Ερωτευμένοι celebrities

Το Instagram γέμισε την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου με καρδούλες, μπαλόνια, φιλιά και selfies πολλών VIPs

Το Instagram βάφτηκε κόκκινο και γέμισε καρδούλες με αφορμή τη γιορτή του αγίου Βαλεντίνου. Οι Ελληνες celebrities έβαλαν τη φαντασία τους να δουλέψει και προχώρησαν από νωρίς χθες το πρωί σε «ερωτευμένες» αναρτήσεις, βάζοντας στόχο να εντυπωσιάσουν τους χιλιάδες followers τους.

ΑΠΟ ΤΟΝ 
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

«Φωτιά στα κόκκινα» από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την Κατερίνα Καινούργιου, οι οποίες μπήκαν στο κλίμα της γιορτής των ερωτευμένων, επιλέγοντας να ντυθούν με το χρώμα που ταίριαζε στην περίσταση.

Η Κατερίνα φωτογραφήθηκε δίπλα στα μπαλόνια, με τα οποία είχε στολίσει το στούντιο της εκπομπής της, ενώ η Σταματίνα πόζαρε στον instagramικό φακό κρατώντας στην αγκαλιά της ένα αρκουδάκι. Ευχές για τη γιορτή των ερωτευμένων έστειλαν μέσα από τα social media η Ελενα Παπαρίζου, η οποία μετέτρεψε με τη βοήθεια του photoshop την πολυθρόνα του «Voice» σε μια τεράστια καρδιά, η Μαριέττα Χρουσαλά, που ανάρτησε μια ερωτευμένη selfie με τον άντρα της Λέοντα Πατίτσα, αλλά και το κορίτσι του Κώστα Σόμμερ Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία όμως φωτογραφήθηκε σόλο με φόντο ένα εμπορικό κέντρο γεμάτο κόκκινες καρδιές.

Η Αθηνά Οικονομάκου ανάρτησε, λόγω της ημέρας, μια εικόνα της από τη Love Lock Bridge, στην Αυστρία. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, αν και ερωτευμένη με τον ηθοποιό Γιάννη Αθητάκη, επέλεξε να ευχηθεί χρόνια πολλά από το στούντιο γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού παρέα με τον κολλητό της Θανάση Αλευρά.

Ζευγάρια

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανάρτησε στο Instagram το αρκουδάκι και την ορχιδέα που της έκανε δώρο ο Θοδωρής Μαραντίνης, ενώ ο Κώστας Μαρτάκης, ο Βασίλειος Κωστέτσος και η Σύλβια Δελικούρα έπαιξαν με φίλτρα και εφαρμογές, προχωρώντας σε «πειραγμένες» αναρτήσεις για τον Βαλεντίνο.

Καρδούλες σε φωτογραφίες με τους συντρόφους τους έβαλαν η Μάρω Λύτρα και η Αναστασία Περράκη, ενώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αντιμετώπισε τη γιορτή του έρωτα με αποκριάτικη διάθεση και περίσσιο χιούμορ. Την πιο πρωτότυπη ανάρτηση, τέλος, έκανε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο οποίος διοχέτευσε στα social media μια φωτογραφία από την εκκλησία των Φραγκισκανών, της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, όπου βρίσκονται τα λείψανα του αγίου Βαλεντίνου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον