Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Mε Μαντόνα και Hollywood στο… δικαστήριο για το σκάνδαλο της...

Με αναφορές στο Hollywood αλλά και στη βασίλισσα της...

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Χτύπησε καμπανάκι

Η ΑΕΚ ήταν «απούσα» στο Καυτανζόγλειο (2-2 με Ηρακλή) και προβλημάτισε, εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ

Η ΑΕΚ ήταν «απούσα» στο Καυτανζόγλειο (2-2 με Ηρακλή) και προβλημάτισε, εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ

Από τον
Γιώργο Σηφάκη

Τη χειρότερη εμφάνισή της με τον Χιμένεθ στο τιμόνι της πραγματοποίησε η ΑΕΚ στο Καυτανζόγλειο και είναι τυχερή που τελικά κατάφερε να πάρει έστω τον έναν βαθμό (2-2). Η «Ενωση» τα έκανε μαντάρα πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κι αν θέλει να έχει τύχη την Κυριακή, πρέπει να αλλάξει νοοτροπία.

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε μέτριο παιχνίδι. Η ΑΕΚ πήρε το προβάδισμα στο 19′ με τον Βάργκας, αλλά έδειξε να εφησυχάζει, με αποτέλεσμα να το πληρώσει στο 39′, όταν ο Εμάνουελ Περόνε ισοφάρισε σε 1-1. Στην επανάληψη η μέτρια εμφάνιση έγινε κακή για την ΑΕΚ, που όχι μόνο δεν μπορούσε να απειλήσει τον Χουάντερσον, αλλά έμπαζε… νερά και στα μετόπισθεν. Στο 64’ ο Μπάρκας έκανε «παιδικό» λάθος και ο Μοντέιρο «τούμπαρε» το παιχνίδι. Οι «κιτρινόμαυροι» προσπάθησαν να πιέσουν και στην πρώτη καλή φάση τους έφεραν το ματς στα ίσα, με τον Χριστοδουλόπουλο στο 76′ (2-2). Η «Ενωση» έμεινε με δέκα παίκτες στο φινάλε, λόγω αποβολής του Μπακάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο (82′).

Ο Μανόλο Χιμένεθ σχολίασε μετά το ματς: «Αρχίσαμε να παίζουμε όταν ο πίνακας έδειχνε πως χάναμε 2-1. Ομως, ακόμα και με 10 παίκτες θα μπορούσαμε να νικήσουμε». Από τη μεριά του, ο προπονητής του «Γηραιού» Σάββας Παντελίδης τόνισε: «Αυτή τη στιγμή, βάσει της βαθμολογίας, ακόμα και ο βαθμός είναι σημαντικός. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την ισοπαλία».

Ο Γκάλο αποχώρησε τραυματίας στο 32′, καθώς υπέστη κάκωση στο μικρό δάχτυλο του δεξιού ποδιού και η συμμετοχή του στο ντέρμπι θεωρείται απίθανη. Τέλος, ανυπόμονος να ενταχθεί στο δυναμικό της ΑΕΚ, στην οποία θα ανήκει από το καλοκαίρι, δήλωσε ο Γιώργος Γιακουμάκης και πρόσθεσε: «Ηταν το καλύτερο δώρο για εμένα».

Ηρακλής (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Δώνης (79’ Πασάς), Στάμου, Κούρος (86′ Γροντής), Αργυρόπουλος, Τζανετόπουλος, Ιντζόγλου, Σαραμαντάς, Μοντέιρο (85′ Αγγελόπουλος), Λεοζίνιο, Περόνε.
ΑEK (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Γκάλο (32′ Μπακάκης), Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον (70′ Αϊντάρεβιτς), Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Βάργκας (60′ Αραούχο), Πέκχαρτ.

«Οφσάιντ» ο Λαφαζάνης

Τη στιγμή που υπουργείο και περιφέρεια καλούν τον δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας να τηρήσει τον νόμο, η ΛΑΕ του Λαφαζάνη εκφράζει τη στήριξή της που δεν υπογράφει για την «Αγια-Σοφιά». 

Οπως είναι γνωστό, έπειτα από την έγκριση του ΚΕΣΑ, το μόνο που απομένει για την έκδοση της οικοδομικής άδειας του νέου γηπέδου της ΑΕΚ είναι να υπογράψει ο Δήμος της Νέας Φιλαδέλφειας την υψομετρική μελέτη, κάτι που δεν έχει γίνει. Αυτό το γεγονός έχει προκαλέσει την οργή των μελών της οικογένειας της ΑΕΚ. 

Ειδικά μάλιστα όταν με έγγραφό του το ΥΠΑΠΕΝ (εδώ και μέρες) γνωστοποίησε στη δημοτική Αρχή ότι αποτελεί υποχρέωσή της να προχωρήσει την εν λόγω διαδικασία. 

Αυτή τη νομιμότητα καταπατεί -και ταυτίζεται με τον Βασιλόπουλο- ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και η ΛΑΕ, η οποία με ανακοίνωσή της ουσιαστικά καλεί τον δήμαρχο να αγνοήσει τους νόμους και τις… πιέσεις που -όπως υποστηρίζει- δέχεται από κυβέρνηση και Περιφέρεια. 
Την ανακοίνωση Λαφαζάνη καυτηρίασε με ένα άκρως αιχμηρό σχόλιο ο Ανδρέας Δημάτος. «Γνωρίζει καλά εκείνος που κράτησε με το έτσι θέλω την ΜΠΕ για έξι μήνες στο συρτάρι του και δήλωνε και ΑΕΚτζής» έγραψε χαρακτηριστικά στο facebook ο διευθυντής Επικοινωνίας.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...