Η Τσανακλίδου σε drag show!

Το έχει πει ότι αγαπάει το drag show και το βράδυ του Σαββάτου το απέδειξε κιόλας, περνώντας την είσοδο του μπαρ «Κούκλες», στο Κουκάκι

Το έχει πει ότι αγαπάει το drag show και το βράδυ του Σαββάτου το απέδειξε κιόλας, περνώντας την είσοδο του μπαρ «Κούκλες», στο Κουκάκι.

Η Τάνια Τσανακλίδου, η οποία πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα στην παράσταση «Ο φόβος τρώει τα σωθικά» στο Θέατρο Τέχνης, κάθισε πρώτο τραπέζι πίστα και παρακολούθησε επί το έργον την Εύα Κουμαριανού, την Τάνια Κέλλυ, αλλά και τη Μίνα Ορφανού, η οποία εμφανίζεται φέτος στο εν λόγω στέκι.

Δίπλα στην Τάνια κάθισε η Μαριλού Φραγκιαδάκη, η οποία εμπνεύστηκε πριν από χρόνια το συγκεκριμένο στέκι, το οποίο έχει αποκτήσει πλέον και διεθνή πελατεία αφού το επισκέπτονται συχνά ο Ζαν Πολ Γκοτιέ και η Πατρίτσια Φιλντ. Οσο για την Τάνια; Και χειροκρότησε θερμά το σόου και τραγούδησε επιτυχίες της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον