Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ – Στις 21:15 η κλήρωση...

Λίγες ώρες απομένουν για τη μεγάλη κλήρωση του Eurojackpot, καθώς...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μελάνια πουλάει… κολιέ για χάρη του Τραμπ

Τον δημιουργικό οίστρο της επιστράτευσε η Μελάνια Τραμπ για...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 11-12 Φεβρουαρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι προσφορές στον συναισθηματικό τομέα είναι πολλές, αλλά ό,τι σας ενδιαφέρει δεν σας ικανοποιεί. Γίνετε λίγο πιο…

ΚΡΙΟΣ: Οικογενειακά προβλήματα έρχονται στο προσκήνιο, φέρνοντας τα πάνω κάτω και τα αποτελέσματα θα είναι ανάλογα με τη στάση που θα κρατήσετε και τη συμπεριφορά σας. Χωρίς να εξακριβώνετε πηγές, μην παρασύρεστε από φήμες και κουτσομπολιά.

ΤΑΥΡΟΣ: Επιλέξτε τις γνωριμίες σας και μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις. Οσους δεν σας κάνουν απλώς αφήστε τους. Δεν χρειάζεται να επιμένετε να τους εξηγήσετε αυτά που δεν καταλαβαίνουν. Απομακρυνθείτε διακριτικά από άτομα που βλέπετε ότι αναμοχλεύουν το παρελθόν σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μετατρέψτε το άγχος σας σε δημιουργικές δραστηριότητες και όχι σε διαφωνίες με ανθρώπους που μπορούν να σας φανούν χρήσιμοι στους στόχους που έχετε επιδιώξει. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, χωρίς να κρατάτε τον θυμό μέσα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι δυσκολίες του οικονομικού τομέα θα ξεπεραστούν με προνοητικότητα. Εξάλλου, δεν θα λείψουν από δίπλα σας άτομα που είναι πρόθυμα να σας καταλάβουν και να σας βοηθήσουν. Προσπαθήστε να εξομαλύνετε τις σχέσεις με τους οικείους σας και μη φτάνετε στα άκρα.

ΛΕΩΝ: Βρείτε τρόπους να ξαναβρείτε τον εαυτό σας και να ηρεμήσετε ψυχολογικά, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που υπάρχουν για αλλαγή στη ζωή σας, αρχίζοντας πρώτα από τον έλεγχο των οικονομικών σας. Κοιτάξτε να ασχοληθείτε πρώτα με τον εαυτό σας και στη συνέχεια ασχοληθείτε με τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα προβλήματα που έχετε σε συναισθηματικό επίπεδο δεν σας αφήνουν να κρίνετε σωστά, όμως τίποτα δεν γίνεται εύκολα ή γρήγορα και αν δεν στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις. Δεχθείτε τους συνεργάτες σας με τα προτερήματα και τα ελαττώματά τους, όπως σας δέχονται και αυτοί.

ΖΥΓΟΣ: Ηρεμήστε, ξεκουραστείτε και προγραμματίστε τις δραστηριότητές σας. Λάθη τακτικής που ενδεχομένως προκαλέσουν ανεπιθύμητες περιπλοκές είναι σκόπιμο να τα αποφύγετε. Μην αφήσετε εμμονές ή παλιά προβλήματα να σας καταβάλουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι προσφορές στον συναισθηματικό τομέα είναι πολλές, αλλά ό,τι σας ενδιαφέρει δεν σας ικανοποιεί. Γίνετε λίγο πιο ενεργητικοί στη λήψη αποφάσεων για τη σχέση σας και μην αναγκάζετε τον σύντροφό σας να αποφασίζει μόνο αυτός και για τους δύο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ισως ένα ταξίδι ματαιωθεί ή μια συμφωνία καθυστερήσει, αλλά θα σας γίνει μια σημαντική πρόταση συνεργασίας και θα πρέπει να αποβάλετε το άγχος, γιατί επηρεάζει τη μαχητικότητά σας. Κρατήστε τις ισορροπίες στην προσωπική σχέση σας, που φαίνεται ότι περνάει κρίση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η επικοινωνία σας αρχίζει να βελτιώνεται, όμως προσπαθήστε να μείνετε μακριά από παρατυπίες και λάθη που θα έχουν αντίκτυπο στα σχέδιά σας και κάντε συνετούς οικονομικούς χειρισμούς. Μη χάσετε τον έλεγχό σας, εάν κάποιος θέλει να σας πανικοβάλει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε διαφωνίες με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, γιατί μόνο με ηρεμία θα καταφέρετε να δείτε ποια άτομα δεν θέλουν να δώσουν κάτι ή ίσως δεν μπορούν. Μια ερωτική περιπέτεια έρχεται για να ενισχύσει την αισιοδοξία σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Κάντε απολογισμό και θα διαπιστώσετε, ακόμη και αν αγχωθείτε ή πιεστείτε, ότι δεν είστε εσείς αυτοί που ανήκουν τους χαμένους. Ομως, εάν περιμένετε το ίδιο και από τους άλλους, θα δυσαρεστηθείτε. Δείξτε ψυχραιμία σε δύσκολες αποφάσεις, γιατί πολλά θα εξαρτηθούν από τη στάση σας.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...