Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

H big sister, το «ατού» της Demy!

Ο φύλακας άγγελος της τραγουδίστριας έγραψε τους στίχους στα δύο κομμάτια για τον ελληνικό τελικό της Eurovision

Ο φύλακας άγγελος της τραγουδίστριας έγραψε τους στίχους στα δύο κομμάτια για τον ελληνικό τελικό της Eurovision

Οικογενειακή υπόθεση η Eurovision; Ετοιμα είναι τα τρία τραγούδια για τον ελληνικό τελικό της Eurovision και όλα έχουν κοινό παρονομαστή την αγάπη!

Και στα τρία, ως γνωστόν, τη μουσική σύνθεση έχει κάνει ο Δημήτρης Κοντόπουλος. Η έκπληξη, όμως, βρίσκεται στη στιχουργό. Καθώς στα δύο κομμάτια τους στίχους έχει γράψει η αδερφή της Demy, η γλυκιά Ρώμη, η οποία μοιάζει εκπληκτικά με την όμορφη τραγουδίστρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, το πρώτο τραγούδι θα είναι ένα ωραίο ποπ ροκ κομμάτι, πολύ ραδιοφωνικό, τους στίχους του οποίου έχει εμπνευστεί η αδερφή της Demy, η Ρώμη Παπαδέα.

Σύμπραξη

Το δεύτερο θα είναι μια μπαλάντα αμερικανικού τύπου, με τον John Ballard να έχει εμπνευστεί τους στίχους. To τρίτο κομμάτι είναι μία σύμπραξη των δύο στιχουργών. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες όσων το έχουν ήδη ακούσει, το συγκεκριμένο έχει κάτι το ιδιαίτερο, αφού ξεκινάει ως μπαλάντα και στο τέλος έχει τρομερή χορευτική κορύφωση.

2 319

Η αδερφή της Demy, όπως είχε αποκαλύψει η «Εspresso», είναι δικηγόρος στο επάγγελμα, αλλά με ταλέντο -εκτός από την αγόρευση- και στη συγγραφή στίχων. Συγκεκριμένα, η Ρώμη έχει υπογράψει στιχουργικά τα κομμάτια «Μόνο μπροστά» και «Η ζωή, το πιο όμορφο τραγούδι», και τα δύο επιτυχίες της γοητευτικής ποπ σταρ.

Τα δύο κορίτσια είναι πολύ αγαπημένα. Μάλιστα η Ρώμη, ως μεγαλύτερη, έχει αναλάβει τον ρόλο της προστάτιδας της Demy, κάτι που επικροτούν και οι γονείς τους. Δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε εντοπίσει να βρίσκεται διακριτικά στα παρασκήνια κάποιου live της Demy και να την εμψυχώνει. Πολλές φορές η big sister δίνει, εκτός από επαγγελματικές, και ερωτικές συμβουλές στη μικρότερη, καθώς είναι εκείνη που γνωρίζει πρώτη όλα τα φλερτ της.

3 160

Να σημειωθεί ότι στις 6 Μαρτίου θα μεταδοθούν σε μια ειδική εκπομπή από την ΕΡΤ και τρία κλιπ των τραγουδιών χωρίς τη ζωντανή παρουσία της ερμηνεύτριας. Πρώτη φορά στα χρονικά του διαγωνισμού αποφασίστηκε ότι δεν θα ακούσουμε τα διαγωνιζόμενα τραγούδια πιο πριν από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, αλλά θα προβληθούν απευθείας στον τελικό και θα επιλέξουμε (μέσω sms και τηλεφωνικών κλήσεων) ποιο θέλουμε να εκροσωπήσει τη χώρα μας στο Κίεβο στις 13 Μαΐου.
 

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...