Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Διαστημική Lady Gaga με σμήνος από drones

Η «βασίλισσα της ποπ» έκλεψε (με τη σόλο εμφάνισή της) τη δόξα από τα «αστέρια» που έπαιξαν στον τελικό του Super Bowl

Φαντασμαγορικό show παρουσίασε η Lady Gaga στο Super Bowl, καθηλώνοντας μπροστά στους τηλεοπτικούς δέκτες πάνω από 100.000.000 Αμερικανούς. Με τη χρήση της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας αλλά και εντυπωσιακό ντύσιμο, η «βασίλισσα» της ποπ μουσικής ερμήνευσε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της στέλνοντας παράλληλα μήνυμα ενότητας.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Τραγούδησε μάλιστα «σόλο» σπάζοντας την παράδοση που ήθελε τον κεντρικό ερμηνευτή να προσκαλεί guest stars καλλιτέχνες. Οι φίλαθλοι είχαν κατακλύσει το στάδιο NRG του Χιούστον για να παρακολουθήσουν τον τελικό του πρωταθλήματος του αμερικανικού ποδοσφαίρου, στον οποίο τελικά οι Νιου Ινγκλαντ Πάτριοτς επικράτησαν των Ατλάντα Φάλκονς στην παράταση με 34-28.

Οταν στο μισάωρο ημίχρονο ανακοινώθηκε ότι θα ξεκινούσε το show της Lady Gaga, όλοι κράτησαν την ανάσα τους. Η καλλιτέχνις εμφανίστηκε στην οροφή του σταδίου, ενώ από πάνω της «σμήνος» από 300 drones σχημάτισε με φώτα την αμερικανική σημαία. Αρχισε να τραγουδά το «This Land is Your Land» και με τη βοήθεια καλωδίων βούτηξε στο κενό για να προσγειωθεί στον χλοοτάπητα.

43qwertwe

To υπερθέαμα με τα drones ήταν εικόνες οι οποίες είχαν βιντεοσκοπηθεί πριν από τον αγώνα για λόγους ασφαλείας, αλλά με τη βοήθεια της προηγμένης τεχνολογίας φάνηκε στους τηλεθεατές σαν να γινόταν εκείνη τη στιγμή.

q5ysytyhΑσημί κορμάκι

Φορώντας αστραφτερό ασημί κορμάκι που παρέπεμπε σε διαστημική στολή και αντίστοιχου στιλ μπότες, συμμετείχε σε εντυπωσιακές χορογραφίες ερμηνεύοντας μέσα σε 13 λεπτά επιτυχίες της, όπως τα τραγούδια «Let’s Dance», «Million Reasons», «Born This Way», «Bad Romance» και «Poker Face». Σταμάτησε δε να τραγουδά μόνο μία φορά, όταν, ενώ έπαιζε το «Million Reasons» στο πιάνο, θέλησε να χαιρετίσει τους γονείς της, ενώ κάλεσε τους Αμερικανούς να είναι ενωμένοι.

Μετά την αποθέωση που γνώρισε στο στάδιο NRG, η Lady Gaga ανακοίνωσε στο Twitter ότι θα ξεκινήσει παγκόσμια τουρνέ με τίτλο «Joanne World Tour». Πάντως, από ένα τέτοιο σόου δεν θα μπορούσε να λείπει και η διάσταση της συνωμοσιολογίας. Το διαδίκτυο κατακλύστηκε με βίντεο επεισοδίου του 2012 της σειράς «The Simpsons», που φαίνεται να προβλέπει την εμφάνισή της στο Super Bowl. Σε αυτό η Lady Gaga όχι μόνο φορά παρόμοια με την πραγματική στολή, αλλά πέφτει επίσης από την οροφή του σταδίου. Η μόνη διαφορά ήταν ότι στο επεισόδιο βγάζει φωτιά από το σουτιέν της.

Πιο σκοτεινή ήταν η προσέγγιση του ιδρυτή του InfoWars Αλεξ Τζόουνς, ο οποίος με ανάρτησή του στο facebook είχε πει ότι δεν πρέπει να παρακολουθήσει κανείς το σόου επειδή «η Lady Gaga υπηρετεί τον Σατανά» και όσα θα κάνει επί σκηνής είναι «τελετουργικά που τον τιμούν».

5twesg

«Σεισμός» στις κερκίδες από τους celebrities!

Είναι φανατικός οπαδός των Νιου Ινγκλαντ Πάτριοτς και προσωπικός φίλος του σταρ της ομάδας Τομ Μπρέιντι, όμως ο Μαρκ Γουόλμπεργκ δεν πρόλαβε να απολαύσει την επική ανατροπή της ομάδας του. Ενώ το στάδιο NRG του Χιούστον ήταν ασφυκτικά γεμάτο και πολλοί διάσημοι έδιναν το «παρών», ο αστέρας του Χόλιγουντ αποχώρησε μαζί με την οικογένειά του στο τέλος της τρίτης περιόδου.

rqw4rwer

Οι κακεντρεχείς του διαδικτύου τον κατηγόρησαν ότι έφυγε επειδή δεν άντεχε να βλέπει την ως τότε τραγική εμφάνιση της ομάδας του, η οποία έχανε με μεγάλη διαφορά. Εκείνος ωστόσο υποστήριξε ότι αρρώστησε το μικρότερο παιδί του και έπρεπε να βάλει «την οικογένεια πάνω από όλα». Δεν φάνηκε να χάνει όμως τη διάθεση για «καζούρα», καθώς αργότερα ανέβασε στο Instagram βίντεο, στο οποίο παρηγορεί τον κολλητό φίλο του τραγουδιστή Ασερ, που είναι οπαδός των ηττημένων Ατλάντα Φάλκονς. Οι celebrities, που παρέμειναν στο γήπεδο, από την άλλη, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έναν μοναδικό σε ομορφιά αγώνα.

Selfies

Μάλιστα δεν έχασαν την ευκαιρία να βγάλουν selfies στις κερκίδες. Ανάμεσά τους ήταν η Κρίσι Τέιγκεν με τον σύζυγό της Τζον Λέτζεντ, η Εμιλι Ραταϊκόφσκι με τον πατέρα της Τζον και τη φίλη της Αλεσάντρα Αμπρόσιο, καθώς και η Αλίσα Μιλάνο με τον Αντριαν Γκρένιερ. Από τις κερκίδες είδαν τον αγώνα επίσης ο Τζον Τραβόλτα, ο Ρούπερτ Μέρντοχ, ο αστροναύτης Μπαζ Ολντριν και οι «γίγαντες» του αθλητισμού Σακίλ Ο’ Νιλ και Σιμόν Μπάιλς.

tqewrr

Ο ύψους 2,16 μέτρων πρώην μπασκετμπολίστας και η ύψους μόλις 1,45 μέτρων γυμνάστρια έκλεψαν μάλιστα την παράσταση με την υψομετρική διαφορά τους, όταν φωτογραφήθηκαν δίπλα δίπλα.

Το τρυφερό φιλί της Ζιζέλ στον σύζυγό της 

Με ένα φιλί επιβράβευσε η Ζιζέλ τον σύζυγό της Τομ Μπρέιντι για τη νίκη του στο Super Bowl, έπειτα από έναν αγώνα που έσπασε καρδιές. Η πιο συγκινητική στιγμή όμως ήρθε αμέσως μετά, όταν ο αρχηγός της άμυνας των Νιου Ινγκλαντ Πάτριοτς δάκρυσε αγκαλιάζοντας τη μητέρα του, η οποία δίνει μάχη με σοβαρή ασθένεια.

Ο συγκλονιστικός τελικός μόλις είχε λήξει και η Ζιζέλ Μπούντχεν έσπευσε στον αγωνιστικό χώρο για να φιλήσει τον Μπρέιντι, ο οποίος κρατούσε σφιχτά στην αγκαλιά του την 4χρονη κόρη τους Βίβιαν. Δίπλα τους βρέθηκαν ο πατέρας του Μπρέιντι, Τομ και η μητέρα του Γκέιλιν Πατρίτσια, η οποία κάλυπτε το κεφάλι της με μαντίλι. Ο 39χρονος αθλητής δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του όταν την αγκάλιασε, ενώ μετά τον αγώνα ο ιδιοκτήτης των Πάτριοτς Μπομπ Κραφτ αποκάλυψε ότι η Γκέιλιν υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία.

fq3rfq3f

Για πρώτη φορά στην ιστορία του αμερικανικού ποδοσφαίρου ο τελικός κρίθηκε στην παράταση έπειτα από επική ανατροπή. Οι Νιου Ινγκλαντ Πάτριοτς επικράτησαν των Ατλάντα Φάλκονς με 34-28, παρότι βρέθηκαν να χάνουν με 3-28. Ο Μπρέιντι έγραψε ιστορία καθώς κέρδισε για πέμπτη φορά το πρωτάθλημα και ανακηρύχτηκε 4η φορά MVP του τελικού. Ωστόσο κάποιος προσπάθησε να του χαλάσει τη βραδιά, καθώς εκλάπη από τα αποδυτήρια η φανέλα που φορούσε στον αγώνα.

Διαφημίσεις με αιχμές

Τον άνθρωπο έβαλαν στο επίκεντρο δύο από τις διαφημίσεις που έκλεψαν την παράσταση στο φετινό Super Bowl. H Hyundai πρωτοτύπησε, γυρίζοντας κατά τη διάρκεια του τελικού τη διαφήμιση με την οποία έφερε στο προσκήνιο τον θεσμό της οικογένειας. Συνέδεσε με βιντεοκλήση Αμερικανούς στρατιώτες που υπηρετούν σε στρατιωτική βάση της Πολωνίας με τους συγγενείς τους, που βρίσκονταν μέσα στο στάδιο, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.

frafff

Η Airbnb, από την άλλη, απέστειλε μήνυμα υπέρ της πολυπολιτισμικότητας, με βίντεο 30 δευτερολέπτων στο οποίο εναλλάσσονται πρόσωπα διαφόρων ανθρώπων, ενώ αναφέρεται το σχόλιο: «Δεν έχει σημασία ποιος είσαι, από πού προέρχεσαι, ποιον αγαπάς ή σε τι πιστεύεις, όλοι έχουμε τη θέση μας». 

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}31{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...