Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Ένοχος για βιασμό ο Ηλίας Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης...

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Ηλία Μίχο...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα αναγκαστείτε προσωρινά να απομονωθείτε και να επιζητήσετε τη μοναξιά, ώσπου να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Εάν σας δοθεί η δυνατότητα να κάνετε κάποιο ταξίδι, μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

ΚΡΙΟΣ: Φερθείτε έξυπνα και δημιουργικά, εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, βάζοντας μπροστά τη λογική, και ανοίξτε καινούργιους δρόμους προς την επιτυχία. Ισως ο σύντροφός σας αναζητήσει περισσότερες απολαύσεις και καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείτε τις διαθέσεις του προς όφελός σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ισως κάποιες στιγμές τα αισθήματά σας συγκρουστούν, αλλά, αφού η σχέση σας δεν είναι ανταγωνιστική, δεν θα έχετε πρόβλημα στην αρμονική συμβίωση. Με ηρεμία και λογική θα μπορέσετε να λύσετε αρκετά ζητήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι αδέσμευτοι κάντε τη συναισθηματική ζωή σας πιο ενδιαφέρουσα, χωρίς όμως να δώσετε τροφή για σχόλια σε ανθρώπους που περιμένουν να πουν τα χειρότερα για εσάς. Κάποιες αλλαγές που έχετε σκοπό να κάνετε στην εμφάνισή σας δεν θα περάσουν απαρατήρητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε καινούργιες γνωριμίες, ακόμα και μέσα από το φιλικό περιβάλλον, αναζητώντας καλύτερη επικοινωνία. Διασκεδάστε με άτομα που έχουν κοινούς στόχους και αντιλήψεις με εσάς.

ΛΕΩΝ: Εντατικοποιήστε την κοινωνική ζωή σας, για να ξεφύγετε από τις αισθηματικές δοκιμασίες που θα είναι αναπόφευκτες, καθώς θα αισθανθείτε προδομένοι από κάποιους και η απογοήτευση θα σας ωθήσει να κάνετε περισσότερες υποχωρήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε τη διαίσθησή σας, σε συνδυασμό με τη λογική, να σας βοηθήσει να βάλετε τέλος σε καταστάσεις που ως τώρα ανεχόσασταν. Μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με κάποιο από τα αγαπημένα και οικεία σας πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε ουσιαστική ανασυγκρότηση και ανακτήστε τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων που διαμορφώνουν την καθημερινότητά σας. Θα δοκιμαστούν οι αντοχές και τα νεύρα σας σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο, επηρεάζοντας αρνητικά τον ψυχισμό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα αναγκαστείτε προσωρινά να απομονωθείτε και να επιζητήσετε τη μοναξιά, ώσπου να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Εάν σας δοθεί η δυνατότητα να κάνετε κάποιο ταξίδι, μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι προτιμότερο να αλλάξετε παραστάσεις και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα παρά να πάρετε αποφάσεις επηρεασμένες από τη συναισθηματική και ψυχική κατάστασή σας και να πέσετε στην παγίδα των υπερβολών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ασχοληθείτε με τον συναισθηματικό τομέα, όπου όλα θα κυλούν αρμονικά, και, έτσι, θα ανεβαίνει και η διάθεσή σας, αποβάλλοντας το άγχος των προβλημάτων που τόσο σας κουράζει. Κινητοποιηθείτε ώστε να αρχίσει να πνέει φρέσκος αέρας και μην τα περιμένετε όλα έτοιμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείξτε την ενόχλησή σας εάν υπάρχει κάτι που σας εκνευρίζει. Τώρα δεν βιώνετε τόσο άγχος και πίεση, αλλά απαιτείται να δείξετε ακόμα λίγη υπομονή. Φροντίστε να μην είστε τόσο αρνητικοί σε προτάσεις που θα σας κάνουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Ακόμα και αν όλα φαίνεται ότι σας πάνε καλά, φανείτε προνοητικοί. Μη γίνετε υπερβολικά σχολαστικοί σε κάποια επαγγελματικά θέματα. Μην απογοητευτείτε αν ανακαλύψετε κάποιες αλήθειες που δεν σας αρέσουν.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...