Καλλιεργούν σε «ενυδρείο» λαχανικά

Καλλιέργεια λαχανικών από απόβλητα… ψαριών πέτυχαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα μαθητές λυκείου στη Θεσσαλονίκη, με τη διαδικασία της ενυδρειοπονίας.

Καλλιέργεια λαχανικών από απόβλητα… ψαριών πέτυχαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα μαθητές λυκείου στη Θεσσαλονίκη, με τη διαδικασία της ενυδρειοπονίας.

Πρόκειται για ερευνητικό και εκπαιδευτικό project ομάδας μαθητών του Γενικού Λυκείου και του Επαγγελματικού Λυκείου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, που είναι μέλη του club επιχειρηματικότητας του ιδρύματος. Τα οφέλη της τεχνικής είναι πολλαπλά, καθώς δεν χρειάζονται φυτοφάρμακα ή βοτάνισμα, ενώ τα φυτά της ενυδρειοπονίας μεγαλώνουν με διπλάσια ταχύτητα.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ