Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 10 Φεβρουαρίου

ΖΥΓΟΣ: Για να μη νιώθετε αδικημένοι, πρέπει να αποδεχτείτε κάποιες αλήθειες. Μόνο έτσι θα εξασφαλίσετε επιτυχία και…

ΚΡΙΟΣ: Δεν υπάρχει λόγος να σας πιάνει πανικός επειδή ίσως χρειαστεί να συζητήσετε ξανά τους όρους μιας συνεργασίας που δεν έχει προχωρήσει όπως θα θέλατε. Κινηθείτε σωστά χωρίς να αγνοείτε την τύχη σας και οι οικονομικές δυσκολίες θα αντιμετωπιστούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι νέες ευθύνες που έχετε αναλάβει θα σας δώσουν το περιθώριο να ανεβάσετε τις μετοχές σας σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο. Μην μπερδεύετε τη φιλία με τα οικονομικά, γιατί θα βγείτε χαμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με το να θέλετε να διεκδικήσετε αυτά που δικαιωματικά σάς ανήκουν δεν είναι κακό, αρκεί να το επιχειρήσετε στον σωστό χρόνο και τόπο. Καταβάλλετε κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσετε την εύνοια σημαντικών προσώπων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η φιλική προσέγγιση προς συνεργάτες και οικογενειακά πρόσωπα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε καλύτερες βάσεις σε όλα όσα επιθυμείτε. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν για να κερδίσετε το χαμένο έδαφος.

ΛΕΩΝ: Θέστε εκ νέου τις προτεραιότητές σας και δώστε μεγαλύτερη σημασία. Χρειάζεται να επιστρέψετε στους παλιούς εντατικούς ρυθμούς σας, αφήνοντας για λίγο πίσω σας διασκεδάσεις. Ο,τι κι αν γίνει, μη χάσετε την ψυχραιμία σας, γιατί θα σας γλιτώσει από κακοτοπιές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αναβάλλετε να ρυθμίσετε σημαντικές υποθέσεις και να προετοιμαστείτε για να υλοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας, καθώς στη συνέχεια θα υπάρχει αρκετό παρασκήνιο. Αποφύγετε σημαντικές συμφωνίες, γιατί είναι πιθανόν να σας ρίξουν οικονομικά.

ΖΥΓΟΣ: Για να μη νιώθετε αδικημένοι, πρέπει να αποδεχτείτε κάποιες αλήθειες. Μόνο έτσι θα εξασφαλίσετε επιτυχία και ηθική ικανοποίηση. Προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες ακόμα κι αν σας επιβλήθηκαν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε να είστε κτητικοί και απόλυτοι, καθώς οι σχέσεις σας σε εργασιακό και προσωπικό τομέα διέρχονται περίοδο ανακατατάξεων και επαναπροσδιορισμών. Κανονίστε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα μια εκδρομή που θα σας αναζωογονήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χαλαρώστε λίγο γιατί οι ψυχολογικές μεταπτώσεις και η υπερβολική ανησυχία σας για όλα δεν ταλαιπωρούν μόνο εσάς αλλά και οικεία πρόσωπά σας. Κρατήστε κοντά σας αυτούς που νοιάζονται και όχι αυτούς που αδιαφορούν για εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολεμήστε με θάρρος ό,τι σας στενοχωρεί και σας πιέζει ψυχολογικά για να κάνετε την καθημερινότητά σας πιο όμορφη και πιο ευχάριστη. Βρείτε μια μέση λύση για να σταματήσουν οι διαφωνίες με το στενό περιβάλλον σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε με σύνεση και αυστηρότητα τα οικονομικά σας, αν θέλετε να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει, περιορίζοντας υπαρξιακά προβλήματα. Συνδυάστε τη σκέψη με την πράξη και τα αποτελέσματα θα είναι άκρως ικανοποιητικά.

ΙΧΘΥΕΣ: Απαλλαγείτε από τον εγωισμό σας και αφήστε χώρο στους άλλους. Το να έχετε καλή ζωή δεν σημαίνει «πατάω επί πτωμάτων» ή απαραίτητα κάνω μεγάλα πράγματα. Θα κερδίσετε πολύ περισσότερα αν επεκτείνετε τις δημόσιες σχέσεις σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...