Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε κάποιους συμβιβασμούς σε οικονομικό και προσωπικό επίπεδο, καθώς είναι δύο τομείς που…

ΚΡΙΟΣ: Η καλυτέρευση των οικονομικών σας είναι κάτι που επιθυμείτε εδώ και καιρό, αλλά θα σας φέρει περισσότερες ευθύνες και δεσμεύσεις. Για να ασχοληθείτε όπως πρέπει με τον εαυτό σας, τακτοποιήστε τις δουλειές σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Το ότι έχετε τύχη δεν σημαίνει πως πρέπει να κάθεστε με σταυρωμένα χέρια, γιατί υποτιμάτε τις αδυναμίες σας και υπερτιμάτε τις δυνάμεις σας. Αναθερμαίνονται οι σχέσεις σας και έρχεστε πιο κοντά με τους φίλους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι βάσεις που έχετε στα επαγγελματικά σας είναι αρκετά καλές, οπότε επενδύστε σε χρόνο, ενέργεια και χρήμα. Βάλτε τα θεμέλια για να χτίσετε το αύριο και τολμήστε να το ονειρευτείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διασφαλίστε ό,τι έχετε καταφέρει τόσο καιρό με την αξία σας και με κόπο, γιατί είστε πολύ κοντά στην πραγματοποίηση των στόχων σας. Δείτε πιο σοβαρά όλα όσα σας αφορούν και μην τα αφήνετε στην τύχη τους.

ΛΕΩΝ: Ευνοούνται ιδιαίτερα οι κοινωνικές επαφές, οπότε μην κλειστείτε στον εαυτό σας. Με εξυπνάδα και χιούμορ μπορείτε να κατακτήσετε τους πάντες. Διαμορφώστε με το δικό σας γούστο τον χώρο όπου περνάτε τις περισσότερες ώρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ερωτικά θα είστε πιο γοητευτικοί και έτοιμοι για κατακτήσεις. Μπορείτε να προβείτε σε κάποιες επενδύσεις, αλλά καλό θα είναι να γνωρίζετε από πριν τις συνέπειες και τις εναλλακτικές.

ΖΥΓΟΣ: Βάλτε σε τάξη τον ψυχικό σας κόσμο και ρυθμίστε τις υποθέσεις σας. Μείνετε συγκεντρωμένοι στα ουσιώδη και μην παρασύρεστε συναισθηματικά από εξωτερικές επιρροές. Να είστε προσεκτικοί για να μην παρεξηγηθείτε με φιλικά πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε κάποιους συμβιβασμούς σε οικονομικό και προσωπικό επίπεδο, καθώς είναι δύο τομείς που σας αφορούν πολύ αλλά δεν μπορούν πάντα να καλύπτουν τις ανάγκες σας. Αφού καταπιέζεστε, μη μένετε σε μια σχέση όπου υπάρχει από συνήθεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη σπαταλάτε άδικα τις δυνάμεις σας σε άσκοπες ενέργειες. Δείτε πιο καλοπροαίρετα τα πράγματα, γιατί έχετε ακόμα να κάνετε πολλά και άλλα τόσα για να διαφωνήσετε. Κάντε τις αγορές σας αφού πρώτα ψάξετε καλά τι είναι αυτό που σας αρέσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα υπάρχει αρκετή εύνοια στις σχέσεις σας, ώστε να ανοίξετε καινούργιους δρόμους στον εργασιακό τομέα και να κλείσετε υποθέσεις που εκκρεμούν. Οι αποφάσεις που πρέπει να πάρετε για οικογενειακά θέματα θα καθυστερήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το θάρρος θα σας βοηθήσει να κάνετε αρκετές καινοτομίες που θα ξεκαθαρίσουν μπερδεμένες καταστάσεις στη ζωή σας και θα σας οδηγήσουν στην ικανοποίηση και την πρόοδο.

ΙΧΘΥΕΣ: Στον συγχρονισμό είναι αλήθεια ότι χάνετε αλλά έχετε καλές προοπτικές σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Συντονιστείτε για να μην ενεργείτε πρόωρα ή αργά. Επειδή θα περάσετε καλύτερα στο σπίτι, αποφύγετε να βγείτε έξω.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...