Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Οι 50 αποχρώσεις του «θαψίματος»

Σφυροκόπημα των κριτικών παγκοσμίως για την ταινία «Fifty Shades Darker», με τον «Guardian» να απαριθμεί τις πιο «υπέροχα γελοίες στιγμές» της

Οταν το BBC μιλάει για «spanking των κριτικών» στη νέα ταινία «50 πιο σκοτεινές αποχρώσεις του Γκρι», τότε μπορεί να καταλάβει κανείς ότι η έτσι κι αλλιώς αμφιλεγόμενη δεύτερη κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου «πορνό για μητέρες» της EL James επιβεβαίωσε τις πιο κακεντρεχείς γλώσσες και με το παραπάνω.

«Το ”Fifty Shades Darker” βλέπεται 50% λιγότερο απ’ ό,τι το ”Fifty Shades of Grey”», δηλαδή η πρώτη ταινία, αναφέρουν χαρακτηριστικά οι «New York Times», ενώ ο κριτικός του περιοδικού «Rolling Stone» έκανε λόγο για μια «απίστευτη, ανεξίτηλα βλακώδη ταινία».
Ο «Guardian» μάλιστα έφτασε στο σημείο να κάτσει να απαριθμήσει τις πιο «υπέροχα γελοίες στιγμές» της νέας ταινίας, όπως τις χαρακτηρίζει. Μεταξύ των πιο «χτυπητών» είναι όταν πριν από ένα φιλανθρωπικό πάρτι ο Κρίστιαν Γκρέι βάζει στα απόκρυφα της Αναστέιζια Στιλ δύο αβγά για κολπικές ασκήσεις και της ζητάει να τα αφήσει εκεί για όλη τη βραδιά.

Επίσης ξεχωριστή αναφορά εξασφάλισε η σκηνή στην οποία ο Κρίστιαν ζωγραφίζει στο στήθος του μ’ ένα κόκκινο κραγιόν ένα τετράγωνο, στο οποίο η Αναστέιζια δεν πρέπει να τον αγγίζει, μέσα στο οποίο βρίσκεται και η περιοχή της… καρδιάς. Αρκετά αργότερα, όταν ο πρωταγωνιστής ξαναβγάζει το πουκάμισό του, το σχήμα με το κραγιόν είναι ακόμα εκεί, χωρίς να έχει πασαλειφτεί!

w454y5y

Ευτυχώς βρέθηκαν και μερικοί που είπαν μια καλή κουβέντα, μεταξύ των οποίων και ο κριτικός του «Variety», που έγραψε ότι «παρ’ όλες τις δομικές και ψυχολογικές ελλείψεις του, είναι δύσκολο να μην απολαύσει κανείς το “Fifty Shades Darker” γι’ αυτό που είναι».

«Οχι μόνοι άνδρες»

Πάντως, παρά τις αρνητικές κριτικές, οι προβλέψεις κάνουν λόγο για πολύ καλές επιδόσεις στο box office, όπως συνέβη εξάλλου και με την πρώτη ταινία. Βέβαια, η απόφαση κινηματογράφου στη Νέα Ζηλανδία να μην επιτρέπει την είσοδο σε άνδρες που πάνε ασυνόδευτοι μάλλον δεν θα βοηθήσει και πολύ στα εισιτήρια. Οπως εξηγούν οι υπεύθυνοι, αυτό το κάνουν επειδή δεν θέλουν να υπάρξουν ανεξέλεγκτες καταστάσεις, λόγω της έξαψης που θα προκαλούν οι σκηνές σεξ στη σκοτεινή αίθουσα.

Λαμπρά πάντως αναμένεται να πάνε και οι πωλήσεις των sex toys. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, πάλι του «Guardian», βρετανική εταιρία που κινείται στον τομέα είδε τις πωλήσεις της να αυξάνονται κατά 30% πέρυσι, οπότε κυκλοφόρησε μια σειρά βοηθημάτων που ήταν εμπνευσμένα από τη σαδομαζοχιστική σεξουαλική σχέση του Γκρέι με τη Στιλ. Τώρα «οι αναλυτές προβλέπουν άλλη μια εμπορική ρέντα», ειδικά επειδή φέτος η πρεμιέρα της νέας ταινίας πέφτει κοντά στη γιορτή του αγίου Βαλεντίνου.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....