Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού...

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΕίστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις...

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ο… Τζάκι Τσαν του «Survivor» και το αμόκ στο twitter για τον Σπαλιάρα

Ο Θεσσαλονικιός «made in China» Ορέστης Φαίδων Τσανγκ, που έκλεψε τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα του «Survivor», έχει πλούσιο βιογραφικό

rewrg 2Ενας Ελληνας «made in China» φαίνεται να κλέβει την παράσταση στο «Survivor». Ο Ορέστης Φαίδων Τσανγκ (Tsangk) ξεχώρισε προχθές στην πρεμιέρα του ριάλιτι του Σκάι ως μέλος της ομάδας των μαχητών.

ΑΠΟ ΤΟΝ 
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

«Εγώ του πρότεινα να πάρει μέρος στο “Survivor”. Οταν ήμασταν παιδιά, παρακολουθούσαμε φανατικά το παιχνίδι και βλέποντας πριν από λίγους μήνες το τρέιλερ του λέω “ψήνεσαι;”. Ε, και πήγε» λέει στην «Espresso» η αδελφή του Μαρία Τσανγκ. «Ο Ορέστης είναι πολύ εργατικός, επίμονος και αγωνιστής σε όλους τους τομείς. Ο,τι βάζει στόχο το κερδίζει. Αυτό τού έχει μάθει η ζωή. Πιστεύω πολύ στον αδελφό μου» συμπληρώνει.

Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη το 1989, όταν οι Κινέζοι που ζούσαν στη χώρα μας ήταν ελάχιστοι, ο Ορέστης φοίτησε σε ελληνικό σχολείο, βαφτίστηκε χριστιανός ορθόδοξος, πήρε την ελληνική υπηκοότητα, έγινε πρόσκοπος, ναυτοπρόσκοπος, ιστιοπλόος, σκακιστής, μουσικός και υπηρέτησε τη θητεία του στον Ελληνικό Στρατό. Λάτρης του υγρού στοιχείου, εξελίχθηκε σε πρωταθλητή και βαλκανιονίκη στην ιστιοπλοΐα με τα ελληνικά χρώματα, ενώ έχει στο ενεργητικό του και μια έκτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων του αθλήματος.

Σπουδές και διακρίσεις

Ο Κινέζος του «Survivor» σπούδασε στο ΤΕΙ Αγροτικής Οικονομίας και Διοίκησης Αγροτικών Επιχειρήσεων, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το εμπόριο. Φαίνεται, μάλιστα, ότι κληρονόμησε από τη μητέρα του το «μικρόβιο» του εμπορίου. Εκείνη ήταν αρχικά στέλεχος σε κρατική επιχείρηση της Κίνας και ταξίδευε συχνά στην Ευρώπη. Ετσι γνώρισε και αγάπησε τη Θεσσαλονίκη, όπου αποφάσισε τελικά να εγκατασταθεί με τον σύζυγό της, ο οποίος είναι γιατρός της παραδοσιακής κινεζικής Ιατρικής.

Επειδή όμως στην Ελλάδα το πτυχίο του δεν αναγνωρίζεται, ο ίδιος δεν μπόρεσε να εργαστεί ως εναλλακτικός θεραπευτής. Ετσι, μαζί με τη γυναίκα του ίδρυσε μια εταιρία εισαγωγής ημιπολύτιμων λίθων και τουριστικών ειδών, στην οποία απασχολούνται έως σήμερα τόσο ο ίδιος ο Ορέστης όσο και η αδελφή του Μαρία, η οποία είναι πρώην πρωταθλήτρια Ελλάδας στην κολύμβηση.

rewrg 1

Παράλληλα με το εμπόριο ο Ορέστης εργάζεται και ως freelancer μεταφραστής της κινεζικής γλώσσας. Πρόσφατα μάλιστα χρειάστηκαν τις υπηρεσίες του ο Ηλίας Ψινάκης και ο Γιάννης Μπουτάρης.

Σάρωσε στην τηλεθέαση!

Η πρώτη μέρα των μονομάχων στον Αγιο Δομίνικο κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Το reality του Σκάι άγγιξε σε τέταρτο ακόμα και το 45,7%. Αναλυτικά, η εκπομπή σημείωσε κατά μέσο όρο 27,3% στο γενικό σύνολο, ξεπερνώντας τους αντιπάλους της. Και στο δυναμικό κοινό όμως η πρωτιά του «Survivor» ήταν ξεκάθαρη, με ποσοστό 33,5%.

Στην άνοδο της τηλεθέασης συντέλεσε φυσικά και ο καβγάς που ξέσπασε με το καλημέρα σας ανάμεσα στη Μαριάννα Καλλέργη και την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Οι δύο παίκτριες της ομάδας των celebrities αρπάχτηκαν, επειδή η Μαριάννα πανικοβλήθηκε, λόγω του τραυματισμού ενός παίκτη της αντίπαλης ομάδας. «Φύγε, ρε συ, από δω. Πρέπει να πανικοβάλλεις τον κόσμο;» ξέσπασε η Παπαδοπούλου. «Αν δεν θες ν’ ακούς, βάλε ωτασπίδες» απάντησε η Καλλέργη.

Το «party» στο twitter για τον «Mr 4.000»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ήταν ο celebrity του «Survivor» που συγκέντρωσε τα περισσότερα τιτιβίσματα το βράδυ της πρεμιέρας του ριάλιτι. Η επική ατάκα του γνωστού μοντέλου «έχω κάνει έρωτα με 4.000 γυναίκες» ξαναβγήκε στην επιφάνεια, λόγω της συμμετοχής του στο παιχνίδι επιβίωσης, με τους χρήστες του twitter να δίνουν… ρεσιτάλ. «Και μετράμε: 4001, 4002…» σχολίασε κάποιος.

«Νομίζω πως θα ξεκινήσει πρώτα από τις θνητές και μετά θα πάει στις επώνυμες» έγραψε ένας άλλος. «Μόλις είδα τον Σπαλιάρα. Σε εννέα μήνες γεννάω» τιτίβισε μια τηλεθεάτρια. «Του Σπαλιάρα του τελείωσαν οι γυναίκες και πάει για εμπειρίες» ήταν ακόμη ένα σχόλιο για το μοντέλο. «Ολους τους αγκαλιάζει ο Σπαλιάρας: γυναίκες, άντρες, μπάλες, σχοινιά, μια σημαία, την άμμο. Εμ, έτσι μαζεύονται οι 4.000». Και το κορυφαίο: «Γδύθηκε ο Σπαλιάρας, γκαστρώθηκαν και οι φοίνικες».

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...