Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας την ασφάλεια, την προστασία...

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ενεργήστε με μεγαλύτερη ευαισθησία στη συναισθηματική ζωή και σκεφτείτε…

ΚΡΙΟΣ: Μη χάνετε χρόνο προσπαθώντας ανέφικτα πράγματα, αλλά κυνηγήστε τα εφικτά και κερδίστε πολύτιμο χρόνο στον εργασιακό χώρο, χρησιμοποιώντας τη διπλωματία. Μείνετε μακριά από αλόγιστες σπατάλες για να μην επιβαρυνθείτε αργότερα.

ΤΑΥΡΟΣ: Ενεργήστε ισορροπημένα και μη συμπεριφέρεστε σαν υστερικοί στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Φροντίστε να θέσετε νέους στόχους και να τους βάλετε σε εφαρμογή. Οπου είναι δύσκολο να πείτε την αλήθεια δεν χρειάζεται να πείτε πολλά ψέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν θέλετε να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο, μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Πάρτε θάρρος για να χτίσετε τη ζωή σας από την αρχή και αφήστε ελεύθερη τη δημιουργικότητά σας. Αντιμετωπίζοντας και ξεπερνώντας τα εμπόδια, θα καταφέρετε πολλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τροποποιήστε ορισμένες από τις μεθόδους σας και ζητήστε βοήθεια από αυτούς που είναι πρόθυμοι να σας την προσφέρουν. Οι θυσίες που θα κάνετε θα ανταμειφθούν στη συνέχεια. Δεν έχετε τίποτα να μοιράσετε με οικογενειακά πρόσωπα, γι’ αυτό υποχωρήστε σε καβγάδες.

ΛΕΩΝ: Αδράξτε τις ευκαιρίες και, αν υπάρχουν εκκρεμότητες στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας, διευθετήστε τες άμεσα. Μη σας τρομάζουν οι αλλαγές, γιατί μόνο έτσι θα καλυτερέψετε τις συνθήκες στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα υπάρχουν θετικές προεκτάσεις, αλλά η συναισθηματική φόρτιση δεν θα σας αφήνει να τις δείτε. Κρατήστε επαφές με σημαντικούς ανθρώπους αφήνοντας στην άκρη το παιχνίδι της άμυνας. Απαιτείται ψυχραιμία απέναντι στην εριστική διάθεση κάποιων.

ΖΥΓΟΣ: Μην τα βάζετε με όλους αν κάτι δεν έγινε όπως θέλατε, γιατί κάθε εμπόδιο είναι για καλό. Να αντιδράτε μόνο αν υπάρχει κατάχρηση εξουσίας. Ζητήστε συμβουλές από άτομα που εκτιμάτε, για να ξεφύγετε από δύσκολες καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τροποποιήστε τις στρατηγικές που ακολουθείτε και ό,τι θέλετε να πείτε πείτε το με τον σωστό τρόπο την κατάλληλη στιγμή. Η παρορμητικότητα θα σας βάλει σε μπελάδες, γι’ αυτό σκεφτείτε καλά πριν κάνετε ή πείτε οτιδήποτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ενεργήστε με μεγαλύτερη ευαισθησία στη συναισθηματική ζωή και σκεφτείτε τις επιπτώσεις. Αν αισθάνεστε μπερδεμένοι, σταδιακά θα λυθούν όλες οι απορίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αλλάξτε παραστάσεις, γιατί δεν σας βοηθάει να κολλάτε σε ανθρώπους και σε συνήθειες. Θα χρειαστείτε τη βοήθεια φίλων για να εφαρμόσετε νέα σχέδια, αλλά μην επαναπαυτείτε. Για να μην ανακόπτετε την πορεία σας, κρατήστε μόνο τα καλά του παρελθόντος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ισως δώσετε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε, αλλά θα εξασφαλίσετε καλύτερη αντιμετώπιση από άτομα που τα έχετε πραγματικά ανάγκη. Η σημερινή μέρα θα συμβάλλει στην ανάπτυξη των εσόδων σας και στη σταθεροποίησή τους.

ΙΧΘΥΣ: Χρειάζεστε πρακτικότητα και όχι λόγια, γι’ αυτό φροντίστε να μην παρασυρθείτε σε καταστάσεις που θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα. Μη σκέφτεστε να αποφύγετε τις ευθύνες που σας αναλογούν, γιατί θα το μετανιώσετε.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...