Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η Πιερίδη με το νέο αγόρι της

«Ο έρωτας με έρωτα περνάει» λέει ένα λαϊκό διαχρονικό...

Ο τρόπος λειτουργίας του στρατού των χούλιγκαν και τα αντίποινα που οδήγησαν...

Ο «Ιωσήφ», ο μάνατζερ OΜΛΕ του Τρανού, ο «Καρχαρίας»...

Πανικός στο Romeo με Λε-Πα, Κοκκίνου, Μεταξά

Με το δεξί και διώχνοντας κόσμο άρχισαν οι νυχτερινές...

Αφυπνίστηκαν οι ελπίδες για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα. Θετικές...

«Ο λέκτορας με έδειρε»

Σάλος στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στον Βόλο, μετά τις καταγγελίες φοιτήτριας για ξυλοδαρμό από τον 50χρονο. Ο ίδιος «απάντησε» στη σύλληψή του με μήνυση εις βάρος της κοπέλας

Σάλος στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στον Βόλο, μετά τις καταγγελίες φοιτήτριας για ξυλοδαρμό από τον 50χρονο. Ο ίδιος «απάντησε» στη σύλληψή του με μήνυση εις βάρος της κοπέλας

Τον άγριο ξυλοδαρμό της από λέκτορα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στον Βόλο καταγγέλλει 21χρονη φοιτήτρια, προκαλώντας σοκ και αναστάτωση στην εκπαιδευτική κοινότητα. Ολα έγιναν, σύμφωνα με τη νεαρή, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης μέσα στο γραφείο του 50χρονου, ωστόσο ο ίδιος «απάντησε» στη σύλληψή του με μήνυση σε βάρος της κοπέλας για ψευδή καταμήνυση, απειλή και εξύβριση.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Ηταν λίγο μετά τις 21.00 όταν ένας φοιτητής και ένας εργαζόμενος στον χώρο του πανεπιστημίου άκουσαν μία γυναικεία κραυγή («βοήθεια»!) και λυγμούς. Οι δύο άνδρες έτρεξαν προς τον πρώτο όροφο, όπου βρήκαν την 21χρονη σε κακή κατάσταση, με αίματα κυρίως στο πρόσωπό της και έτοιμη να λιποθυμήσει.

Οταν την έβαλαν στο ασανσέρ για να κατέβουν στο ισόγειο, τη ρώτησαν τι είχε συμβεί και εκείνη, σε κατάσταση σοκ, «έδειξε» ευθέως τον 50χρονο. Στο μεταξύ είχαν κινητοποιηθεί καθηγητές του πανεπιστημίου καλώντας ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με το οποίο η φοιτήτρια διακομίστηκε στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο.

Αφού οι γιατροί φρόντισαν τα τραύματά της και της έδωσαν εξιτήριο, η 21χρονη πήγε στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα και υπέβαλε μήνυση κατά του λέκτορα, περιγράφοντας ότι τη χτύπησε άγρια με τα χέρια του, την απείλησε και την έβρισε.

Στο Αυτόφωρο

Ο άνδρας, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο κατηγορούμενος για σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση, στράφηκε εναντίον της κατηγορώντας τη για ψευδή καταμήνυση, απειλή και εξύβριση.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το επεισόδιο συνέβη στο γραφείο του λέκτορα – όπου τον είχε επισκεφτεί η φοιτήτρια, αλλά οι λόγοι του άγριου καβγά δεν έχουν διευκρινιστεί. Απαντήσεις θα δοθούν σήμερα το μεσημέρι, καθώς θα συνεκδικαστούν οι εκατέρωθεν μηνύσεις.

Για το θέμα, που προκάλεσε σάλο στη φοιτητική κοινότητα, εξέδωσε ανακοίνωση το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το οποίο εκφράζει θλίψη για την υπόθεση και αναφέρει πως αναμένει την απόφαση της Δικαιοσύνης προτού προβεί σε οποιαδήποτε κίνηση. Μεταξύ άλλων, αναφέρεται: «Στις αρμόδιες Αρχές έχουν κατατεθεί αμοιβαία μηνύσεις των εμπλεκομένων. Οι υποθέσεις θα εκδικαστούν στις 6 Φεβρουαρίου. Η Διοίκηση του Πανεπιστημίου παρακολουθεί με θλίψη την υπόθεση και αναμένει την απόφαση της Δικαιοσύνης, ώστε να προβεί αναλόγως σε όλες τις προσήκουσες ενέργειες».

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...