Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Απασφάλισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Τι πρέπει να πω; Τι είμαι; Ένας μ@@@κας...

Έξω από τα δόντια μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε...

Ο Πάνος Μουζουράκης μας ξεναγεί στο δωμάτιο της κορούλας του

Ο Πάνος Μουζουράκης απολαμβάνει τις ομορφότερες στιγμές της ζωής...

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το σπίτι τρώγλη όπου ζούσε η αείμνηστη Ελένη Καριολάκη

Ένα ανθρώπινο δράμα, ένα σύγχρονο «Κωσταλέξι» αποκαλύφθηκε μετά τον θάνατο...

Νίκος Κουρής – Έλενα Τοπαλίδου: Παντρεύονται στις 12 Δεκεμβρίου

Λίγες μέρες έμειναν για να ανέβουν τα σκαλιά της...

Ο αστρολογικός χάρτης των ερωτευμένων!

Πώς επηρεάζεται κάθε ζώδιο και τι να περιμένει τη μέρα του αγίου Βαλεντίνου

Δύο μεγάλες εκλείψεις σηματοδοτούν τον Φεβρουάριο, φέρνοντας ισχυρές αναταράξεις και αλλαγές στη ζωή μας.

Η πρώτη ήταν η Σεληνιακή Εκλειψη Παρασκιάς στις 10 Φεβρουαρίου, στις 22 μοίρες και 35 πρώτα λεπτά του δραματικού Λέοντα, και η δεύτερη η Μερική Ηλιακή, που θα γίνει στις 26 Φεβρουαρίου, στις 8 μοίρες και 10 πρώτα λεπτά των ευαίσθητων και πνευματικών Ιχθύων.

Γενικά, οι εκλείψεις φέρνουν αλλαγές ζωής, κλεισίματα κύκλων και νέα ξεκινήματα. Ωστόσο, δίνοντας ένα πρώτο στίγμα, είναι σαν να περνάμε από την έκλειψη των αναγκαστικών προσαρμογών στην έκλειψη των ψευδαισθήσεων. Κατά την πρώτη έκλειψη παραδοσιακές μορφές εξουσίας θα πληγούν, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα κληθούμε να ανακαλύψουμε νέους τρόπους συνύπαρξης με τους γύρω μας. Η δεύτερη θέλει προσοχή, γιατί λόγω συμμετοχής του Ποσειδώνα δίνει μια τόσο ονειρική αίσθηση, που ευνοεί τις ψευδαισθήσεις. Κάθε ζώδιο θα αισθανθεί τις εκλείψεις με εντελώς διαφορετικό τρόπο, ανάλογα με τον τομέα του χάρτη που επηρεάζεται.

Μεταξύ των δύο εκλείψεων, ενός τέτοιου τρελού μήνα, παρεμβάλλεται η γιορτή του αγίου Βαλεντίνου. Τι μπορείτε να περιμένετε και πώς μπορείτε να γιορτάσετε με τον καλύτερο τρόπο την ημέρα του έρωτα, με βάση το ζώδιό σας και το ζώδιο του αγαπημένου σας;

Διαβάστε παρακάτω τις προβλέψεις: 

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

ΚΡΙΟΣ
Ανατροπές εν όψει

Η σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα στον 10ο οίκο σας θα βάλει ένα τέλος σε κάθε προσπάθειά σας να διατηρήσετε την ψυχραιμία και την ηρεμία σας. Σταδιακά θα αλλάξετε τους τρόπους με τους οποίους διασκεδάζετε, τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας ή βγαίνετε ραντεβού, τους τρόπους που διοχετεύετε τη δημιουργικότητά σας. Αν έχετε σχέδια για την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου, μπορείτε να περιμένετε αλλαγές. Αν δεν έχετε κάτι υπόψη σας αυτή τη στιγμή, η έκλειψη θα σας δώσει την απαραίτητη έμπνευση για ένα υπέροχο βράδυ.

ΤΑΥΡΟΣ
Κοντρόλ στο πείσμα

Οι εκλείψεις θα σας αναγκάσουν να αντιμετωπίσετε γεγονότα που αφορούν την οικογενειακή ζωή και τις στενές φιλίες σας, τα οποία θα θέλατε να αποφύγετε, αλλά η πρώτη έκλειψη στον Λέοντα θα επηρεάσει τον τομέα που κυβερνά το σπίτι και την οικογένεια. Επειδή ο Λέων ευνοεί τις έντονες εκρήξεις, προβλήματα ή εντάσεις μπορεί να φτάσουν σε σημείο… βρασμού με ένα μέλος της οικογένειας. Γίνετε πιο ευέλικτοι. Η ημέρα του αγίου Βαλεντίνου μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε την αξία του να έχετε λιγότερο πείσμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η τύχη με το μέρος σας

Ευτυχώς για εσάς, Δίδυμοι, την ίδια ημέρα με τη δραματική έκλειψη στον Λέοντα θα έχετε ένα εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης (πολύ υποστηρικτικό) που θα επηρεάζει τον χάρτη σας. Αυτό σημαίνει ότι, ενώ μπορεί να είχατε αποφύγει μια συζήτηση, καθώς τα πράγματα έχουν φτάσει σε σημείο βρασμού από τις 10 Φεβρουαρίου, έχετε τα αστέρια με το μέρος σας. Αυτό θα χρωματίσει τη ζωή σας και την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου σας με μια μεγάλη αίσθηση κοινωνικής υποστήριξης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ωρα για χαλάρωση

Η σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα το μόνο σίγουρο είναι πως θα σας εξαντλήσει σωματικά και συναισθηματικά, οπότε αν αισθάνεστε καλύτερα όχι μόνο να μείνετε σπίτι, αλλά να βουλιάξετε στον καναπέ σας την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου φέτος, να ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας και να φροντίσετε τον εαυτό σας! Η ξεκούραση είναι ό,τι πρέπει για να αισθανθείτε καλύτερα και να εξοικονομήσετε κάποια χρήματα, δεδομένου ότι η έκλειψη είναι πιθανό να αποκαλύψει την αλήθεια σχετικά με μια οικονομική κατάσταση που αλλάζει τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας.

ΛΕΩΝ
Ανακαλύψτε τον εαυτό σας

Ο ήλιος συνδέεται με τον Κρόνο, τον πλανήτη του κάρμα και του πεπρωμένου, την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσετε και να επικοινωνήσετε τις σοβαρές προσωπικές αλλαγές που θα υποστείτε, ως αποτέλεσμα της έκλειψης στο ζώδιό σας στις 10. Οι εκλείψεις φέρνουν αλλαγές, και μαζί με τις αλλαγές που θα έχει η ζωή σας θα αλλάξετε κι εσείς. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τον εαυτό σας ξανά και με τον «καινούργιο» εαυτό σας να ζήσετε την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου φέτος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ολα σε απόλυτη τάξη

Εχετε πραγματικά κερδίσει το τζακ ποτ, αφού αυτή η έκλειψη δεν θα φέρει στο ζώδιό σας την τρέλα που θα φέρει σε άλλα. Αυτό συμβαίνει γιατί ο κυβερνήτης σας Ερμής συνδέεται με την Αφροδίτη και θα χρωματίσει την ημέρα σας με πιο ήπια χρώματα. Ως πραγματικός Παρθένος, ίσως περάσετε την ημέρα σας οργανώνοντας τη ζωή σας, βάζοντας το μυαλό σας σε τάξη και ηρεμώντας. Επικοινωνήστε με τον/την αγαπημένο/η σας, βεβαιωθείτε ότι αισθάνονται ήρεμοι όπως εσείς και, αν ακυρώσουν τα σχέδια για τη V-Day, δείξτε κατανόηση.

ΖΥΓΟΣ
Διέξοδος

Οπως και άλλα ζώδια, έτσι κι εσείς θα υποστείτε αλλαγές που θα αφορούν κυρίως τον στενό φιλικό κύκλο σας. Η έκλειψη θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε σε ποιον μπορείτε να εμπιστεύεστε τα μυστικά σας και σε ποιον όχι. Την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου μάλλον δεν θα σας συνεπάρει ένα ρομάντζο, αλλά θα διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε κάτι πολύ δημιουργικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με δεύτερες σκέψεις

Η σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα θα φέρει στην επιφάνεια κάποιες μυστικές πληροφορίες στο φως σχετικά με την εργασία και τη σταδιοδρομία σας. Η φήμη σας στην εργασία μπορεί να αλλάξει, προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο. Πιθανότατα θα πέσουν στην αντίληψή σας πληροφορίες που θα αλλάξουν την κατεύθυνση προς την οποία θέλετε να βαδίσετε στη δουλειά – είναι βέβαιο ότι θα είναι μια συναρπαστική, νέα αλλαγή. Την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου θα έχετε πολλές δεύτερες σκέψεις, αλλά αξίζει να διακόψετε για ένα ωραίο δείπνο, ώστε να χαλαρώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ετοιμοι για ρομαντικό δείπνο

Αυτή η έκλειψη θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν να είστε ένα καινούργιο πρόσωπο. Θα κληθείτε να επανεξετάσετε τις πεποιθήσεις σας, καθώς θα σας βαρύνουν όσες έχετε. Οι πεποιθήσεις και οι απόψεις σας ίσως σας οδηγήσουν σε σύγκρουση με κάποιον που διαφωνεί μαζί σας, σε σημείο τερματισμού της σχέσης σας μαζί του και κατάργησης αυτού του προσώπου από τη ζωή σας. Οσο για τον άγιο Βαλεντίνο, ίσως αποφασίσετε να τον γιορτάσετε με ένα μάθημα μαγειρικής ή ένα ρομαντικό δείπνο με κρασί και τυρί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σεξ σε πριβέ χώρο

Η έκλειψη στις 10 επηρέασε τους τομείς του χάρτη σας που έχουν να κάνουν με το σεξ, τον θάνατο και τους φόρους. Αυτό σημαίνει ότι κάτι στους τρεις αυτούς τομείς θα αλλάξει εντελώς τη ζωή σας. Μπορεί επίσης ένα μεγάλο ποσό χρημάτων να χτυπήσει την πόρτα σας ή, ίσως, ανακαλύψετε ότι τα χρήματα που περιμένατε καιρό δεν θα έρθουν. Ανεξάρτητα από τις μεγάλες αλλαγές, σχεδιάστε να γιορτάσετε τον άγιο Βαλεντίνο σε κάποιο πριβέ χώρο, γιατί αν έχετε την ευκαιρία του σεξ, θα περάσετε καταπληκτικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αποκατάσταση πίστης

Ενώ οι ουρανοί υπόσχονται έναν υπέροχο μήνα, η έκλειψη στον Λέοντα θα σας δώσει μαθήματα που θα αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο σχετίζεστε με τους ανθρώπους, τόσο επαγγελματικά όσο και ερωτικά. Κάποια συγκλονιστικά νέα και μερικές απρόβλεπτες συνέπειες θα σας βοηθήσουν να δείτε κατά πρόσωπο τα γεγονότα. Ο εορτασμός του αγίου Βαλεντίνου είναι ίσως το τελευταίο πράγμα στο μυαλό σας, αλλά οι καλές κοινωνικές πτυχές μεταξύ Ερμή και Αφροδίτης είναι καλή ευκαιρία για μια προσγειωμένη και παραγωγική συζήτηση, που μπορεί να αποκαταστήσει την πίστη μεταξύ των μερών.

ΙΧΘΥΕΣ
Ενθουσιασμός στο φουλ

Η έκλειψη στον Λέοντα θα επηρεάσει τους τομείς του χάρτη σας που κυβερνούν την καθημερινότητα, την υγεία και τις συνήθειες. Ετσι, εάν έχετε αποφύγει να πάτε στον γιατρό, να οργανώσετε τον χώρο εργασίας ή τα χαρτιά σας και να μεριμνήσετε για τη φροντίδα του εαυτού σας, θα αναγκαστείτε να το κάνετε! Ωστόσο, θα είστε πολύ τυχεροί στις 11 Φεβρουαρίου και θα παραμείνετε ενθουσιασμένοι έως την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου, οπότε θα νιώθετε πολύ ελκυστικοί. Προγραμματίστε ένα ωραίο ραντεβού, λοιπόν, με έναν καλό φίλο ή με τον αγαπημένο σας.

{{-PCOUNT-}}32{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χαριτωμένη μικρούλα με τις πλεξούδες είναι σήμερα πετυχημένη ηθοποιός

Η όμορφη μαθητριούλα με τις πλεξούδες πόζαρε στον φωτογραφικό...

Αργύρης Παπαργυρόπουλος: Τα βέλη στον Κασσελάκη και η λατρεία στον αείμνηστο βασιλιά Κωνσταντίνο

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Αργύρη Παπαργυρόπουλου μετά...

Οργισμένος ο Ομηρος Ευστρατιάδης: «Οι ηθοποιοί της βιντεοκασέτας δεν οδηγήθηκαν στα ψυχιατρεία»

Εξαλλος δηλώνει ο σκηνοθέτης Ομηρος Ευστρατιάδης σχετικά με άρθρο...

Χώρισαν ένα μήνα μετά τον ερχομό της κόρης τους λόγω απιστίας

Ένα μήνα μετά τον ερχομό του παιδιού του γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ χώρισε. Η είδηση του χωρισμού «έσκασε» σαν «βόμβα» καθώς κανείς δεν περίμενε το ζευγάρι που έδειχνε ερωτευμένο και ευτυχισμένο με το μωράκι του θα τραβούσε χωριστούς δρόμου

Χωρισμός διάσημου επιχειρηματικού ζεύγους: Το μαύρο χρήμα και ο εραστής personal trainer

Επεισοδιακός -και καθόλου «βελούδινος»- είναι ο χωρισμός γνωστού ζευγαριού...

Δε θα πιστέψετε ποιας παρουσιάστριας είναι μαμά η κυρία στην αγκαλιά του Αντώνη Ρέμου

Η καταξιωμένη παρουσιάστρια βγήκε για καφέ με τη μητέρα...

Ζευγάρι της σόουμπιζ απέκτησε το πρώτο του παιδάκι!

Γεννητούρια στη σόουμπιζ! Γνωστό ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδάκι και η ευτυχία του είναι απερίγραπτη.

Πένθος για τις πρωταγωνίστριες του «Sex and the city» – Έφυγε ηθοποιός της σειράς

Δύσκολες στιγμές περνούν οι πρωταγωνίστριες και οι συντελεστές του...