Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ξανά ισόβια στη Βουλγάρα που είχε σκοτώσει τον καπετάνιο σύζυγό της

Μεγάλη ανατροπή φέρνει στην υπόθεση της 59χρονης Βουλγάρας, η...

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Evgenia

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Evgenia,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία αποφυλακίζεται

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας...

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

Εχασε το στέμμα της!

Περιπέτειες για τη Δανέζα Κριστίνα Μίκελσεν, που εκπροσώπησε τη χώρα της στον διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος, εξαιτίας του πρώην συντρόφου της

Περιπέτειες για τη Δανέζα Κριστίνα Μίκελσεν, που εκπροσώπησε τη χώρα της στον διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος, εξαιτίας του πρώην συντρόφου της

Τον τίτλο της έχασε η Δανέζα εστεμμένη που εκπροσώπησε τη χώρα της στον πρόσφατο διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της Μις Υφήλιος στις Φιλιππίνες.

ΑΠΟ ΤΟΝ Β. ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Οι διοργανωτές του διαγωνισμού στη Δανία επικαλούνται ότι «συνδέεται με έρευνα των αστυνομικών Αρχών», η οποία αφορά τον πρώην σύντροφό της και αντιπρόεδρο της Ισημερινής Γουινέας. Η ίδια, ωστόσο, αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες, στάζοντας «φαρμάκι» για τους διοργανωτές.

Οπως έγινε γνωστό, η 24χρονη Κριστίνα Μίκελσεν έχασε τον τίτλο του «Προσώπου της Δανίας», του διαγωνισμού ομορφιάς που επιλέγει την εκπρόσωπο της χώρας, μεταξύ άλλων, και για τον διαγωνισμό Μις Υφήλιος.

Η απόφαση των Δανών διοργανωτών ήρθε μετά την κατάσχεση στην Ολλανδία του αξίας 94.000.000 ευρώ γιοτ και των πολυτελών αυτοκινήτων που βρίσκονταν σε αυτό, τα οποία ανήκουν στον Τεόντοριν Ομπιάνγκ, με τον οποίο η Μίκελσεν διατηρούσε σχέση στο παρελθόν. Συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2013, όταν η Μίκελσεν συμμετείχε σε event ομορφιάς στην Ισημερινή Γουινέα και, όπως δήλωσε αργότερα, διαπίστωσε αμέσως ότι υπήρχε χημεία μεταξύ τους.

Κατάσχεση γιοτ

Ο 42χρονος Ομπιάνγκ, που είναι γιος του προέδρου της Ισημερινής Γουινέας και εκτελεί χρέη αντιπροέδρου, κατηγορείται στην Ελβετία για κατάχρηση δημόσιου χρήματος και ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Οι ολλανδικές Αρχές προχώρησαν στην κατάσχεση του γιοτ «Ebony Shine» τον Δεκέμβριο, έπειτα από αίτημα των ελβετικών Αρχών.

teodorin obiang 1

Η αφαίρεση του τίτλου προκάλεσε την έντονη αντίδραση της 24χρονης, η οποία λίγο καιρό νωρίτερα είχε κατηγορήσει έναν από τους διοργανωτές του διαγωνισμού για ρατσιστική συμπεριφορά απέναντί της για τα κιλά της.
Η Μίκελσεν είχε κατηγορήσει τον Τζον Πολ Χάμιλτον ντε Βος ότι της είπε να χάσει κιλά πριν από τον διαγωνισμό στις Φιλιππίνες. Μετά την ανακοίνωση της «καθαίρεσής» της η πρώην εστεμμένη ανάρτησε μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το οποίο κατηγορεί τονΝτε Βος ότι «δημιούργησε ψέματα» για να την «εκθρονίσει», υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχει αστυνομική έρευνα σε βάρος της.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...