Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Μπλόκο στο αεροδρόμιο

Θεσσαλονίκη: Αγροκτηνοτρόφοι απέκλεισαν με τρακτέρ τον κόμβο που οδηγεί στο «Μακεδονία» προκαλώντας προβλήματα στους ταξιδιώτες

Θεσσαλονίκη: Αγροκτηνοτρόφοι απέκλεισαν με τρακτέρ τον κόμβο που οδηγεί στο «Μακεδονία» προκαλώντας προβλήματα στους ταξιδιώτες

Δεκάδες ταξιδιώτες αναγκάστηκαν να φτάσουν πεζή στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης κουβαλώντας τις βαλίτσες τους, όταν αγροκτηνοτρόφοι από περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας απέκλεισαν με τρακτέρ χθες το μεσημέρι και για 24 ώρες τον κόμβο που οδηγεί σε αυτό.
Ο αποκλεισμός του αεροδρομίου αποφασίστηκε, σύμφωνα με τους αγρότες, μετά την εκπνοή της προθεσμίας που είχαν δώσει στην κυβέρνηση να ορίσει ακριβή ημερομηνία συνάντησης με τον πρωθυπουργό και τους αρμόδιους υπουργούς.

Ουσιαστικά, μετέφεραν τα τρακτέρ από τη διασταύρωση Πράσινα Φανάρια στον κάθετο οδικό άξονα του αεροδρομίου και η κυκλοφορία των οχημάτων διεξαγόταν μέσω παρακαμπτήριας οδού, στην περιοχή του καζίνου Θεσσαλονίκης. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις για να εμποδίσουν τους αγροκτηνοτρόφους να μετακινήσουν τα τρακτέρ πιο κοντά στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου.

Χαμόγελα προκάλεσε στους οδηγούς και τους επιβάτες των οχημάτων που διέρχονταν από την περιοχή όπου έχουν στηθεί τα τρακτέρ και τα άλλα αγροτικά μηχανήματα η εικόνα των συγκεντρωμένων να μοιράζουν μερίδες… αγριογούρουνου με κριθαράκι, που έφτιαχναν σε μεγάλα καζάνια!

Στην Κρυσταλλοπηγή

Στο μεταξύ, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της δυτικής Μακεδονίας, που είχαν ανακοινώσει συμβολικό 24ωρο αποκλεισμό του τελωνείου Κρυσταλλοπηγής στα ελληνοαλβανικά σύνορα, τον διέκοψαν ύστερα από δύο ώρες χθες το μεσημέρι. «Είτε θα προβαίναμε στη συγκεκριμένη συμβολική κινητοποίηση είτε θα ερχόμασταν σε σύγκρουση με τις αστυνομικές δυνάμεις» εξήγησε το μέλος της συντονιστικής επιτροπής μπλόκου Πρεσπών Κώστας Κωνσταντινίδης.

Πάντως, οι κινητοποιήσεις των αγροτών συνεχίζονται αδιάκοπα και σε άλλες περιοχές της χώρας. Χθες στις 12 το μεσημέρι αγρότες της Ηλείας απέκλεισαν την εθνική οδό Πατρών – Πύργου στο ύψος της περιοχής Λατίφι, ενώ την ίδια ώρα αγρότες της βόρειας Ηλείας έκλεισαν την εθνική οδό Πατρών – Πύργου στο ύψος της περιοχής Ψάρι. Αργότερα τη σκυτάλη πήραν οι αγρότες της Αιγιαλείας, που απέκλεισαν τη νέα εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου στο ύψος του Αιγίου, ενώ μπλόκα έστησαν και οι αγρότες της δυτικής Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...