Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Η προκλητική «κούκλα» του Julius!

Ο γνωστός rapper κατά τη διάρκεια γυρισμάτων στη Θεσσαλονίκη πάρκαρε μια κατακόκκινη Ferrari στον ποδηλατόδρομο προκαλώντας έντονες αντιδράσεις

Ο γνωστός rapper κατά τη διάρκεια γυρισμάτων στη Θεσσαλονίκη πάρκαρε μια κατακόκκινη Ferrari στον ποδηλατόδρομο προκαλώντας έντονες αντιδράσεις

Φωτιές άναψε μια κόκκινη Ferrari την περασμένη Κυριακή στη Νέα Παραλία του Λευκού Πύργου. Η παρουσία του καλογυαλισμένου πολυτελούς οχήματος προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς βρέθηκε ανάμεσα σε κόσμο και ποδηλάτες που έκαναν τη βόλτα τους στη λιακάδα, παρκάροντας μάλιστα προκλητικά πάνω (!) στον ποδηλατόδρομο.

Το μυστήριο με το «παράνομο» όχημα στον χώρο των πεζών και των ποδηλατών έλυσε η «Εspresso». Η κατακόκκινη τετράτροχη «κούκλα» βρέθηκε εκεί για τις ανάγκες γυρίσματος βιντεοκλίπ. Ο γνωστός τραγουδιστής της rap σκηνής George Julius μετά τη συνεργασία που υπέγραψε με το CLUB 54 Dreamy Nights της Κέρκυρας και τον γνωστό Κερκυραίο επιχειρηματία Γιάννη Μεσημέρη άρχισε την παραγωγή του νέου τραγουδιού του, που θα κυκλοφορήσει σύντομα, με τίτλο «Αντε γεια, σε λέω» και τη συμμετοχή της Αλίκης Κοντοσόρου.

f2 202

Τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει η γνωστή στιχουργός Ντιάνα Τζοβόλου, ενώ τη μουσική ανέλαβε ο Νίκος Βλάχος, ο οποίος επιμελήθηκε και το βιντεοκλίπ στο νησί των Φαιάκων. Τα γυρίσματα συνεχίστηκαν στη Θεσσαλονίκη με την ομάδα της Feel Life Moments. Να πούμε πως ο George πριν αφοσιωθεί αποκλειστικά στο τραγούδι έγραψε τα soundtracks πολλών ταινιών θρίλερ στο εξωτερικό, ενώ συμμετείχε σε μπάντες metal με μεγάλη επιτυχία.

Στις ομπρέλες

Η Ferrari, λοιπόν, που ανήκει σε φίλο του τραγουδιστή και γνωστό επιχειρηματία της συμπρωτεύουσας, μεταφέρθηκε στο γνωστό σε όλους σημείο των ομπρελών για τη μισή ώρα που θα διαρκούσαν τα γυρίσματα. «Δυστυχώς, δεν περιμέναμε να προκληθεί τέτοια κοσμοσυρροή, ενώ -λόγω της μικρής διάρκειας των γυρισμάτων- δεν ενημερώσαμε τις Αρχές. Αποτέλεσμα; Το κοινό να φωτογραφίζει το όχημα και τον καλλιτέχνη, και τελικά να μη γίνουν οι λήψεις και να δυσαρεστηθούν τόσοι άνθρωποι που ήθελαν να κάνουν ανενόχλητοι τη βόλτα τους» εξηγεί στην «Espresso» ο γνωστός Θεσσαλονικιός pr man και στενός συνεργάτης του τραγουδιστή Βαγγέλης Δημαρέλλης.

Το όχημα αναχώρησε από το σημείο συνοδεία της Αστυνομίας για την αποφυγή… παρατράγουδων, ενώ τα γυρίσματα προγραμματίστηκαν σε νέα ημερομηνία. Στο σημείο βρισκόταν και η ομάδα του Βεργίνα TV, με την παρουσιάστρια Άννα Δούνη, καθώς το κανάλι είναι χορηγός επικοινωνίας για το τραγούδι.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...