Καλλιέργεια λαχανικών από απόβλητα… ψαριών πέτυχαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα μαθητές λυκείου στη Θεσσαλονίκη, με τη διαδικασία της ενυδρειοπονίας.
Καλλιέργεια λαχανικών από απόβλητα… ψαριών πέτυχαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα μαθητές λυκείου στη Θεσσαλονίκη, με τη διαδικασία της ενυδρειοπονίας.
Πρόκειται για ερευνητικό και εκπαιδευτικό project ομάδας μαθητών του Γενικού Λυκείου και του Επαγγελματικού Λυκείου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, που είναι μέλη του club επιχειρηματικότητας του ιδρύματος. Τα οφέλη της τεχνικής είναι πολλαπλά, καθώς δεν χρειάζονται φυτοφάρμακα ή βοτάνισμα, ενώ τα φυτά της ενυδρειοπονίας μεγαλώνουν με διπλάσια ταχύτητα.