Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους...

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 18-19 Φεβρουαρίου

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσέξτε τις σχέσεις σας και μη διακυβεύετε τα κεκτημένα σας. Δώστε προτεραιότητα στον…

ΚΡΙΟΣ: Δείτε τη ζωή με περισσότερη ωριμότητα και εργαστείτε για την πρόοδό σας, όμως προσέξτε τις τομές και τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε. Διατηρήστε όσο μπορείτε τις αναγκαίες ισορροπίες στις σχέσεις με τα συγγενικά πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η πιο έξυπνη κίνησή σας θα είναι να αποφύγετε τυχόν συγκρούσεις. Η διπλωματία σε συνδυασμό με την έξυπνη στρατηγική θα έκαναν θαύματα, μια που μετρούν πολύ οι καλές εντυπώσεις. Αρχίστε να τακτοποιείτε ό,τι σας δημιουργεί άγχος χωρίς άλλες αναβολές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Παλεύουν να βγουν στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα και μπορεί να αισθανθείτε φόρτιση ή να πέσετε σε κατάθλιψη. Αφήστε τη φαντασία σας στην άκρη, κάνοντας τις κινήσεις που πρέπει με λογικές διαδικασίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στον υπέρμετρο εγωισμό σας και τον υπέρμετρο αλτρουισμό σας, γιατί το ένα σάς απομονώνει και το άλλο αφήνει να σας ποδοπατήσουν. Με υπομονή και επιμονή, θα έχετε σύντομα πολύ καλά αποτελέσματα.

ΛΕΩΝ: Κάντε κάτι ουσιαστικό για την πρόοδό σας και αφήστε στην άκρη τα «δεν μπορώ», που είναι αψυχολόγητα. Σας χρειάζονται πληροφόρηση και μια νέα τακτική. Μην αφήνετε τις καθημερινές ασχολίες να απορροφούν πολύτιμο χρόνο από τη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βάλτε προτεραιότητες στη ζωή σας, γιατί με το να πετάγεστε από τη μια υπόθεση στην άλλη τα κάνετε όλα χειρότερα, αφού έτσι κι αλλιώς δεν τα προλαβαίνετε. Παλέψτε στις αναποδιές που έρχονται και σταματήστε να το βάζετε στα πόδια.

ΖΥΓΟΣ: Το στοιχείο της ωριμότητας που έχετε σας κάνει καταπιεστικούς, αλλά κάποιες φορές βγαίνει το παιδί που κρύβετε και γίνεστε επιπόλαιοι. Εάν δεν καθησυχάσετε τις εσωτερικές εντάσεις σας, δεν θα μπορέσετε να δείτε ότι οι εξελίξεις είναι θετικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εφόσον η καρδιά σας ζητάει διαφορετικά πράγματα από αυτά που υπαγορεύει η λογική σας, τολμήστε κάτι πρωτότυπο για να αποφύγετε τις επαναλήψεις. Διασκεδάστε περισσότερο και ασχοληθείτε με ό,τι σας ευχαριστεί και σας φτιάχνει τη διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσέξτε τις σχέσεις σας και μη διακυβεύετε τα κεκτημένα σας. Δώστε προτεραιότητα στον επαγγελματικό τομέα και γενικά σε ό,τι πιστεύετε ότι νοσεί. Ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες για να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φέρτε τα πράγματα προ τετελεσμένων γεγονότων για να φανεί η αξία σας. Επενδύστε στο μέλλον, όχι απαραίτητα με χρήματα, αλλά με πιο πολλή ενέργεια και χρόνο. Ακούτε λίγο και τη διαίσθησή σας σε κάποιες ενέργειες που πρέπει να κάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα αλλάξουν τη ζωή σας, γι’ αυτό δώστε τη μάχη που απαιτείται για να εναρμονίσετε την προσωπική με την κοινωνική σας ζωή. Μην κουράζετε τους δικούς σας ανθρώπους με τα συναισθηματικά σας σκαμπανεβάσματα.

ΙΧΘΥΣ: Φροντίστε να απαλλαγείτε άμεσα από τις κακές συνήθειες, γιατί δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα. Να θυμάστε πως μόνο η αλήθεια μπορεί να σας απελευθερώσει. Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις που θα προδώσουν αυτά που έχετε προγραμματίσει.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...