν υπάρχει ούτε ένα κομμάτι ψωμί. Εχω δύο παιδιά κι έναν άρρωστο σύζυγο και το μεσημέρι της Δευτέρας αποχαιρέτησα τον μπαμπά μου. Αν δεν υπάρξει και τώρα ένα “φως”, θα πουλήσω το νεφρό μου. Είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχω για να πουλήσω» λέει η ίδια στην «Espresso» με έντονη συγκίνηση.

Ο Ηλίας Ψινάκης φαντάζει στα μάτια της ως… σωτήρας, αν και δεν τον γνωρίζει προσωπικά. Τρέφει μέσα της μια ελπίδα αισιοδοξίας πως δεν θα της γυρίσει την πλάτη. «Νιώθω πως είναι πολύ έντιμος άνθρωπος. Με αισθήματα. Τον εκλιπαρώ να με βοηθήσει. Δεν ζητάω ελεημοσύνη, είμαι πολύ αξιοπρεπής για να το κάνω. Εργασία ψάχνω, ακόμα και να καθαρίζω τουαλέτες για να συντηρήσω την οικογένειά μου. Στα μάτια μου είναι ο “άγγελός” μου αυτή τη στιγμή» εξομολογείται και οι λυγμοί την πνίγουν. Η απώλεια του πατέρα της ήρθε σε μια στιγμή που εκείνη ήδη δοκιμάζεται πολύ. Αλλωστε, και η ιστορία της ζωής της, όπως την περιγράφει, μοιάζει με εφιάλτη.

«Ακόμα πιο ευάλωτη»

«Τον έχασα τη στιγμή που τον είχα περισσότερο από ποτέ ανάγκη. Συναισθηματικά, την αγκαλιά του δηλαδή. Τον αποχαιρέτησα με πόνο καρδιάς, γιατί τώρα νιώθω ακόμα πιο ευάλωτη» εξομολογείται η Αγλαΐα Βλάχου.

Η βοηθός μικροβιολόγου, η οποία εργαζόταν σε μεγάλο διαγνωστικό κέντρο της Λάρισας, τα κατάφερνε μόνη της οικονομικά μια χαρά και καμάρωνε για τη σταδιοδρομία των δύο παιδιών της, της κόρης της, η οποία σπουδάζει Νομική στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, και του γιου της, ο οποίος φοιτά στη σχολή του ΟΑΕΔ. «Οταν έκλεισε η επιχείρηση, μας πέταξαν στον δρόμο χωρίς να μας πληρώσουν τα δεδουλευμένα μας. Από τότε ψάχνω για δουλειά και σας λέω πως μπορώ να εργαστώ σκληρά, να καθαρίσω μέχρι και τουαλέτες. Φτάνει να φέρω στο σπίτι μας χρήματα» λέει και η φωνή της σπάει μέσα σε αναφιλητά. «Δεν θέλω να με λυπηθείτε. Να με βοηθήσετε μόνο. Αφησα την κηδεία του μπαμπά μου απλήρωτη, χρωστάω στην Εφορία, στη ΔΕΗ, δεν έχω ένα ευρώ για να μαγειρέψω στα παιδιά μου. Δεν έχω να δώσω στην κόρη μου τα χρήματα του εισιτηρίου για να πάει σήμερα στη Θεσσαλονίκη, αφού αύριο δίνει μάθημα της εξεταστικής της».

Αν και χτύπησε πολλές πόρτες στα γραφεία των βουλευτών της Λάρισας, δυστυχώς βρίσκεται ακόμη σε αναμονή, όπως ισχυρίζεται, γι’ αυτό έγραψε ένα σπαρακτικό post στη σελίδα του Ηλία Ψινάκη στο Instagram, αφήνοντας μάλιστα σε κοινή θέα το κινητό της τηλέφωνο.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...