Ο αστρολογικός χάρτης των ερωτευμένων!

Πώς επηρεάζεται κάθε ζώδιο και τι να περιμένει τη μέρα του αγίου Βαλεντίνου

Δύο μεγάλες εκλείψεις σηματοδοτούν τον Φεβρουάριο, φέρνοντας ισχυρές αναταράξεις και αλλαγές στη ζωή μας.

Η πρώτη ήταν η Σεληνιακή Εκλειψη Παρασκιάς στις 10 Φεβρουαρίου, στις 22 μοίρες και 35 πρώτα λεπτά του δραματικού Λέοντα, και η δεύτερη η Μερική Ηλιακή, που θα γίνει στις 26 Φεβρουαρίου, στις 8 μοίρες και 10 πρώτα λεπτά των ευαίσθητων και πνευματικών Ιχθύων.

Γενικά, οι εκλείψεις φέρνουν αλλαγές ζωής, κλεισίματα κύκλων και νέα ξεκινήματα. Ωστόσο, δίνοντας ένα πρώτο στίγμα, είναι σαν να περνάμε από την έκλειψη των αναγκαστικών προσαρμογών στην έκλειψη των ψευδαισθήσεων. Κατά την πρώτη έκλειψη παραδοσιακές μορφές εξουσίας θα πληγούν, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα κληθούμε να ανακαλύψουμε νέους τρόπους συνύπαρξης με τους γύρω μας. Η δεύτερη θέλει προσοχή, γιατί λόγω συμμετοχής του Ποσειδώνα δίνει μια τόσο ονειρική αίσθηση, που ευνοεί τις ψευδαισθήσεις. Κάθε ζώδιο θα αισθανθεί τις εκλείψεις με εντελώς διαφορετικό τρόπο, ανάλογα με τον τομέα του χάρτη που επηρεάζεται.

Μεταξύ των δύο εκλείψεων, ενός τέτοιου τρελού μήνα, παρεμβάλλεται η γιορτή του αγίου Βαλεντίνου. Τι μπορείτε να περιμένετε και πώς μπορείτε να γιορτάσετε με τον καλύτερο τρόπο την ημέρα του έρωτα, με βάση το ζώδιό σας και το ζώδιο του αγαπημένου σας;

Διαβάστε παρακάτω τις προβλέψεις: 

ΚΡΙΟΣ
Ανατροπές εν όψει

Η σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα στον 10ο οίκο σας θα βάλει ένα τέλος σε κάθε προσπάθειά σας να διατηρήσετε την ψυχραιμία και την ηρεμία σας. Σταδιακά θα αλλάξετε τους τρόπους με τους οποίους διασκεδάζετε, τους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας ή βγαίνετε ραντεβού, τους τρόπους που διοχετεύετε τη δημιουργικότητά σας. Αν έχετε σχέδια για την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου, μπορείτε να περιμένετε αλλαγές. Αν δεν έχετε κάτι υπόψη σας αυτή τη στιγμή, η έκλειψη θα σας δώσει την απαραίτητη έμπνευση για ένα υπέροχο βράδυ.

ΤΑΥΡΟΣ
Κοντρόλ στο πείσμα

Οι εκλείψεις θα σας αναγκάσουν να αντιμετωπίσετε γεγονότα που αφορούν την οικογενειακή ζωή και τις στενές φιλίες σας, τα οποία θα θέλατε να αποφύγετε, αλλά η πρώτη έκλειψη στον Λέοντα θα επηρεάσει τον τομέα που κυβερνά το σπίτι και την οικογένεια. Επειδή ο Λέων ευνοεί τις έντονες εκρήξεις, προβλήματα ή εντάσεις μπορεί να φτάσουν σε σημείο… βρασμού με ένα μέλος της οικογένειας. Γίνετε πιο ευέλικτοι. Η ημέρα του αγίου Βαλεντίνου μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε την αξία του να έχετε λιγότερο πείσμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η τύχη με το μέρος σας

Ευτυχώς για εσάς, Δίδυμοι, την ίδια ημέρα με τη δραματική έκλειψη στον Λέοντα θα έχετε ένα εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης (πολύ υποστηρικτικό) που θα επηρεάζει τον χάρτη σας. Αυτό σημαίνει ότι, ενώ μπορεί να είχατε αποφύγει μια συζήτηση, καθώς τα πράγματα έχουν φτάσει σε σημείο βρασμού από τις 10 Φεβρουαρίου, έχετε τα αστέρια με το μέρος σας. Αυτό θα χρωματίσει τη ζωή σας και την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου σας με μια μεγάλη αίσθηση κοινωνικής υποστήριξης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ωρα για χαλάρωση

Η σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα το μόνο σίγουρο είναι πως θα σας εξαντλήσει σωματικά και συναισθηματικά, οπότε αν αισθάνεστε καλύτερα όχι μόνο να μείνετε σπίτι, αλλά να βουλιάξετε στον καναπέ σας την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου φέτος, να ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας και να φροντίσετε τον εαυτό σας! Η ξεκούραση είναι ό,τι πρέπει για να αισθανθείτε καλύτερα και να εξοικονομήσετε κάποια χρήματα, δεδομένου ότι η έκλειψη είναι πιθανό να αποκαλύψει την αλήθεια σχετικά με μια οικονομική κατάσταση που αλλάζει τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας.

ΛΕΩΝ
Ανακαλύψτε τον εαυτό σας

Ο ήλιος συνδέεται με τον Κρόνο, τον πλανήτη του κάρμα και του πεπρωμένου, την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσετε και να επικοινωνήσετε τις σοβαρές προσωπικές αλλαγές που θα υποστείτε, ως αποτέλεσμα της έκλειψης στο ζώδιό σας στις 10. Οι εκλείψεις φέρνουν αλλαγές, και μαζί με τις αλλαγές που θα έχει η ζωή σας θα αλλάξετε κι εσείς. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τον εαυτό σας ξανά και με τον «καινούργιο» εαυτό σας να ζήσετε την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου φέτος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ολα σε απόλυτη τάξη

Εχετε πραγματικά κερδίσει το τζακ ποτ, αφού αυτή η έκλειψη δεν θα φέρει στο ζώδιό σας την τρέλα που θα φέρει σε άλλα. Αυτό συμβαίνει γιατί ο κυβερνήτης σας Ερμής συνδέεται με την Αφροδίτη και θα χρωματίσει την ημέρα σας με πιο ήπια χρώματα. Ως πραγματικός Παρθένος, ίσως περάσετε την ημέρα σας οργανώνοντας τη ζωή σας, βάζοντας το μυαλό σας σε τάξη και ηρεμώντας. Επικοινωνήστε με τον/την αγαπημένο/η σας, βεβαιωθείτε ότι αισθάνονται ήρεμοι όπως εσείς και, αν ακυρώσουν τα σχέδια για τη V-Day, δείξτε κατανόηση.

ΖΥΓΟΣ
Διέξοδος

Οπως και άλλα ζώδια, έτσι κι εσείς θα υποστείτε αλλαγές που θα αφορούν κυρίως τον στενό φιλικό κύκλο σας. Η έκλειψη θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε σε ποιον μπορείτε να εμπιστεύεστε τα μυστικά σας και σε ποιον όχι. Την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου μάλλον δεν θα σας συνεπάρει ένα ρομάντζο, αλλά θα διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε κάτι πολύ δημιουργικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με δεύτερες σκέψεις

Η σεληνιακή έκλειψη στον Λέοντα θα φέρει στην επιφάνεια κάποιες μυστικές πληροφορίες στο φως σχετικά με την εργασία και τη σταδιοδρομία σας. Η φήμη σας στην εργασία μπορεί να αλλάξει, προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο. Πιθανότατα θα πέσουν στην αντίληψή σας πληροφορίες που θα αλλάξουν την κατεύθυνση προς την οποία θέλετε να βαδίσετε στη δουλειά – είναι βέβαιο ότι θα είναι μια συναρπαστική, νέα αλλαγή. Την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου θα έχετε πολλές δεύτερες σκέψεις, αλλά αξίζει να διακόψετε για ένα ωραίο δείπνο, ώστε να χαλαρώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ετοιμοι για ρομαντικό δείπνο

Αυτή η έκλειψη θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν να είστε ένα καινούργιο πρόσωπο. Θα κληθείτε να επανεξετάσετε τις πεποιθήσεις σας, καθώς θα σας βαρύνουν όσες έχετε. Οι πεποιθήσεις και οι απόψεις σας ίσως σας οδηγήσουν σε σύγκρουση με κάποιον που διαφωνεί μαζί σας, σε σημείο τερματισμού της σχέσης σας μαζί του και κατάργησης αυτού του προσώπου από τη ζωή σας. Οσο για τον άγιο Βαλεντίνο, ίσως αποφασίσετε να τον γιορτάσετε με ένα μάθημα μαγειρικής ή ένα ρομαντικό δείπνο με κρασί και τυρί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σεξ σε πριβέ χώρο

Η έκλειψη στις 10 επηρέασε τους τομείς του χάρτη σας που έχουν να κάνουν με το σεξ, τον θάνατο και τους φόρους. Αυτό σημαίνει ότι κάτι στους τρεις αυτούς τομείς θα αλλάξει εντελώς τη ζωή σας. Μπορεί επίσης ένα μεγάλο ποσό χρημάτων να χτυπήσει την πόρτα σας ή, ίσως, ανακαλύψετε ότι τα χρήματα που περιμένατε καιρό δεν θα έρθουν. Ανεξάρτητα από τις μεγάλες αλλαγές, σχεδιάστε να γιορτάσετε τον άγιο Βαλεντίνο σε κάποιο πριβέ χώρο, γιατί αν έχετε την ευκαιρία του σεξ, θα περάσετε καταπληκτικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αποκατάσταση πίστης

Ενώ οι ουρανοί υπόσχονται έναν υπέροχο μήνα, η έκλειψη στον Λέοντα θα σας δώσει μαθήματα που θα αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο σχετίζεστε με τους ανθρώπους, τόσο επαγγελματικά όσο και ερωτικά. Κάποια συγκλονιστικά νέα και μερικές απρόβλεπτες συνέπειες θα σας βοηθήσουν να δείτε κατά πρόσωπο τα γεγονότα. Ο εορτασμός του αγίου Βαλεντίνου είναι ίσως το τελευταίο πράγμα στο μυαλό σας, αλλά οι καλές κοινωνικές πτυχές μεταξύ Ερμή και Αφροδίτης είναι καλή ευκαιρία για μια προσγειωμένη και παραγωγική συζήτηση, που μπορεί να αποκαταστήσει την πίστη μεταξύ των μερών.

ΙΧΘΥΕΣ
Ενθουσιασμός στο φουλ

Η έκλειψη στον Λέοντα θα επηρεάσει τους τομείς του χάρτη σας που κυβερνούν την καθημερινότητα, την υγεία και τις συνήθειες. Ετσι, εάν έχετε αποφύγει να πάτε στον γιατρό, να οργανώσετε τον χώρο εργασίας ή τα χαρτιά σας και να μεριμνήσετε για τη φροντίδα του εαυτού σας, θα αναγκαστείτε να το κάνετε! Ωστόσο, θα είστε πολύ τυχεροί στις 11 Φεβρουαρίου και θα παραμείνετε ενθουσιασμένοι έως την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου, οπότε θα νιώθετε πολύ ελκυστικοί. Προγραμματίστε ένα ωραίο ραντεβού, λοιπόν, με έναν καλό φίλο ή με τον αγαπημένο σας.

{{-PCOUNT-}}32{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Δωρεάν σεμινάριο από το Μαζί για το Παιδί «Οριοθέτηση στην οικογενειακή ζωή»

Το Συμβουλευτικό Κέντρο για γονείς, παιδιά και εφήβους του Μαζί για...

Χαμός στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά για τον βουλευτή της ΝΔ Ιωάννη Μελά και το «κατάστημα» ακολασίας

Από τον Βασίλη Τζήμτσο Νέες αποκαλύψεις ήρθαν την περασμένη Δευτέρα στο φως...

Αδιανόητη τραγωδία! Αλεξίπτωτο «φονιάς» στη Ρόδο για δυο αδελφάκια

Το πιο φρικτό χτύπημα επέφερε η μοίρα σε μια οικογένεια Βρετανών...

Ο Έλληνας 007 της CIA Μαρκ Πολυμερόπουλος και η ασθένεια των πρακτόρων

Το «σύνδρομο της Μόσχας» και ο αόρατος πόλεμος Ελληνικής καταγωγής αξιωματούχος της...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Χάρης Βαρθακούρης για την διακοπή της συνεργασίας της Αντελίνας με τον Alpha: «Είναι ελεύθερη να κάνει ό,τι θέλει, χωρίς να έχει έναν μπαμπούλα...

Ο Χάρης Βαρθακούρης έκανε δηλώσεις στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε», αναφορικά με την πρόσφατη διακοπή της συνεργασίας της Αντελίνας Βαρθακούρη από τον Alpha,...

Τι συνδέει τη Ρασέλ με τον Σάκη Τανιμανίδη; (video)

Ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε» προχώρησε σε μια αποκλειστική συνέντευξη με την μητέρα της Ρασέλ. Η γνωστή διαγωνιζόμενη του γνωστού reality...

Νοικάρης στραγγαλιστής! Ανθρωποκυνηγητό για τον 22χρονο από το Μπανγκλαντές που «καθάρισε» ηλικιωμένο ζευγάρι

Από την Εύα Παπαδάτου Στην κεντρική Ελλάδα επικεντρώνονται οι έρευνες των διωκτικών Αρχών, καθώς φαίνεται ότι εκεί κατάφερε να φτάσει ο βασικός ύποπτος για τη...

Δωρεάν σεμινάριο από το Μαζί για το Παιδί «Οριοθέτηση στην οικογενειακή ζωή»

Το Συμβουλευτικό Κέντρο για γονείς, παιδιά και εφήβους του Μαζί για το Παιδί διοργανώνει μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ZOOM δωρεάν ψυχο-εκπαιδευτικό σεμινάριο για γονείς...

Χαμός στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά για τον βουλευτή της ΝΔ Ιωάννη Μελά και το «κατάστημα» ακολασίας

Από τον Βασίλη Τζήμτσο Νέες αποκαλύψεις ήρθαν την περασμένη Δευτέρα στο φως της δημοσιότητας, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, με αφορμή το πρωτοσέλιδο...

Αδιανόητη τραγωδία! Αλεξίπτωτο «φονιάς» στη Ρόδο για δυο αδελφάκια

Το πιο φρικτό χτύπημα επέφερε η μοίρα σε μια οικογένεια Βρετανών που επισκέφθηκε τη Ρόδο για να κάνει διακοπές, αλλά θρηνούν τα δύο παιδιά...

Πληρωμή φόρου εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ σε 3.000 καταστήματα ΟΠΑΠ – Εύκολες, γρήγορες και ανέπαφες συναλλαγές

Διπλό ραντεβού με την εφορία έχουν αυτό τον μήνα οι φορολογούμενοι. Έως την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου καλούνται να πληρώσουν την τέταρτη δόση του φόρου...

Ο Έλληνας 007 της CIA Μαρκ Πολυμερόπουλος και η ασθένεια των πρακτόρων

Το «σύνδρομο της Μόσχας» και ο αόρατος πόλεμος Ελληνικής καταγωγής αξιωματούχος της CIA είναι το πρώτο κρούσμα μυστηριώδους ασθένειας έπειτα από επίσκεψή του στη Ρωσία....

Καταιγιστικές εξελίξεις στις «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1: Θα βγάλουν το άχτι τους στον Μάνο Βόσκαρη

Με το ίδιο νόμισμα πρόκειται να «πληρώσουν» τον Μάνο Βόσκαρη οι κρατούμενές του στις Γυναικείες Φυλακές της Λάρισας. Σύμφωνα με νέο σπόιλερ που κυκλοφορεί για...

«Ψαλίδι» στον «Joker» Γεωργούλη από το Open λόγω χαμηλών πτήσεων

Πρόωρο τέλος για το τηλεπαιχνίδι «Joker» που είχε παρουσιαστή τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Γεωργούλη. Σύμφωνα με αλλαγή στη ροή του προγράμματος του Open,...