Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

«Θα αυτοκτονήσω σε λίγες ημέρες αν…»

► Η συγκλονιστική ανάρτηση στο facebook: «Εχω δύο κουτιά υπνοστεντόν. Με ένα ποτήρι νερό θα τα πιω όλα και θα σας ζητήσω συγγνώμη. ξέρετε γιατί…»
►Κλιμάκιο της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος στο σπίτι του ηθοποιού

Απειλεί να βάλει τέλος στη ζωή του ο Ντίνος Καρύδης. Με μία σοκαριστική ανάρτησή του στο facebook το βράδυ της Τσικνοπέμπτης ο δημοφιλής ηθοποιός, πατέρας της πρωταγωνίστριας Σμαράγδας Καρύδη, προανήγγειλε την αυτοκτονία του στο τέλος αυτού του μήνα, σε περίπτωση που γίνει νέα περικοπή στη σύνταξή του!

ΑΠΟ ΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

fgqrfgartf«Αν στις 28/2 κοπεί κι άλλο η σύνταξή μου, έχω δύο κουτιά υπνοστεντόν. Με ένα ποτήρι νερό θα τα πιω όλα και να σας ζητήσω συγγνώμη. Ξέρετε γιατί…» ήταν το μήνυμα που δημοσίευσε στον λογαριασμό του μαζί με μια φωτογραφία του, που απεικονίζει τον ίδιο ξαπλωμένο στο κρεβάτι του με τα μάτια κλειστά, σαν να έχει βυθιστεί σε λήθαργο.

Το μαύρο μαντάτο της προαναγγελίας της αυτοκτονίας του ηθοποιού έκανε τον γύρο των social media και ο σάλος που ξέσπασε στο διαδίκτυο προκάλεσε τεράστιο κύμα ανησυχίας στα καλλιτεχνικά στέκια και όχι μόνο. Κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κινητοποιήθηκε άμεσα, σπεύδοντας στην οικία του ηθοποιού χθες νωρίς το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», οι αστυνομικοί συνομίλησαν μαζί του για αρκετή ώρα προκειμένου να εξακριβώσουν κατά πόσο εννοούσε όλα όσα έγραψε στο συγκλονιστικό post του στο facebook, αλλά εκείνος τους καθησύχασε λέγοντας ότι δεν πρόκειται να αυτοκτονήσει.

Εκείνο που ήθελε πιθανότατα να πετύχει με την προαγγελία της αυτοκτονίας του σε περίπτωση νέων περικοπών στις συντάξεις ήταν να δείξει με έναν τρόπο θεατρικό πως οι συνταξιούχοι δεν μπορούν πλέον να τα βγάλουν πέρα με τόσο λίγα χρήματα.

Εσπασαν τα τηλέφωνα

Σε κάθε περίπτωση, το μεσημέρι της Παρασκευής τα τηλέφωνα στην οικία Καρύδη έσπασαν, καθώς συγγενείς, φίλοι και δημοσιογράφοι έψαχναν τον ηθοποιό για να τους κάνει έστω μία δήλωση για τη συγκλονιστική δημόσια δήλωση περί αυτοκτονίας.

«Μην ανησυχείτε. Ηταν ένα αστείο, από αυτά που κάνει καμιά φορά ο Ντίνος. Κακώς πήρε τέτοιες διαστάσεις και ανησύχησε ο κόσμος» δήλωσε στην «Espresso» η σύζυγος του ηθοποιού Τζούλια Αργυροπούλου. O δημοφιλής ηθοποιός, που ετοιμάζεται να ανέβει πάλι στο σανίδι με το θεατρικό έργο «Σνίτσελ με βότκα Τσέχωφ», είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του στην «Espresso» το 2009 ότι είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Μιλώντας γι’ αυτό και στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή έξι χρόνια μετά, το 2015, είχε παραδεχτεί πως επρόκειτο για μια κακή στιγμή, ένα λάθος. «Ισως από περιέργεια, ήθελα να δω τι γίνεται… εκεί πάνω» είχε πει τότε ο ηθοποιός.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...