Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 20 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μην παρεξηγηθείτε, πείτε τη γνώμη σας...

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

Οι γυμνές αλήθειες του Σίλβιο

Πάθη, δηλωμένοι έρωτες και εκρηκτικά μοντέλα-συνοδοί στη λίστα του Μπερλουσκόνι.

3365g98g6Το «σ’ αγαπώ, Σίλβιο» θα πρέπει να το άκουσε πολλές φορές να βγαίνει από τα χείλη νέων και πανέμορφων γυναικών ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ομως πόσα από τα νεαρά κορίτσια που πήραν μέρος στα μπούνγκα μπούνγκα πάρτι ή είχαν σύντομη σχέση μαζί του ένιωσαν την ανάγκη να  εκφράσουν πραγματικά ένα τόσο δύσκολο συναίσθημα σ’ έναν άντρα ηλικιωμένο, όμως πλούσιο, ισχυρό, προστατευτικό, γενναιόδωρο και ευγενικό απέναντί τους;

Από τη Σαμπίνα Μπέγκαν μέχρι τις νικήτριες σε διαγωνισμούς ομορφιάς -και όχι μόνο-, ο κατάλογος εκείνων που δήλωσαν δημόσια ότι αγαπάνε ειλικρινά τον πρώην Ιταλό πρωθυπουργό δεν είναι και μικρός. Στον περίφημο λοιπόν κατάλογο των γυναικών του Καβαλιέρε, που είναι μικρότερος από εκείνον του Ντον Τζοβάνι, του ήρωα της όπερας του Μότσαρτ, συνυπάρχουν ο δηλωμένος έρωτας, το πάθος και οι ζηλοτυπίες, ενώ δεν λείπουν οι αιφνίδιες ανατροπές.

Η πρώτη που εξέφρασε ανοιχτά την αγάπη της για τον πρώην πρωθυπουργό ήταν η Σαμπίνα Μέγκαν, ηθοποιός με σλαβική καταγωγή, η οποία έχει γεννηθεί στη Γερμανία. Η femme fatale την εποχή των μπούνγκα μπούνγκα κατάφερε να κερδίσει δημοσιότητα στα media υποστηρίζοντας τις θέσεις του αγαπημένου της. Εφτασε να πει ότι μπούνγκα μπούνγκα ήταν το παρατσούκλι της για να ελαχιστοποιήσει τον ντόρο του σκανδάλου.

Η Σαμπίνα, αποκαλούμενη και «βασίλισσα μέλισσα», έκανε και τατουάζ με τα αρχικά Σ.Μ. του πρώην πρωθυπουργού και τη φράση «ο άντρας που άλλαξε τη ζωή μου». Σε συνέντευξή της μάλιστα στο περιοδικό «Vanity Fair» επαίνεσε και άλλες χάρες του Καβαλιέρε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι ο μοναδικός άντρας που με έκανε να αισθάνομαι γυναίκα».

Κεραυνοβολημένη από τη γοητεία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι δήλωσε και Ιταλίδα ηθοποιός, η πανέμορφη και φινετσάτη Εβελίνα Μάνα. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Oggi» ανάφερε για τη σχέση τους: «Ο πρόεδρος δεν είναι όπως τον περιγράφουν. Θα σας δώσω μια ρομαντική εικόνα του. Του αρέσει να αποκοιμιέται στην καρέκλα, να είμαστε αγκαλιασμένοι και μοσχοβολάει το στόμα του μέντα». Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έκανε το πρώτο βήμα, επειδή του κέντρισε το ενδιαφέρον ότι η Εβελίνα σε συνέντευξή της αποκάλυψε ότι ο ιδανικός άντρας για εκείνη πρέπει να έχει την κομψότητα του Τζον Κένεντι τζούνιορ, τα χρώματα του Τσε Γκεβάρα και την πονηριά του Μπερλουσκόνι.

Ενα χρόνο αργότερα, το 2012, η Βουλγάρα Νταρίνα Παύλοβα αποφάσισε να αποκαλύψει -και πάλι στο «Oggi»- μια νύχτα πάθους με τον Μπερλουσκόνι, οκτώ χρόνια πριν στην Ουάσινγκτον. Να θυμίσουμε ότι  πρώην ηθοποιός είναι «χρυσή» χήρα του λομπίστα Ιλίγια Παυλόφ. «Ηταν μια καταπληκτική νύχτα φωτιάς και αληθινής αγάπης. Ο Σίλβιο ακόμη και σήμερα με πειράζει, όταν αναπολούμε εκείνο το βράδυ» αποκάλυψε η όμορφη και πνευματώδης Βουλγάρα.

Ερωτευμένη αλλά και κατηγορηματική στις δηλώσεις της ήταν η πρώην Μις Μαυροβούνιο Καταρίνα Κνέζεβιτς, που δήλωνε ως η επίσημη αγαπημένη του Σίλβιο. Με αέρα επίσημης αγαπημένης, σε συνέντευξή της το 2011 είχε μιλήσει για το ειδύλλιο και τη συμβίωσή της με τον Μπερλουσκόνι. Η Καταρίνα, που πέρασε την είσοδο της βίλας στο Αρκορε όταν ήταν 18 ετών, αυτοαποκαλούνταν για τρία χρόνια «μνηστή» του. Ομως η νεαρή καλλονή έχασε τον κόσμο κάτω από τα πόδια της, όταν ανακοινώθηκε ο αρραβώνας του Μπερλουσκόνι με τη Φραντσέσκα Πασκουάλε, το 2012. «Είμαι ακόμα ερωτευμένη με τον Σίλβιο, όπως όταν τον γνώρισα. Νιώθω σαν να γκρεμίστηκα, αλλά ξέρω ότι θα τον ξανακερδίσω» δήλωσε πληγωμένη στην εφημερίδα «Il Fatto». Και η Νικόλ Μινέτι, η σέξι οδοντίατρος και πρώην σύμβουλος της περιφέρειας Λομβαρδίας, η οποία κατηγορήθηκε ότι διοργάνωνε τα μπούνγκα μπούνγκα πάρτι, ντυνόταν μέχρι και καλόγρια για να ευχαριστήσει τον Μπερλουσκόνι. Στην πρόσφατη  κατάθεσή της στο πλαίσιο της «Δίκης Ρούμπι», δήλωσε ανοιχτά: ««Αγαπώ αληθινά τον Σίλβιο και είχαμε μία σχέση», αλλά δεν έπεισε πολύ για την αγάπη της.

Τον κέρδισε η καυτή Ναπολιτάνα

Η επίσημη πλέον μνηστή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι η Φραντσέσκα Πασκουάλε,όπως ανακοινώθηκε μετά τον επίσημο χωρισμό του Καβαλιέρε από την πρώην σύζυγό του Βερόνικα Λάριο. Η 28χρονη μελαχρινή Ναπολιτάνα πέτυχε διπλό στόχο: κέρδισε την καρδιά του Σίλβιο αλλά και την αποδοχή της μεγαλύτερης κόρης του, Μαρίνα. Η Φραντσέσκα από νεαρή ηλικία είχε εμμονή και πάθος για τον Μπερλουσκόνι. Υστερα από ένα σύντομο πέρασμα στην εκπομπή «Telecafone» στρατεύτηκε πολιτικά, μπήκε στη νεολαία του κόμματος του Μπερλουσκόνι, ίδρυσε μαζί με άλλα κορίτσια της Νάπολης το κλαμπ «Μπερλουσκόνι Μας Λείπεις» κι έκανε καμπάνια υπέρ του. Η πίστη της αλλά και η αγάπη της την έφεραν κοντά στον άντρα που θαύμαζε και έλεγε στις φίλες της ότι κάποτε θα τον παντρευτεί.

«Είναι μια όμορφη κοπέλα εξωτερικά, αλλά εσωτερικά είναι ακόμα πιο όμορφη, έχει ηθικές αρχές, χιούμορ και βρίσκεται πολύ κοντά μου, με αγαπάει και της το ανταποδίδω» δήλωσε ο Μπερλουσκόνι. Η Πασκουάλε και το διάστημα αυτό -μετά την καταδικαστική απόφαση για τον πρώην πρωθυπουργό- είναι στο πλευρό του, ενώ βγήκε στον δρόμο με άλλες γυναίκες για να του συμπαρασταθούν.

ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...