Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 20 Φεβρουαρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην ασχολείστε με λεπτομέρειες και μη δίνετε σημασία σε θέματα που δεν αξίζουν τον κόπο. Αν δεν θέλετε αργότερα να…

ΚΡΙΟΣ: Σταματήστε να συζητάτε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, γιατί έχετε αρχίσει να κουράζετε τους άλλους. Μην έρθετε σε σύγκρουση με οικογενειακά πρόσωπα, γιατί θα βγείτε χαμένοι. Ρυθμίστε λεπτές οικονομικές υποθέσεις για να σας φύγει ένα μεγάλο βάρος.

ΤΑΥΡΟΣ: Ενδιαφερθείτε για άτομα που είναι φιλικά απέναντί σας και σας το δείχνουν με τον τρόπο τους. Προσπεράστε γρήγορα ανούσιες λεπτομέρειες, γιατί χάνετε την ουσία. Πάρτε αποφάσεις για τα οικονομικά σας, που θα σας αποφέρουν κέρδος και στο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αγωνιστείτε με τον τρόπο σας και αμυνθείτε όταν χρειαστεί. Επειδή η κούρασή σας είναι περισσότερο ψυχική παρά σωματική, φροντίστε να φτιάξετε τη διάθεσή σας. Ξεκαθαρίστε στους γύρω σας πως είστε διατεθειμένοι να τους ακούσετε, αρκεί να μην κλαίγονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφήσετε να επηρεάσουν την ψυχολογία σας αισθηματικές υποθέσεις που δεν είναι στο χέρι σας να διευθετηθούν. Προσαρμοστείτε σε αυτά που σας επιβάλλουν οι περιστάσεις επιδεικνύοντας πρακτικότητα και ρεαλισμό.

ΛΕΩΝ: Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας, αφού η αναστάτωση και η ασυνεννοησία που επικρατούν δεν είναι και οι καλύτεροι σύμβουλοι. Αν δεν καταφέρετε να αποφύγετε μια συζήτηση, σκεφτείτε ότι ίσως τελικά γίνεται για καλό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί να σας κρύβουν πράγματα, αλλά εσείς δεν χρειάζεται να πλάθετε σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, καθώς έχετε ανάγκη την στήριξη του συντρόφου σας και δεν πρόκειται να σας την αρνηθεί.

ΖΥΓΟΣ: Επειδή αργά ή γρήγορα θα χρειαστεί να μπείτε σε συζητήσεις με τους δικούς σας ανθρώπους, προστατέψτε τις σκέψεις σας και τις αποφάσεις σας βρίσκοντας ένα προσωρινό καταφύγιο μακριά τους, μέχρι να ξεπεραστεί αυτή η δύσκολη περίοδος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ανατροπές θα είναι απλώς ρουτίνα, γι’ αυτό να είστε προετοιμασμένοι για όλα. Εσωτερικές διεργασίες ίσως σας απομακρύνουν προσωρινά από τους στόχους σας. Η αναποφασιστικότητα που έχετε μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τους στόχους σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη φοβηθείτε τις αντιδράσεις των άλλων, αν κρίνετε ότι κάποιες αλλαγές είναι απαραίτητες. Για να φτάσετε στην επιτυχία μην αλλάζετε συνέχεια τους στόχους σας. Φροντίστε να καλύψετε τις επιθυμίες σας, όσο κι αν υπάρχει ανταγωνισμός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην ασχολείστε με λεπτομέρειες και μη δίνετε σημασία σε θέματα που δεν αξίζουν τον κόπο. Αν δεν θέλετε αργότερα να απογοητευτείτε, μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο. Δείξτε στους άλλους ότι κι εσείς μπορείτε να είστε διεκδικητικοί, όταν χρειάζεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην προσελκύεστε μόνο από τα λόγια, γιατί μεγαλύτερη σημασία έχουν οι πράξεις. Ασχοληθείτε άμεσα με όσους σάς χρειάζονται για να βρείτε καινούργιο νόημα στη ζωή σας. Μην κατηγορήσετε τους άλλους, αν φταίτε εσείς για κάποια παρεξήγηση.

ΙΧΘΥΕΣ:Μη μπλεχτείτε σε υποθέσεις άλλων για να αποφύγετε πιθανό ηθικό και υλικό κόστος. Αγνοήστε αυτούς που συνέχεια σας ζητούν πράγματα χωρίς να θέλουν κάτι ουσιαστικό. Αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις που δεν σας οδηγούν πουθενά, αντί να τις δραματοποιείτε.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...