Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου, 2023

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έτοιμη για το «Baywatch»

Αν υπήρχε ελληνικό «Baywatch», τότε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου θα...

Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Ιωαννίδης

Θλίψη στον κόσμο του μπάσκετ με την είδηση του...

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Προς το παρόν δεν λέω να κάνω δικό μου...

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μίλησε στην εκπομπή «Happy Day»...

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Όσα αποκάλυψαν οι πρωταγωνιστές λίγες ώρες πριν την...

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε στα γυρίσματα...

Σοκ από τον άγριο φόνο (με τσεκούρι) άστεγου Αλβανού στον Αγιο Κοσμά!

Στιγμές φρίκης έζησε ένας χειμερινός κολυμβητής, ο οποίος πέρασε χθες το μεσημέρι μέσα από τις εγκαταστάσεις γνωστού παραλιακού μπαρ που έχει πια εγκαταλειφθεί στην παραλία του Αγίου Κοσμά

Στιγμές φρίκης έζησε ένας χειμερινός κολυμβητής, ο οποίος πέρασε χθες το μεσημέρι μέσα από τις εγκαταστάσεις γνωστού παραλιακού μπαρ που έχει πια εγκαταλειφθεί στην παραλία του Αγίου Κοσμά, στο Ελληνικό, και βρέθηκε μπροστά στο πτώμα ενός αστέγου, ο οποίος είχε δολοφονηθεί άγρια, με ένα χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού από τσεκούρι!

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια και οι αστυνομικοί που έφτασαν στο εγκαταλειμμένο μπαρ βρήκαν τον νεκρό καθισμένο σε μια πολυθρόνα, στη στάση στην οποία δέχτηκε ανυποψίαστος το ύπουλο χτύπημα, από πίσω, από τον δράστη που τον αιφνιδίασε. Στο πίσω μέρος του τριχωτού της κεφαλής έφερε τραύμα από μικρό τσεκούρι, το οποίο βρέθηκε δίπλα στο πτώμα.

Η ταυτότητα του θύματος αναγνωρίστηκε γρήγορα. Ο 48χρονος από την Αλβανία, ο Ηλίας, όπως τον ήξεραν στην περιοχή, είχε βρει τον τελευταίο χρόνο καταφύγιο στις παλιές εγκαταστάσεις του μπαρ, όπου διέμεναν και άλλοι άστεγοι αλλοδαποί.
Μεταξύ αυτών ήταν και ένας Ιρανός ή Ιρακινός που ακούει στο όνομα Αλί και τα ίχνη του έχουν χαθεί το τελευταίο 24ωρο. Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα το κίνητρο της εν ψυχρώ δολοφονίας, όμως εκτιμούν πως πρόκειται για προσωπικές διαφορές που μάλλον προέκυψαν από τη συμβίωση αστέγων στον συγκεκριμένο χώρο.

Ως και πριν από περίπου έναν χρόνο ο 48χρονος είχε μια φυσιολογική ζωή και ήταν οικογενειάρχης με σύζυγο και δύο παιδιά. Ωστόσο, είχε σοβαρό πρόβλημα με το αλκοόλ και είχε εθιστεί, με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε έναν βίαιο άνθρωπο. Ετσι η γυναίκα του τον έδιωξε από το σπίτι, μη αντέχοντας άλλο αυτή την κατάσταση.

Οσο καιρό ζούσε ως άστεγος, ο Ηλίας έβγαζε τα προς το ζην πουλώντας με ένα μηχανάκι που διέθετε τα ψάρια τα οποία ψάρευε στη γύρω παραλιακή περιοχή ένας άλλος από τους αστέγους, που επίσης κατοικούσε στις παλιές εγκαταστάσεις του νυχτερινού κέντρου.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέταξε τα μαύρα και τα όπλα από τον «Σασμό» και έγινε «γιατρός» για να σώσει ζωές

Στον «Σασμό» ντυμένος στα μαύρα και έτοιμος να ριχτεί...

Παντρεύτηκε Ελληνίδα πρωταγωνίστρια και δεν το πήρε είδηση κανείς

Η καταξιωμένη ηθοποιός παντρεύτηκε χωρίς να το πάρει είδηση κανείς. Μάλιστα η ίδια έκανε την αποκάλυψη ποστάροντας μια φωτογραφία του γάμο της στο instastory της.

Παντρεύονται μετά από 18 χρόνια σχέσης και τρία παιδιά

Ραφτείτε γιατί έχουμε γάμο στην ελληνική σόουμπιζ!Μετά από 18...

Εξοδούχοι και full in love

Ζευγάρια της showbiz στο Ηρώδειο, στις Νύχτες Πρεμιέρας και...

Κακούρης – Σταύρου: Αγνώριστοι μερικά χρόνια πριν συμπρωταγωνιστούσαν στη «Λάμψη»

Ο Λεωνίδας Κακούρης και ο Αλέξανδρος Σταύρου συμπρωταγωνίστησαν στο...

Εριέττα Κούρκουλου: «Δεν έχω φίλους αντίστοιχης οικονομικής κατάστασης, δεν μου ταιριάζουν»

Η Εριέττα Κούρκουλου εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» πώς...

Γιώργος Λιάγκας: «Έχω χωρίσει επτά χρόνια και δεν τη παλεύω, δε βλέπω τα παιδιά μου όσο θέλω»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που...